205
205
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
205
205
 ledige stillinger i profiljob netværket
Gem annonce

Aarhus Kommune

|
Østjylland
|
Indrykket 04-10-2021

Socialpædagoger til Alpedalen

 Socialpædagoger til Skovvang, Aarhus kommunes specialbyggede og nyåbnede plejehjem til mennesker med demens

Bliver du begejstret ved tanken om at understøtte, at beboerne har en livskvalitet der tager udgangspunkt i deres levede liv og får den allerbedste hjælp og pleje? Du skaber de bedst mulige rammer og livsbetingelser for beboerne, og deres familie og venner. Du har et varmt hjerte og møder beboerne der hvor de er på dagen og tilpasser din tilgang til beboerens behov.

Ja, så læs videre og se om du får lyst til at sende en ansøgning til os.

 

Tværfagligt samarbejde - godt for beboeren og vores kompetencer

Vi er en medarbejdergruppe med forskellige fagligheder, sosu-hjælpere, sosu-assistenter, sygeplejersker, ergoterapeuter, fysioterapeuter, demenskoordinatorer, og din og dine pædagog-faglighed. Tværfagligt gør vi det bedste for beboerne. Udvikling af vores tværfaglige kompetencer sker i praksis og med fokus på det fælles og det vi lærer af hinandens fagligheder.

Vi arbejder med personcentreret omsorg, efter Tom Kitwoord blomst, Marte Meo, sanseintegrativt, og meget mere – tilpasset og målrettet den enkelte beboer.

Vi har brug for dine faglige og personlige kompetencer til at beboerne får den kærlige og helhedsorienterede omsorg og pleje de har brug for. Og i det tage udgangspunkt i hver enkelt beboers ressourcer, trivsel og udviklingspotentialer, så de har medindflydelse og deltager i hvordan deres liv er på  egne præmisser.

  

Hvad er Skovvang?

Nyt skræddersyet plejehjem for mennesker med demens skal emme af hjem (aarhus.dk)

 

Hvordan bliver din hverdag?

Din hverdag som pædagog på Alpedalen handler om beboerne og i samspil og samarbejde med dine kollegaer. I er i tæt dialog og samarbejde med beboere og deres familie og venner. Beboerne har individuelle behov for støtte til almindelig daglig levevis – herunder personlig pleje og praktisk hjælp, støtte, guidning og strukturskabelse. Dette vil være dine primære arbejdsopgaver.

Beboernes demens kommer til udtryk på forskellig vis, hvilket også bevirker behov for en differentieret indsats.

Det betyder, at vi arbejder efter en overordnet struktur og systematik i hverdagen, men der kan ikke planlægges i detaljen, da det afhænger af hvor den enkelte beboer er lige præcist den dag.

På Alpedalen ser vi altid det enkelte menneske før vi ser opgaven, og vi går gerne en ekstra mil for at skabe gode oplevelser for og med beboerne for at skabe en tryg hverdag med værdighed og stjernestunder.

Der vil pågå weekendarbejde ca. hver tredje uge.

 

Hvem er dine kolleger?

Skovvang er et plejehjem med mange engagerede og fagligt stærke medarbejdere, som arbejder seriøst og indlevende ud fra et beboerperspektiv. Vi er 3 afdelinger og et korttidafsnit, hvor mennesker med demens har være et stykke tid for at aflaste dem og deres familier.

Skovvang er praktiksted for social- og sundhedsassistentelever og social- og sundhedshjælperelever, og sygeplejestuderende

Beboernes familie, venner og pårørenderådet er vigtige medspillere og samarbejdspartnere i hverdagen. Vi er meget optagede af tæt og kontinuerlig dialog og samarbejde dem.

 Hvad glæder vi os til?

Vi glæder os til, at du, med din pædagogiske baggrund, kan spille vores tværfaglige teams stærkere, styrke den helhedsorienterede indsats og dermed styrke beboernes mulighed for at leve præcist det liv de drømmer om.
Vi udbygger vores medarbejdergruppe med 3 socialpædagoger på Alpedalen, præcis for at styrke den pædagogiske indsats på et praksisnært og til glæde for beboerne!

