152
152
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
152
152
 ledige stillinger i profiljob netværket
Gem annonce

Solbakken Absalonsgade

|
Østjylland
|
Indrykket 26-03-2021

Socialpædagog til Solbakkens bofællesskab i Absalonsgade

Brænder du for Neuropædagogiske udfordringer og for at give vores beboere den bedste livskvalitet?

Lige nu søger Solbakken, Absalonsgade socialpædagog/pædagog. Stillingen er på 35 timer pr. uge og ønskes besat 1/5 2021 eller snarest derefter.

 

Solbakken, Absalonsgade er et specialtilbud inden for fysisk funktionsnedsættelse.

Vi har i mere end 75 år arbejdet med mennesker med varigt nedsat fysisk funktionsevne. Vores viden er specialiseret inden for koblingen mellem de fysiske og de kognitive problemstillinger, herunder de sociale konsekvenser, det har at vokse op med et handicap.

Solbakken, Absalonsgade, er et botilbud, hvor der bor i alt 5 beboere i alderen 29-43 år og yderligere en borger er tilknyttet tilbuddet med ekstern støtte. Beboerne har alle en fysisk funktionsnedsættelse og kognitive dysfunktioner i forskellig grad. Beboerne har brug for din støtte, hjælp og vejledning til at leve et godt voksenliv, og nogle har også brug for hjælp til personlig pleje.

Neuropædagogikken er den kernefaglige tilgang til vores beboere. Du indgår i et samlet team, som består af 2 pædagoger og 3 pædagogmedhjælpere samt faste vikarer. Du vil i samarbejde med kolleger, men også alene og selvstændigt, skulle arbejde med at støtte, vejlede og hjælpe beboerne med pædagogiske, praktiske og plejemæssige opgaver. Du bliver primær kontaktperson for 3 beboere, og det bliver din opgave at sikre, at de får det bedste helhedstilbud.

 Det er vigtigt at du kan arbejde efter etablerede arbejdsgange, og at du har interesse og fokus på brugerinddragelse og udvikling af færdigheder hos mennesker. Som vores måske kommende kollega skal du have en faglig velfunderet tilgang til dokumentation og målarbejde, da det er en af hjørnestenene i jobbet. Vi bruger IT-systemet CSC Social til vores skriftlige arbejde. Det vil være en fordel, hvis du kender det. Vi forventer, at du er stabil, har humor og har lyst til at arbejde selvstændigt og i et miljø med mangeartede opgaver, hvor faglighed prioriteres højt.

 Vi tilbyder:

  • Et alsidigt job med beboere, der har behov for støtte, hjælp og vejledning til den bedste livskvalitet
  • Deltagelse i medarbejdermøder, temadage og faglige kurser
  • Engagerede og dygtige kolleger, og et godt arbejdsklima
  • Gode fysiske rammer og hjælpemidler

 Vi forventer, at du:

  • Brænder for neuropædagogik og det at arbejde med mennesker med kognitive dysfunktioner
  • Du er tydelig i skrift og tale
  • Du er stabil, handlekraftig og har et godt overblik
  • Du er engageret, ansvarsfuld og initiativrig

 

Løn og ansættelsesvilkår: Aflønning sker i henhold til gældende overenskomst. Stillingen er på gennemsnitlig 35 timer pr. uge, og arbejdstiden vil være fordelt mellem dag- og aftenarbejde samt hver 4. weekend. I forbindelse med ansættelse indhentes straffeattest.

Yderligere oplysninger: Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til afdelingsleder Tina Thesbjerg på telefon: 22765732 eller medarbejderne: 87134134

Ansøgningen: Send os din ansøgning med bilag (CV, uddannelsesbeviser og dokumentation for relevant erfaring) på mail: solbakken@msb.aarhus.dk MRK: Pædagog Absalonsgade i emnefeltet. Ansøgningen skal være Solbakken i hænde senest d. 14/4 2021 kl. 12.00. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 16.

Mere om os: Solbakken er en selvejende institution, under Jysk Børneforsorg/Fredehjem, som har flere botilbud og aktivitetstilbud i Aarhus for personer med fysisk og/eller psykisk funktionsnedsættelse. Solbakken har driftsoverenskomst med Aarhus Kommune. Se mere om Solbakken på vores hjemmeside: www.solbakkensnet.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Solbakken Absalonsgade

Absalonsgade 30A
8000
Aarhus C
Tlf: 87134134
Praktisk information
Oprettet:
26-03-2021
Udløber:
14-04-2021
Kviknummer:
LJA-81878871
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Gem annonce