130
130
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
130
130
 ledige stillinger i profiljob netværket
Gem annonce

Aarhus Kommune

|
Østjylland
|
Indrykket 08-07-2020

Socialpsykiatrisk medarbejder søges

Om jobbet:
Center for Botilbud der består af 18 botilbud og bofællesskaber under servicelovens § 107, § 108 og § 85. søger pr. 1. oktober 2020 en ny kollega til en fast stilling på Botilbuddet Windsor. Du skal have en uddannelse som pædagog, ergoterapeut eller social- og sundhedsassistent.
 
Windsor er et socialpsykiatrisk rehabiliteringstilbud i henhold til Lov om social service § 107.
Arbejdstiden udgør 37 timer pr. uge. Vi har skiftende arbejdstider, der i hverdagene dækker kl. 8 – 23 og weekend kl. 12 – 22. Du skal forvente weekendarbejde hver 3. eller 4. uge. Medarbejdergruppen er tværfagligt sammensat af sundhedsfaglige og socialfaglige medarbejdere, med en bred vifte af faglige og personlige kompetencer.
 
Tilbuddet er beliggende i centrum af Aarhus og består udover det fælles miljø, af 21 beboerlejligheder beliggende på to adresser inden for kort gå afstand.
Målgruppen er overvejende beboere i alderen 18-40 år med psykiske lidelser. En del af Windsors pladser er målrettet borgere med en spiseforstyrrelse og vi er godkendt som specialiseret tilbud til denne målgruppe. Vi har derfor et særligt fokus på sundhed og måltider i et åbent og lærende miljø for beboere og medarbejdere.
 
På Windsor tager vi udgangspunkt i det enkelte menneske og ønsker at samarbejde med beboeren om et recoveryorienteret rehabiliteringsforløb, med fokus på dialog, netværksinddragelse og træning af færdigheder, i et validerende og socialt miljø som træningsramme.
 
Vi søger en kollega der har energi på og gerne erfaring med at arbejde med Åben Dialog og Dialektisk adfærdsterapi, som er grundstenene i vores faglige arbejde.  Som evner at omsætte sin faglige viden til praksis, for derved at understøtte beboerens håb og drømme i en recovery-proces.
 
Du skal have lyst til og evnerne for at indgå i et samarbejde, der tager sit udgangspunkt i et tværfagligt teambaseret samarbejde, med beboeren i centrum. Du skal kunne arbejde struktureret med psykosocialt orienterede handleplaner, sundhedsfaglige fokusområder og understøtte beboerens mestring af eget liv. Uddannelse/arbejde, sundhed og netværk er vigtige fokusområder i samarbejdet, hvor egen bolig er målet.

Din profil:
Vi forventer at du:

 • Har evne og tålmodighed til at arbejde motiverende.
 • Kan sætte fokus på de små skridt og bevare gejsten heri.
 • Har færdighederne til at indgå i en udviklende relation med den enkelte og grupper af beboere.
 • Er fleksibel og refleksiv indstillet i det faglige arbejde og en omskiftelig hverdag.
Har du lyst til at være en del af et dynamisk hus med en tilgang og kultur, der stræber efter at sætte et fagligt fokus på:
 • Frisættelse af det enkelte menneske - ønsker, håb, drømme, inklusion, medborgerskab
 • Udvikling – Tro på, at alle til enhver tid har potentiale for udvikling
 • Ligeværdighed - menneske til menneske relationer
 • Vores hus – fælles base og ejerskab for beboere og medarbejdere
 • Innovativt og Refleksivt miljø – en validerende tilgang og dialogisk kultur, med øje for muligheder
Du kan forvente 
 • En medarbejdergruppe med humor, omstillingsparathed og imødekommenhed.
 • Et hus i løbende udvikling.
 • Supervision, inddragelse og faglig udvikling.
 • Faglig sparring og refleksion.
 • En faglig kultur med fokus på læring af færdigheder og dialogisk praksis.
Løn og ansættelsesvilkår:Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.Ugentligt timetal: Fuldtid

Stillingen er til enhver tid betinget af en tilfredsstillende offentlig straffeattest.
  Hvis du vil vide mere:
Spørgsmål til ovennævnte kan i tidsrummet d. 04.08., 05.08 og 06.08.2020 kl. 9.00 – 10.00 rettes til: Boformsleder Sune Kragelund, tlf.nr. 5157 5975.

AnsøgningKlik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Ansøgningsfrist: den 09.08.2020

I ansættelsesprocessen vil indgå beboerrepræsentanter, medarbejderrepræsentanter og leder.

Samtaler forventes afholdt d. 20. og 21.08.2020

 
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Aarhus Kommune

Skolebakken 17
8000
Aarhus C
Praktisk information
Oprettet:
08-07-2020
Udløber:
09-08-2020
Kviknummer:
LJA-80621846
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Gem annonce
Lignende job
CSM:Øst
Frederiksberg, Storkøbenhavn
Frist:
17-08-2020