83
83
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
83
83
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Gribskov Kommune

|
Nordsjælland
|
Indrykket 15-11-2019

Socialpædagog på 37 timer til botilbud Vega

Vi søger en socialpædagog på 37 timer, Vega, Bryggervej med start 1. februar 2020.

Om dig
Vi søger en uddannet socialpædagog, som har lyst til, og måske erfaring med, at arbejde med voksne med autisme på et døgntilbud.
Du skal kunne udstråle den ro som er nødvendig, når vores borgere har det svært. Jobbet kræver at du har en god fornemmelse for borgernes individuelle behov. At du er empatisk og anerkendende i din tilgang, betragter vi som en selvfølge.

Du kommer til at være en del af et engageret team, hvor vi vægter faglighed, samarbejde og humor højt.

Det er vigtigt for os at du er god til at skelne mellem privat, personlig og professionel og at du naturligt bidrager til, at vi som organisation hele tiden holder dette for øje.

Vi arbejder konstant på at øge kvaliteten i vores faglige arbejde med borgerne, herunder den vidensdeling og dokumentation som er nødvendig for at gøre dette. Vi forventer derfor at du deler dine faglige refleksioner, samtidigt med, at du er velfunderet i såvel skrift som tale. Vi forventer, at du kan arbejde systematisk og metodisk, og at du kan omsætte dette i din pædagogiske praksis.

Om jobbet
Vegas borgere er voksne i aldersgruppen 31–59 år, og de har alle Autisme-spektrum diagnoser. I boligerne bor der 10 beboere i hver deres lejlighed med tilhørende fælles opholdsrum. På vores dagcenter er der 18 brugere, hvoraf de 10 er fra boligerne. Vi er 25 medarbejdere inkl. administration, nattevagter og ledelse.

Vi har et tæt samarbejde mellem boliger og dagcenter.

Vega har 3 teams, 1 på dagcenteret og 2 i boligerne. Teamet på dagcentret spænder vidt over de forskellige aktiviteter og Vegas praktiske opgaver. De 2 teams i boligerne har hver især ansvaret for 5 beboere. I praksis arbejder vi i alle teams.

Dine kommende kolleger er fordelt ligeligt mellem kvinder og mænd.

Stillingen er på 37 timer. Vi arbejder hver 2. weekend og vores vagter er generelt planlagt indenfor tidsrummet 7.00-22.30, med både dag- og aftenvagter.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst med forventet ansættelsesdato den 1. februar 2020.

Om arbejdsstedet
På Vega er medarbejdernes tilgang og menneskesyn dybt forankret i ”Det kan nytte” referencerammen. Denne er i et tværkommunalt projekt videreudviklet, og kaldes nu for ”Kvalikombo referencerammen” og indeholder:

  • Menneskesyn:
    Et menneske er aktivt kommunikerende og virksomt sammen med andre mennesker, og alle har behov for emotionel imødekommenhed fra omgivelserne.
  • Professionsberedskab:
    Ethvert menneske rummer flere ressourcer og kapaciteter, end der umiddelbart kan iagttages i det daglige pædagogiske arbejde eller via standardiserede funktionsbeskrivelser.
  • Værdigrundlag:
    Agtelse for et andet menneskes værdighed er grundlæggende i forståelsen af den professionelle omsorgsopgave, og den må komme til syne i alle pædagogiske handlinger.

Vi har et fremragende samarbejde med borgernes pårørende, som vi også løbende hygger os sammen med ved forskellige lejligheder, fx høstfest og julemarked.

Yderligere oplysninger
Hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Claus Christensen (teamleder) på tlf. 7249 6217 eller Annette Crillesen (områdeleder) på tlf. 7249 9211.

Vi tilbyder ikke rundvisning på Vega af hensyn til vores borgere.

Ansøgningsfrist
Vi glæder os til at modtage din ansøgning, som skal være modtaget senest den 6. december 2019.

Ansættelsessamtale afholdes den 12. december 2019.

Gribskov Kommunes værdier
Åbenhed · Tillid · Respekt · Deltagelse · Mod · Fleksibilitet

 

Kontakt

Gribskov Kommune

Bryggervej 8
3200
Helsinge
Tlf: 72496000
Praktisk information
Oprettet:
15-11-2019
Udløber:
06-12-2019
Kviknummer:
LJA-77504545
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Lignende job
TIMI Life support I/S
Frederikshavn, Nordjylland
Frist:
16-07-2020
Helsingør Kommune
Helsingør, Nordsjælland
Frist:
06-08-2020