84
84
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
84
84
 ledige stillinger i profiljob netværket
Gem annonce

Gentofte Kommune

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 09-10-2020

Socialpædagog til botilbud i Hellerup for mennesker med ASF

Brænder du for pædagogisk faglighed, vil du være med til at gøre en forskel for borgere med højt funktionsniveau på autismeområdet og har du lyst til at være en del af et team som sætter borgeren i centrum? Så kan det være, at vi har jobbet til dig.

Vi søger en dygtig, engageret og initiativrig pædagog til bofællesskabet Skelvej.

Om botilbuddene:

Skelvej & Callisensvej består af to attraktive socialpædagogiske bofællesskaber, hvoraf det ene har døgndækning. I bofællesskaberne bor henholdsvis 10 og 5 yngre borgere med Autisme Spektrum Forstyrrelser. Beboerne har et moderat til højt funktionsniveau og er i uddannelse eller anden beskæftigelse i dagtimerne.

Bofællesskaberne bliver drevet efter servicelovens §85 og §107 og den pædagogiske tilgang tager udgangspunkt i specifik viden om Autisme Spektrum Forstyrrelser, Low Arousal, Struktur og den rehabiliterende tilgang.

På Skelvej bor 10 voksne mennesker med Autisme Spektrum Forstyrrelser i egne lejligheder. Beboerne er alle mellem 18-45 år og deres funktionsniveau er moderat til højtfungerende. Personalets primære opgave er at understøtte beboernes selvstændighed og trivsel gennem pædagogisk støtte og vejledning. Beboerne er alle i beskæftigelse i hverdagene og er diagnosticerede med ASF og andre komorbide diagnoser.

Vi søger en dygtig pædagog med interesse for målgruppen. Du bliver en del af et team bestående af seks pædagoger som deler ledelse med bofællesskabet på Callisensvej. Ledelsen består af en forstander og en faglig koordinator med stedfortræderfunktion.

Vi kan tilbyde

 • Et spændende, selvstændigt, varieret og meningsfuldt job
 • Indflydelse i teamet, højt til loftet og ressourcer til aktiviteter og ture ud af huset.
 • Et kollegialt samarbejde, hvor der arbejdes målrettet med faglig udvikling og trivsel.
 • Et inspirerende fælles fagligt miljø med gode muligheder for sparing, temadage og et bredt samarbejde på tværs i Gentofte Kommune
 • Et arbejde i en kommune med stort fokus på udvikling af autismeområdet
 • Team- og personalemøder, faglig supervision, fælles faglige og sociale personalearrangementer.
 • En attraktiv arbejdsplads med inspirerende beboere i skønne omgivelser

Om dig:

 • Du er pædagog eller har en lignende relevant uddannelse
 • Du kan arbejde selvstændigt med struktur, forudsigelighed og sikre sammenhæng for den enkelte borger
 • Du kan og vil gå forrest med at sætte aktiviteter i gang i huset
 • Du er udviklingsorienteret og bidrager aktivt og engageret til det kollegiale samarbejde
 • Du er fagligt velfunderet og har en stærk skriftlighed
 • Du er robust og kan holde overblikket og være rolig i pressede situationer
 • Du har altid fokus på borgernes trivsel og du er respektfuld og loyal i samarbejdet

Timetal og arbejdstid
37 timer pr. uge. Det pædagogiske arbejde ligger primært i eftermiddags- og aftentimerne når beboerne har fri. Da Skelvej er et døgntilbud, er der altid en medarbejder i døgntjeneste, som fungerer som sovende rådighedsvagt fra vagtværelset fra kl. 22.30-06.30. Du kommer til at arbejde en fast ugentlig hverdagsaften samt hver anden weekend og har ca. 10 døgntjenester på 12 uger. Derudover kommer du til at være en del af dækningen i jul, nytår og øvrige helligdage.

Løn og ansættelsesforhold

Ansættelse pr. 1. januar 2021
Løn fastsættes efter gældende overenskomst med SL og principperne i Ny Løn. I Gentofte Kommune er der en generel politik om, at der ved ansættelse skal forevises en straffeattest.

Spørgsmål

Har du spørgsmål vedrørende stillingen kan du kontakte forstander Johannes Voer Rasmussen eller stedfortræder Christian Kvist Houby på hverdage i tidsrummet mellem kl. 9-15 på telefonnr. 39986025

Ansøgning:
Send din ansøgning elektronisk ved at klikke på knappen "Gå til ansøgningsformular".

Ansøgningsfrist:
9. november 2020 kl.: 08:00.

Vi afholder 1. runde samtaler d. 13.11.2020 og 2. runde samtaler d. 19.11.2020.

Gentofte Kommune vil være Danmarks mest attraktive kommunale arbejdsplads. Kunne du tænke dig et meningsfuldt job, på en arbejdsplads med et højt serviceniveau, hvor fagligheden er i top og hvor der samtidig er plads til et arbejdsliv og familieliv i balance? Så er Gentofte Kommune svaret. I Gentofte Kommune tror vi på, at dygtige og tilfredse medarbejdere og ledere er den bedste garanti for, at borgerne får den bedst mulige service.

Læs mere på www.gentofte.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Gentofte Kommune

Niels Andersens Vej 22
2900
Hellerup
Praktisk information
Oprettet:
09-10-2020
Udløber:
09-11-2020
Kviknummer:
LJA-81256807
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Gem annonce