72
72
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
72
72
 ledige stillinger i profiljob netværket
Gem annonce

Specialcenter Syddanmark - Østruplund

|
Fyn
|
Indrykket 14-10-2020

Socialpædagoger til Midgårdhus

Socialpædagoger søges til Specialcenter Syddanmark – afd. Midgårdhus, RibeHvis du vil være med til at arbejde vedholdende og kompromisløst med at sætte borgeren først så se her…

På socialområdet i Region Syddanmark arbejder vi på at skabe et fælles socialområde. Det betyder, at vi på Midgårdhus bl.a. arbejder på at blive endnu mere præcis på vores pædagogiske retning og de indsatser, der skal gavne borgerne. Det er en spændende udviklingsproces vi begiver os ud på, og vi vil gerne invitere dig med.Vi søger socialpædagoger til faste stillinger på 37 timer om ugen fra 1. dec. 2020 eller snarest derefter.

Der er skiftende arbejdstider på hverdage, hver anden weekend og helligdage i tidsrummet kl. 06:45 - 23:00.Specialcenter Syddanmark er en del af Region Syddanmarks sociale tilbud.

Vi er et højt specialiseret og udviklingsorienteret døgntilbud med både omsorg og rehabilitering for øje og med afsæt i individuelt aftalte bo– og aktivitetsløsninger.

Midgårdhus beliggende i naturskønne omgivelser i områderne på Ribelund i Ribe

Midgårdhus har sit eget interne § 104 aktivitetstilbud. Der er plads til 16 borgere på Midgårdhus med ca. 50 medarbejdere.Tilbuddet på Midgårdhus er særligt målrettet borgere med psykosociale udfordringer. Det kan f. eks. være: tilknytningsforstyrrelse, dårlig impulsstyring, lavt selvværd, krænkende eller problematisk seksualitet, misbrugsproblematikker, manglende sociale kompetencer, atypisk autisme samt borgere med en tilsyns – eller behandlingsdom. Enkelte har dobbeltdiagnose.

Der er en stor spredning i borgernes funktionsniveau, og det er kendetegnende, at de kan være svært udad reagerende i frustrationssituationer.Opgaven kræver bl.a. at du har en:

solid erfaring med målgruppen

professionel tilgang og kan være nærværende og empatisk i kontakten med den enkelte borger.Eftersom den rehabiliterende indsats forudsætter en god relation mellem borger og pædagog, stiller vi store krav til dine:

samarbejdsevner,

rummelighed samt din evne til at motivere.Vi arbejder ud fra en faglig forståelsesramme med afsæt i systemisk, psykodynamisk og neuropædagogisk teori, hvor borgerens individuelle udviklingsplan tager sigte på rehabilitering af borgerens fysiske, kognitive, sproglige, emotionelle og sociale funktioner.

Der er særligt fokus på rehabiliterende indsatser, motivation og konfliktnedtrapning.Vi søger derfor en uddannet pædagog eller person med anden tilsvarende uddannelse og gerne med viden og erfaring med mennesker med nedsat funktionsniveau der:

vægter et godt arbejdsmiljø som et fælles anliggende

kan dokumentere og arbejde struktureret og målrettet i Nexus

bruger sig selv professionelt i forhold til det den enkelte borger har brug for i sin udvikling

vil arbejde ud fra nøgleordene: respekt, ansvarlighed, udvikling og åbenhed

er loyal mod fælles beslutninger

vil give og modtage faglig sparring

har kørekort og tilfredsstillende straffeattestVi tilbyder en:

engageret og faglig ledelse

mulighed for kompetenceudvikling/efteruddannelseHvis du vil se mere til vores afdeling så gå ind på YOUTUBE: Midgårdhus Ribe

Løn efter gældende overenskomst

Vedlæg dokumentation for uddannelse og kopi af kørekortHvis du har spørgsmål, kan du kontakte afdelingsleder Sanne Carstensen, på tlf. 2899 4035 eller mail sanne.carstensen@rsyd.dkAnsøgningsfrist søndag den 9. november 2020

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 46 - 2020Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Specialcenter Syddanmark - Østruplund

Klintebjergvej 75
5450
Otterup
Tlf: 99441701
Praktisk information
Oprettet:
14-10-2020
Udløber:
09-11-2020
Kviknummer:
LJA-81272736
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Gem annonce