122
122
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
122
122
 ledige stillinger i profiljob netværket
Gem annonce

Opholdsstedet Skovly

|
Vestsjælland
|
Indrykket 09-07-2020

Socialpædagog Opholdsstedet Skovly

Skovly søger:
En 32 timers pædagog til vores afdeling Birkely som er for de ældre unge.


Vi søger en faglig dygtig medarbejder som arbejder ud fra relationspædagogiske principper der kendetegner vores sted og gerne med erfaring fra området. Da vi er et sted som vægter fysisk udfoldelse højt, vil det at kunne iværksætte motiverende aktiviteter for vores målgruppe være et must. Som medarbejder hos os skal man indgå i pædagogiske teams omkring den enkelte unge, udfærdige udviklingsrapporter, afholde statusmøder samt samarbejde med det netværk som er omkring den unge.


Du skal have en anerkendende og respektfuld tilgang til vores unge mennesker og møde dem der hvor de er samtidig med at du skal kunne sætte retning og ramme, fastholde aftaler og strukturen i hverdagen.


Forældresamarbejdet er en central del af det pædagogiske arbejde og det forventes, at du er optaget af at forældrene oplever sig inkluderet, mødt og forstået blandt andet ved ugentlige samtaler.


Den pædagogiske indsats dokumenteres dagligt i vores interne digitale journalsystem, hvorfor det forventes at du kan arbejde med dette.


Vagterne fordeler sig i hverdage, weekends og ferie ( eftermiddage og aften ).


Opstart 1.september 2020 men hvis muligt gerne før.


Du skal have kørekort og så skal det nævnes, at vi er en røgfri institution.


Om vores sted
Skovly har eksisteret i snart 20 år. Vi har plads til 24 børn og unge i alderen 7-15 år ved indskrivning fordelt på 3 afdelinger. Skovly har gennemgået en løbende renovering og fremstår hyggeligt og afslappet. Vi råder over 20.000 kvm grund hvor der både er bålhytte, trampoliner,shelters, hængekøjer og senest stort klatre/legestativ.


Vi arbejder udefra en relationspædagogiske tanke og benytter mange forskellige aktiviteter som et fælles tredje. Hverdagen er struktureret og genkendelig men med plads til at ryste til dette, når det giver mening. Vi har et tæt samarbejde med vores dagsbehandlingstilbud som ligger på samme matrikel og derudover deltager vi i flere sportsaktiviteter med andre opholdssteder.


For mere information om vores dejlige sted, kan du tjekke vores hjemmeside ud på www.opholdsstedet-skovly.dk


Vi tilbyder
Et fagligt arbejdsmiljø hvor fleksibilitet er en vigtig del af vores arbejdshverdag. Nogle dejlige kollegaer og ikke mindst fantastiske børn og unge som bidrager til en hverdag der næsten aldrig er ens.


Der afholdes ugentlige gruppemøder, supervision ca hver anden måned og henover det næste år vil Skovly gennemgå et fælles kompetenceløft via vores supervisorteam.


Ansøgning
Vi behandler kun ansøgninger, der er sendt via knappen "Send ansøgning".


Vi satser på at afholde ansættelsessamtale i uge 33.

Se mere på vores ansøgersite: https://opholdsstedet-skovly.ofir.comDenne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=ff17ce77)

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Opholdsstedet Skovly

Friheden 12
4440
Mørkøv
Praktisk information
Oprettet:
09-07-2020
Udløber:
07-08-2020
Kviknummer:
LJA-80630980
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Gem annonce
Lignende job
CSM:Øst
Frederiksberg, Storkøbenhavn
Frist:
17-08-2020