70
70
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
70
70
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Børneinstitutionen Rønneholm

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 10-09-2020

Socialpædagog til specialpædagogisk gruppe i Rønneholm

Om jobbet

Vi søger en socialpædagog 37 timer om ugen til vores nystartede specialpædagogiske gruppe ”Løverne” i Rønneholm.

Rønneholm er en daginstitution med ca. 200 børn i alderen 0-6 år og 50 ansatte fordelt på tre afdelinger, som er i en rivende udvikling.  Vi har 12 stuer i alt fordelt på tre vuggestuer, tre mellemgrupper, fem børnehavegrupper og en specialpædagogisk gruppe.

Løverne er en hel ny gruppe fra 1. september 2020. Der er derfor mulighed for at være med til at sætte præg på gruppens struktur og kultur, ligesom der er plads til at prøve nyt i praksis sammen med resten af personalegruppen.

Vi arbejder ud fra et positivt anerkendende arbejdsmiljø, hvor vi har fokus på barneperspektivet. Løverne har plads til 9 børn i alderen 3 til 6 år. Fælles for børnene er, at de har behov for en forudsigelig og struktureret hverdag. Du vil blive en del af et team på fire pædagoger og to studerende, som er i tæt samarbejde med det øvrige pædagogiske personale på almenstuerne.

I Rønneholm arbejder vi hele tiden på at styrke barnets lærings trivsel og udvikling ud fra det enkelte barns forudsætninger og potentiale i et inkluderende miljø. Børnene inkluderes på almenstuerne i det omfang, det giver mening for det enkelte barn.  Gruppen har desuden eget grupperum, hvor de kan trække sig tilbage.

Børneinstitutionen har gode faciliteter i form af et stort dejligt fællesrum i midten af huset, som vi bl.a. bruger til grov motoriske forløb, rulle på rulleskøjter eller dyrker yoga med børnene. Vi har en teatersal, et kreativt værksted, to legepladser samt byggelegepladsen som nabo, hvor vi har adgang til kaniner, geder, grise, høns og bålplads.

 

Din profil

Du skal have en stærk pædagogfaglig profil, og være motiveret for at indgå i et reflekterende samarbejde med dine kollegaer omkring den pædagogiske hverdag. Ligesom os har du høje faglige ambitioner på børnenes og fagets vegne og du må gerne have erfaring med en almen- og specialpædagogisk hverdag med børnene i alderen 0-6 år. Derudover skal du have en lyst og et engagement for at arbejde med brobygningen mellem det almene- og det specialpædagogiske område. Jobbet kræver tålmodighed, du skal være omsorgsfuld og kunne rumme børnenes forskellige behov.

Ligesom os er du vild med børn i alderen 0–6 år, deres udvikling og du arbejder med et fokus på barneperspektivet og dermed læring i børnehøjde. Det er vigtigt, at du kan tage initiativer, kan arbejde selvstændigt, tage pædagogisk ansvar og være reflekterende over egen og andres praksis.

Du kan organisere og navigere i en struktureret hverdag i et inkluderende miljø, hvor dit afsæt altid er barnets trivsel, læring og udvikling og målet er det gode børneliv for alle børn. Som menneske er du nysgerrig, tør udfordre dig selv og din faglighed. Du skal have mod på, at give forældre den nødvendige vejledning og guidning, som den enkelte kan have brug for og bruge de tværfaglige samarbejdspartnere fra PPR.

Stillingen rummer en del skriftlig arbejde i form af f.eks. handleplaner, udviklingsbeskrivelser mm, så IT kendskab og en sikkerhed i skriftlig kommunikation er en fordel.

Er du nyuddannet, får du naturligvis en mentor i en pædagogkollega eller afdelingsleder.

 

Derfor skal du vælge os

I Rønneholm arbejder vi anerkendende og nærværende.

Vi tager udgangspunkt i, at alle mennesker har noget konstruktivt at byde ind med og gør deres bedste, så vores forskelligheder ser vi som en ressource og en kvalitet.

Her er fokus på, at se det enkelte barns initiativer og vi lægger vægt på et omsorgsfuldt og trygt miljø, hvor smil og latter er vigtigt.

I Rønneholm arbejder vi på, at vores hus skal være et godt og udviklende sted at være for både børn og voksne. Vi har en stor interesse i hele tiden at justere praksis til det bedste alternativ, dygtiggøre os og sammen finde den bedste udviklingsplatform.

Som medarbejder er man en del af en kultur, hvor selvrefleksion er vigtigt, så vi har fokus på både det gode børneliv og det gode arbejdsliv.

Personalet arbejder på tværs af huset og har fokus på at skabe faglig udvikling og en fælles kultur.  Vi har visioner for vores fag, hvor der er mulighed for at du vil kunne sætte dit eget præg. Det er en selvfølge, at du bidrager til det gode arbejdsmiljø, og at du deltager aktivt i den faglige dialog.

 

Løn og ansættelsesvilkår

I henhold til gældende overenskomst og efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

 

Hvis du vil vide mere

Se mere på www.rk.dk . Du er også velkommen til at Jeanne Rørstrøm Kristensen eller Jannie Baun på 36 37 86 00.

Vi ser gerne, du besøger og inden du søger.

Arbejdssted: Børneinstitutionen Rønneholm, Rønneholmsvej 2

 

Ansøgning

Send din ansøgning online med relevante bilag og referencer, så vi har den senest 24. september 2020. Klik på knappen ’Ansøg online’/’Søg jobbet’ for at sende din ansøgning.

Ansættelsessamtaler 28. september 2020.

 

Om os

Rødovre Kommune indfører røgfri arbejdstid fra 1. januar 2021. Mangfoldighed ses som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge jobbet. Vi tilbyder vores medarbejdere en trivsels- og sundhedsordning med bl.a. fysioterapi, helbredstjek og massage.

Kontakt

Børneinstitutionen Rønneholm

Rønneholmsvej 2
2610
Rødovre
Praktisk information
Oprettet:
10-09-2020
Udløber:
24-09-2020
Kviknummer:
LJA-81060315
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Lignende job
Gentofte Kommune
Gentofte, Storkøbenhavn
Frist:
12-10-2020
Gentofte Kommune
Gentofte, Storkøbenhavn
Frist:
25-10-2020