82
82
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
82
82
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Koncernservice og Koncern IT

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 29-11-2019

Socialpædagogisk medarbejder til Hybelinstitutionen

Er du motiveret og engageret i at gøre en forskel for udsatte unge i København?

Har du lyst til at løse dine opgaver i et tværfagligt samarbejde, tæt på almensamfundets ressourcer og muligheder samt med stor inddragelse af den unge, forældre og netværket? Så er det lige dig, vi søger.

Om Hybelinstitutionen
Hybelinstitutionen er et socialpædagogisk tilbud til unge mellem 15-25 år efter Servicelovens § 66, efterværn efter § 76 samt seks pladser, der er godkendt som fleksible pladser efter § 107§/§66.

Hybelinstitutionen har godt 100 pladser til unge med behov for anbringelse eller efterværn. Institutionen er forankret i Center for Fleksible Indsatser og Boformer i Socialforvaltningen.

Hybelinstitutionen er organiseret i fire lokalenheder med afdelingsleder og socialrådgiver samt et antal socialpædagogiske medarbejdere tilknyttet. To af lokalenhederne har base på Nørrebro og Nordvest og to har på Amager. Vi søger en socialpædagogisk medarbejder til lokalenheden GBS, som er beliggende i Nordvest.

Institutionen råder over en vifte af boformer som f.eks. individuelle boliger, kollegium og opgangsfællesskaber. De forskellige boformer kan kombineres med en individuel indsats afhængig af den enkeltes unges behov og ressourcer. Boligerne er placeret i alle Københavns bydele. GBS har boliger på Nørrebro, Vesterbro samt i Nordvest og Brønshøj/Husum.

Det overordnede formål for anbringelse eller efterværn er i samarbejde med den unge, deres forældre og netværk, at drage omsorg for den unges trivsel, udvikling og læring med henblik på at styrke den unges evne til at mestre et selvstændigt voksenliv.

Tilbuddet henvender sig til en bred gruppe af unge, som har forskellige behov for støtte. Det kan både dreje sig om unge, der kan klare deres dagligdag med lettere støtte og vejledning på konkrete områder, eller unge der på flere områder har behov for en mere omfattende og intensiv indsats. Institutionen tilbyder således både døgndækkende pladser samt pladser med mindre intensiv støtte.

Om din rolle
Du vil blive tilknyttet vores opgangsfællesskab Bifrost på Nørrebro og have en udførende funktion.

Som medarbejder indgår du i et samarbejde med den unge og deres forældre om at skabe positive forandringer i den unges liv. Det kan f.eks. være at fastholde et uddannelsesforløb, støtte til at bo i egen bolig eller at bo med andre og at opbygge/genetablere et bæredygtigt netværk bl.a. til familie og venner. Derudover består arbejdet i at støtte den unge i at komme fra a til b samt støtte den unge i samarbejdet med det brede professionelle netværk omkring den unge (Jobcenter, skole/uddannelse, læge, psykiatri mv.).

Vi arbejder altid i teams omkring de unge, men hoveddelen af ungekontakten foregår 1:1. Du skal derfor være stærk i din faglighed og din evne til at arbejde selvstændigt og være i stand til at navigere i her-og-nu kontakten med den unge.

Om dig
Vi lægger vægt på at finde en kollega, der er åben og udadvendt, som ser frem til at indgå i en engageret medarbejdergruppe, der sætter faglighed og humor højt. Det er en fordel, at du har erfaring med at arbejde med udsatte unge og at relationsarbejdet falder dig naturligt. Derudover vil du kunne drage nytte af et kendskab til psykiatri- og misbrugsarbejde, da dette er hyppige udfordringer blandt vores unge.

Det er en fordel at du har kørekort.

Yderligere oplysninger
Du kan få yderligere information om stillingen ved at kontakte afdelingsleder Lotte Malm Larsen på 4044 8466 fredag den 6. december mellem kl. 10-12 eller tirsdag den 10. december mellem kl. 15-16.

Du kan læse mere om os på https://fibo.kk.dk/artikel/hybelinstitutionen.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er på 37 timer med tiltrædelse den 1. februar 2020. Arbejdstiden er placeret mellem kl. 7.00-22.00 og er forskellig fra uge til uge. Der må forventes eftermiddags-/aftenarbejde to til tre gange om ugen.

Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst. Lønnen fastsættes efter principperne for Ny Løn.

I forbindelse med ansættelse indhentes der referencer samt børne- og straffeattest.

Din ansøgning må gerne vedhæftes uddannelsesbevis, CV og evt. andre relevante bilag.

Søg via nedenstående link senest søndag den 15. december 2019
Vi holder ansættelsessamtaler torsdag den 19. december 2019.

Kontakt

Koncernservice og Koncern IT

Borups Allé 177
2400
København NV
Tlf: 22499380
Praktisk information
Oprettet:
29-11-2019
Udløber:
15-12-2019
Kviknummer:
LJA-77911338
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Lignende job
TIMI Life support I/S
Frederikshavn, Nordjylland
Frist:
16-07-2020
Helsingør Kommune
Helsingør, Nordsjælland
Frist:
06-08-2020