82
82
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
82
82
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Koncernservice og Koncern IT

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 19-11-2019

Socialpædagog til Hybelinstitutionen, lokalenhed Hjulmagerstien

Er du tydelig som person, og kan du arbejde og trives i en omskiftelig hverdag?

Københavns Kommunes Hybelinstitutionen, lokalenhed Hjulmagerstien søger en socialpædagog til vores dynamiske og udfordrende arbejdsplads.

Hjulmagerstien er en socialpædagogisk døgninstitution normeret til 18 unge mellem 15-17 (22) år med behov for anbringelse eller efterværn. Hybelinstitutionen er forankret i Center for Fleksible Indsatser og Boformer (FIBO). Institutionen er bydækkende og har ca. 100 pladser.

Det overordnede formål med den socialpædagogiske indsats er, i samarbejde med den unge og den unges forældre, at drage omsorg for den unges trivsel, udvikling og læring med henblik på at styrke den unges evne til at mestre en god overgang til voksenlivet.

Hjulmagerstien henvender sig til en bred gruppe af unge, som har forskellige behov for støtte. Det drejer sig om unge med tilknytningsforstyrrelser, komplekse psykosociale problemstillinger og/eller unge, der befinder sig i en marginaliseret position og derfor har brug for en omfattende og helhedsorienteret indsats.

De unge bor geografisk spredt, og der arbejdes i tværfaglige teams, sammensat ud fra den enkelte unges særlige behov. Der arbejdes med familie- og netværksarbejde og boligsocialt.

Medarbejderstaben er sammensat såvel (tvær)fagligt som kompetencemæssigt, så den kan matche den mangfoldighed af unge, som målgruppen udgør.

Vi lægger vægt på at finde en kollega, der er åben for at lære og lære fra sig, og som har en anerkendende og løsningsfokuseret tilgang. En, der har respekt for og erfaring med at arbejde med familier og unge, der står i pressede situationer.

Vi søger en kollega, der er tydelig som person, og som kan arbejde og trives i en omskiftelig hverdag. En hverdag, som kræver evne til samarbejde og robusthed nok til at arbejde alene i den direkte kontakt med den/de unge. Du skal som kollega være indstillet på at lave botræning i de unges boliger.

Vi tilbyder en dynamisk og udfordrende arbejdsplads med rig mulighed for sammen med engagerede kolleger at præge institutionens udvikling. Der tillægges den enkelte høj ansvarlighed og mulighed for at dygtiggøre sig. Der gives ekstern supervision.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.
Arbejdstiden udgør 37 timer ugentligt, og vi ønsker stillingen besat snarest muligt eller senest den 1. februar 2020.
Arbejdstiden ligger mellem kl. 07.00 og kl. 24.00 på hverdage. Der skal påregnes døgnvagt hver 3. weekend og helligdagsarbejde.

I forbindelse med ansættelsen indhenter vi børne- og straffeattest samt referencer.

Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte udførligt CV og uddannelsesbevis.

Yderligere oplysninger
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Lone Lisbjerg på 5140 9099 tirsdag den 3. december mellem 13.00-16.00.
Du kan også læse om os på https://fibo.kk.dk/.

Søg via nedenstående link senest torsdag den 5. december 2019
Vi afholder ansættelsessamtaler fredag den 13. og mandag den 16. december 2019.

Kontakt

Koncernservice og Koncern IT

Borups Allé 177
2400
København NV
Tlf: 22499380
Praktisk information
Oprettet:
19-11-2019
Udløber:
05-12-2019
Kviknummer:
LJA-77580466
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Lignende job
TIMI Life support I/S
Frederikshavn, Nordjylland
Frist:
16-07-2020
Helsingør Kommune
Helsingør, Nordsjælland
Frist:
06-08-2020