 

Hvad vi drømmer om du kommer med

 • At du sammen med dine kolleger er med til at bibringe endnu mere dagligdag og livsglæde for beboerne
 • At du tager udgangspunkt i beboernes livede liv og har blik for hvad der giver livskvalitet og overskuelighed i hverdagen for den enkelte beboer
 • At du har blik for mulighederne for at understøtte relationerne blandt beboerne mellem hinanden og på tværs.

 

 Herudover lægger vi særligt vægt på, at du:

 • Har en pædagogisk uddannelse, gerne erfaring med mennesker med demens, men ikke et krav
 • Er generøs, anerkendende og omsorgsfuld og er positivt optaget af det vi i Sundhed og Omsorg benævner ”Kultur og relationer”, der omhandler en positiv tilgang til og samvær med borgere og hinanden
 • Er omstillingsparat i en foranderlig hverdag
 • Trives med en meget stor berøringsflade – og ser familie og venner som vigtige medspillere
 • Sætter beboerne i centrum, og går en ekstra mil for at beboernes trives og føler sig trygge.
 • Er relationsskabende af natur og mestrer at arbejde samarbejdsorienteret og inkluderende
 • Kan smitte med dit væsen og skabe gode stemninger i huset.
 • Arbejder struktureret med IT på brugerniveau.
 • Er trænet i at dokumentere og beskrive en pædagogisk indsats. (Vi dokumenterer i journalsystemet Cura)

 

 Derfor skal du vælge os:

Vi tilbyder et afvekslende job, hvor to dage sjældent er ens, og med stor frihed til selv at positivt at påvirke hverdagen. Tør du tænke utraditionelt for at nå i mål, hilser vi også meget gerne nye ideer velkomne. Sundhed og Omsorg står nemlig aldrig stille, og hele vores omdrejningspunkt er Kærlig Kommune http://www.aarhus.dk/kaerligkommune og et erklæret mål om, at ældre borgere ikke bare skal parkeres, men skal mærke, at de lever.

 

På Skovvang er vi vilde med vores fag, og vi fungerer som hinandens sparringspartnere på tværs af afdelinger, fagligheder og opgaver.

Der er altid hjælp at hente og vi sætter en fælles ære i sammen at booste trivsel på arbejdspladsen – for hinanden, for kollegerne og i særdeleshed for beboerne.

Vi arbejder systematisk med gode introduktionsforløb, så vi sammen sikrer, at du får en god start og føler dig godt klædt på til de spændende opgaver. Samtidig vil du få tilknyttet en mentor, som vil føre dig trygt ind i vores dejlige organisation.

 

Løn og ansættelsesvilkår:

Stillingen ønskes tiltrådt 1. august 2021

 Løn- og ansættelsesforhold er efter gældende overenskomst.

 Vil du vide mere om jobbet?

Så er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Ghita Bregnhoved på tlf. 4185 1617 eller på mail: ghbr@aarhus.dk

 

Ansøgning:

Kan du ud fra ovenstående se dig selv som socialpædagog på Skovvang, så send en ansøgning. Klik på ”søg job” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

 

Ansøgningsfristen er 26. oktober 2021 kl. 8.

 Vi forventer at afholde samtaler den27. oktober 2021. 
 

I Sundhed og Omsorg har vi en generel politik om, at der ved ansættelser indhentes referencer og evt. straffeattest. Du må derfor forvente at blive anmodet herom, hvis vi tilbyder dig stillingen.

 
  
Om Sundhed og Omsorg og Aarhus Kommune: 
Aarhus Kommune betragter mangfoldighed som en ressource og opfordrer derfor alle - uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold - til at ansøge stillingen.

Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 
Leder- og medarbejderroller
Via linket nedenfor finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
 

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Aarhus Kommune

Skovvangsvej 97A, st.2.
8200
Aarhus N
Praktisk information
Oprettet:
04-10-2021
Udløber:
26-10-2021
Kviknummer:
LJA-82755123
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Gem annonce
Lignende job
Skanderborg Kommune
Skanderborg, Østjylland
Frist:
26-10-2021
Aarhus Kommune
Aarhus, Østjylland
Frist:
04-11-2021