205
205
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
205
205
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Region Midtjylland

|
Østjylland
|
Indrykket 24-09-2021

Socialpædagog til neurorehabilitering, Specialområde Hjerneskade, Tagdækkervej

Har du lyst til at være en del af vores nye hus?

Brænder du for at arbejde med rehabilitering og gøre en forskel? Synes du, voksne med erhvervet hjerneskade er en spændende målgruppe? Kan du bidrage med pædagogisk viden i et komplekst borgerforløb? Og synes du, tværfagligt samarbejde er berigende?

Så har vi måske stillingen til dig.

Vi søger en socialpædagog til Neurorehabilitering Midt, Tagdækkervej i Hammel.

Vi søger dig, som har:

  • Erfaring med relationsarbejde og samarbejde med pårørende.
  • Erfaring med at arbejde med mennesker i krise.
  • Erfaring med forflytninger, lejringer og hjælpemidler.
  • Gerne erfaring med neurorehabilitering.

Har du ikke alle disse forudsætninger, så byd ind med det du kan og vi kan lære dig resten.

Som person skal du være god til at skabe overblik og være i stand til at strukturere og prioritere arbejdsopgaverne i en travl hverdag. Du skal være god til skriftlig dokumentation og have gode IT kundskaber. Desuden er det vigtigt, at du har lyst til at være aktiv i det tværfaglige samarbejde og bidrage positivt til afdelingens udvikling.

Du skal være med til at motivere borgerne til udvikling og kunne byde ind med kreative, værksteds- eller musiske aktiviteter. Og ikke mindst; du skal kunne rumme komplekse borgere og se mennesket bag de udfordringer, som borgeren har.

Vi tilbyder

  • Et afvekslende job med faglige udfordringer, hvor du får brugt en bred vifte af dine kompetencer.
  • Stor indflydelse på planlægning af egne opgaver.
  • Løbende supervision og faglig vejledning samt uddannelse indenfor neuropædagogik.
  • Et  godt tværfagligt miljø med mulighed for faglig fordybelse.

Vi er en arbejdsplads, hvor humor og arbejdsglæde kendetegner hverdagen. Vi har tillid til, at du kan udføre dine arbejdsopgaver efter en god introduktion til afdelingen og arbejdsopgaverne.

Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.
Stillingen er på 37 timer ugentligt eller skriv i din ansøgning, hvis du ønsker mindre. Arbejdet vil bestå af dagvagter, mange aftenvagter samt weekendvagter hver anden weekend.

Ansøgningsfrist senest 14. oktober 2021.
Vi forventer at holde ansættelsessamtaler fredag d. 22. oktober. Du skal kunne tiltræde 1. december 2021.

Stillingen skal søges online via regionens hjemmeside: www.rm.dk/job. Gå ind under stillingsopslaget og følg link til ansøgningsformular. Der ønskes medsendt uddannelsesbevis samt relevante referencer.

Om Neurorehabilitering Midt
Neurorehabilitering Midt har ti pladser til midlertidig rehabilitering af borgere med moderat til svær hjerneskade. Borgerne er typisk indskrevet tre måneder efter endt sygehusophold. Med udgangspunkt i den kommunale SL § 141 handleplan og borgernes egne ønsker, konkretiserer vi indsatsen i en individuel plan. Vores opgave er at rehabilitere borgerne til et selvstændigt og meningsfyldt liv samt være med til at afklare fremtidig boform.

Vi er en afdeling i løbende udvikling. Personalegruppen er engageret og arbejder meget tværfagligt, og der er fokus på medindflydelse. Afdelingen har et godt arbejdsmiljø og en humoristisk og uformel omgangstone. Vi arbejder på at opretholde et højt fagligt niveau, er nysgerrige og reflekterer løbende over vores praksis.

Dine kollegaer er tværfagligt sammensat af social- og sundhedsassistenter, sygeplejersker, pædagoger, neuropsykolog, logopæder, fysioterapeuter og ergoterapeuter. Alle bliver oplært i og arbejder ud fra et neuropædagogisk grundlag.

Vi træner i borgerens dagligdag over hele døgnet, hvilket betyder opgaver som støtte og guidning til personlig pleje herunder bad, toilet, påklædning og komme ud af sengen. Stillingen kræver, at du har lyst til at indgå i det tværfaglige samarbejde og støtter op omkring den tværfaglige træning.

Neurorehabilitering Midt er en del af Specialområde Hjerneskade under Socialområdet i Region Midtjylland. Specialområde Hjerneskade består af fem døgntilbud og tre dagtilbud i Østjylland. Målgruppen er personer over 18 år med erhvervet hjerneskade og/eller varig fysisk funktionsnedsættelse.

Du kan læse mere om Specialområde Hjerneskade på www.soh.rm.dk, samt om Neurorehabilitering Midt på www.soh.rm.dk/neurorehabilitering-midt. Derudover er du velkommen til at kontakte Lone Aagaard tlf. 21133630 for yderligere information.  
 Kontakt

Region Midtjylland

Tagdækkervej 10
8450
Hammel
Praktisk information
Oprettet:
24-09-2021
Udløber:
14-10-2021
Kviknummer:
LJA-82709095
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed