96
96
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
96
96
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Solbakken - Birkebo

|
Østjylland
|
Indrykket 08-10-2020

Socialpædagog til Solbakkens bofællesskab Birkebo

Bofællesskabet Birkebo søger en pædagog pr. 1.12. 2020. Den gennemsnitlige arbejdstid er 32 timer/uge, fordelt på dag- og aftenvagter samt arbejde hver 2. weekend.

Bofællesskabet Birkebo er et bofællesskab for 10 beboere i alderen 26-48 år; alle med betydelig og varig nedsat psykisk funktionsevne.

Du vil i samarbejde med kolleger, men også alene og selvstændigt, skulle arbejde med at støtte, vejlede og hjælpe beboerne med pædagogiske, praktiske og plejemæssige opgaver. Du vil blive primær kontaktperson med opgave om at sikre den samlede indsats omkring beboerne.

Birkebos vigtigste opgave er at være et godt hjem for beboerne, hvor beboerne mødes med en anerkendende og ressourcefokuseret tilgang. I den pædagogiske tilgang er der fokus på at give borgerne de bedste muligheder for at udfolde deres potentiale og mestre eget liv med respekt for deres forskellige forudsætninger og ressourcer.

Vi forventer, at du er faglig velfunderet, har vilje og evne til at samarbejde, samt at du er stabil og ansvarsfuld. Du har et godt humør, godt overblik, har kørekort samt kan planlægge og udføre opgaver selvstændigt.

Vi tilbyder spændende, udfordrende og afvekslende arbejdsopgaver med plads til gode grin. Du vil få mulighed for at sætte dit faglige og personlige præg på det daglige pædagogiske arbejde. KRAP og Low Arousal er den kernefaglige tilgang til beboerne. Sammen med de andre botilbud under Solbakken, bliver du en del af en stor personalegruppe.

Løn og ansættelsesvilkår: Aflønning sker i henhold til gældende overenskomst. I forbindelse med ansættelse indhentes straffeattest på ansøger.

Ansøgningen: Ansøgning med bilag (CV, uddannelsesbeviser og dokumentation for relevant erfaring) sendes til mail: solbakken@msb.aarhus.dk mærk ansøgningen ”pædagog Birkebo”, senest fredag d.23. oktober kl. 12.00.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 44.

Yderligere oplysninger: Nærmere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til afdelingsleder Marianne Wedege på tlf. 8713 3314 eller souschef Lone Svenningsen på tlf. 3024 4818.

Mere om os: Solbakken er en selvejende institution under Jysk Børneforsorg/Fredehjem, som har botilbud, aktivitetstilbud og Rådgivningscenter for fysisk handicappede i Aarhus. Solbakken har delvist driftsoverenskomst med Aarhus Kommune.

Se mere om Solbakken på vores hjemmeside: www.solbakkensnet.dk

Kontakt

Solbakken - Birkebo

Hejredalsvej 146
8220
Brabrand
Praktisk information
Oprettet:
08-10-2020
Udløber:
23-10-2020
Kviknummer:
LJA-81249578
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Lignende job
Opholdsstedet Løven ApS
Holbæk, Vestsjælland
Frist:
10-11-2020
Aarhus Kommune
Aarhus, Østjylland
Frist:
16-11-2020