89
89
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
89
89
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Esbjerg kommune

|
Syd- og Sønderjylland
|
Indrykket 05-11-2020

Socialpædagog til beskæftigelsestilbuddet Åkæret

Beskæftigelsestilbuddet Åkæret søger en socialpædagog til fast stilling, 37 timer pr. uge fra 1. januar 2021 eller snarest derefter.

Udviklingscenter Vest:
Udviklingscenter Vest er et bo- støtte- og aktivitetstilbud under Esbjerg Kommune, inden for Serviceloven, der yder støtte og hjælp til 701 borgere med varigt psykisk og fysisk funktionsnedsættelse.

En del af borgerne bor i et af Udviklingscenter Vest 22 døgntilbud (SEL §§ 107/108 og ABL § 105 stk. 2), mens andre bor i egne lejligheder rundt i Esbjerg, Ribe og Bramming by (SEL § 85).

Der er 522 årsværk repræsenteret ved dygtige kolleger som vægter faglighed, tværfaglighed og samarbejde meget højt. Det kommer til udtryk i, at vi gør brug af de mange forskellige kompetencer, vi har i vores center. Det gør vi bl.a. gennem vidensdeling, dialog og fleksibilitet.

Vi har et stærkt fokus på vores kerneopgave, som er at skabe udvikling og læring for den enkelte borger – borgerinddragelse er derfor et helt centralt omdrejningspunkt i vores faglige som tværfaglige samarbejde.

Udvikling og læring skaber vi ved at gøre brug af forskellige metoder, i tæt samarbejde med hinanden, pårørende, myndighed og øvrige interessenter. Yderligere læring og kvalificering af indsatsen for den enkelte borger skaber vi desuden ved efteruddannelse og muligheden for supervision.

Udviklingscenter Vest pædagogiske praksis tager udgangspunkt i KRAP – Kognitiv, Ressourcefokuseret og Anerkendende Pædagogik, neuropædagogik og på botilbud samt på beskæftigelsestilbud med autismespektrum forstyrrelser, satses der på autismepilotuddannelsen.

Åkæret:
Åkæret er et Aktivitetstilbud for 18 voksne borgere med autismespektrum forstyrrelser, samt borgere der kan profitere af den struktur og rammer, Åkæret kan tilbyde.

Udgangspunktet er, mennesker er forskellige og derfor også har forskellige behov. Vi møder den enkelte der hvor han/hun er, med respekt og fokus på den enkeltes ressourcer.
Åkæret tilbyder en bred vifte af aktiviteter i løbet af ugen, hvor vi så vidt muligt tager hensyn til borgernes interesser og tilpasser tilbuddene til den enkelte.

Vi arbejder i et team bestående af 6 medarbejdere, hvor kommunikation, samarbejde, loyalitet, sparring og høj faglighed er omdrejningspunktet.

Teamet har alle gennemgået autismepilot uddannelsen, hvilket også er en forventning vi har, at vores nye kollega er interesseret i at tage.

Miljøet på Åkæret er kommunikativt og vi anvender metoder, der giver den enkelte borger størst mulighed for at udtrykke sig og blive forstået.

Vi lægger vægt på, at du kan være tydelig i din kommunikation, og at du kan trives i en struktureret dagligdag, som ofte er meget forudsigelig uge efter uge – dog er der ikke to dage, der er ens.

Du må meget gerne være faglig nysgerrig og have erfaring inden for autisme området, men det er ikke en forudsætning.

Kørekort er et krav.


Rundvisning er ikke muligt pga. Covid 19.

For nærmere information, kontakt konstitueret tilbudsleder Charlotte Hübschmann tlf 29430291 mellem 8-16 man-tors, 8-13 fredag eller chhu@esbjergkommune.dk og læs mere på vores hjemmeside http://udviklingscentervest.esbjergkommune.dk/da-dk/aktivitets--og-beskaeftigelsestilbud/aakaeret

Alle kvalificerede uanset køn, alder eller etnisk baggrund opfordres til at søge stillingen.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst og principperne for lokal løndannelse.

Ved ansættelse i stillingen skal straffeattest afleveres.

Ansøgningsfrist: den 22 november 2020.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 48.

Ansøgningen sendes elektronisk. Klik på ”send ansøgning” nederst og vedhæft din ansøgning, CV samt relevant dokumentation.

Kontakt

Esbjerg kommune

Askekrattet 3
6705
Esbjerg Ø
Praktisk information
Oprettet:
05-11-2020
Udløber:
22-11-2020
Kviknummer:
LJA-81350512
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Lignende job
Frederiksberg Kommune
Frederiksberg, Storkøbenhavn
Frist:
01-12-2020
Opholdsstedet Herbertgaard
Brønderslev, Nordjylland
Frist:
25-11-2020