59
59
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
249
249
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Studenterrådgivningen

Studenterrådgivningen

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 05-01-2018

Socialrådgivere/psykologer til Studenterrådgivningen

Studenterrådgivningen udvider rådgivningsområdet og søger hertil 2 medarbejdere til Sjællandsafdelingen. Både socialrådgivere og psykologer kan søge stillingerne, som er på fuld tid og med forventet tiltrædelse senest 1.4.2018.

Afdelingen er beliggende i Dronningens Tværgade, med en mindre satellit på RUC, og består af to team. Det ene team beskæftiger sig med almen rådgivning/behandling, det andet arbejder med Specialpædagogisk Støtte (SPS). De to team udgør p.t. 30 medarbejdere, heraf 8 socialrådgivere, 15 psykologer, 4 sekretærer, 2 speciallæger i psykiatri (konsulenter) samt en afdelingsleder.

De ledige stillinger er placeret under den almene rådgivning, som tilbyder social og psykologisk rådgivning og behandling til studerende ved de videregående uddannelser. Stillingen indebærer endvidere konsulentopgaver- målrettet ledere og undervisere på uddannelsesinstitutionerne og undervisningsaktiviteter målrettet både de studerende og uddannelsesinstitutionerne.

Arbejdsområder

Dine opgaver fordeler sig mellem behandlingsarbejde målrettet de hjælpsøgende studerende og konsulent- og rådgivningsydelser målrettet vores samarbejdspartnere på uddannelsesinstitutionerne. Behandlingsarbejdet indebærer, at du kommer til, i samarbejde med teamet, at varetage visitation, rådgivnings- og behandlingsarbejde, individuelt og i gruppe, samt at deltage i udviklingen af rådgivningens arbejdsmetoder. Konsulentopgaven indeholder rådgivning af uddannelsesinstitutioner om, hvordan de via forebyggende indsatser kan højne studietrivslen samt tilbud om køb af workshopforløb, som Studenterrådgivningen tilbyder de studerende på de pågældende institutioner. Også denne del af arbejdet er placeret i teamet og indeholder metodeudviklingsopgaver.

Studenterrådgivningen har implementeret Feedback Informed Treatment metode (FIT), og det vil derfor være en fordel at have kendskab til denne.

Vores ideelle kandidat trives lige godt i rollen som behandler og konsulent og kan dokumentere erfaringer med flertallet af nedenstående elementer i stillingsprofilen:

 • Rådgivning og behandling af både unge og voksne gerne studerende ved videregående uddannelser - herunder med vurdering af psykologisk problematik/graden af psykopatologi og evaluering og udvikling af klinisk praksis
 • Korttidsbehandling, individuelt (1-5 sessioner) og gruppeterapeutisk
 • Konsulentfunktioner herunder relationsopbygning med henblik på videnssalg
 • Undervisningsfunktioner som oplægsholder, proceskonsulent, workshopleder el.a.

 

Herudover tager vi dit faglige engagement og initiativrigdom for givet, ligesom vi forudsætter, at du kan arbejde tværfagligt og er en erfaren IT-bruger.

Vi tilbyder

 • En stilling med gode faglige udviklingsmuligheder
 • En varieret hverdag med et bredt spektrum af opgaver
 • En ressourcestærk målgruppe
 • Ekstern supervision
 • En kreativ og udviklingsorienteret arbejdsplads
 • Engagerede kolleger
 • Efteruddannelsesmuligheder inden for rammerne af Studenterrådgivningens strategiske målsætninger

 

Søg stillingen

Søg stillingen via vores elektroniske rekrutteringssystem senest den 22.1.2018, kl. 12.00.

Samtaler forventes afholdt den 26.1.2018 og 29.1.2018 i Dronningens Tværgade. 

Vil du vide mere

Du er velkommen til at kontakte afdelingsleder Jan Hein Dybkjær, eller programleder for Studenterrådgivningens konsulentydelser, Jesper Madsen, på telefon 70 26 75 00.

Studenterrådgivningen ønsker at fremme ligestilling i alle dens aspekter. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn eller alder til at søge stillingen. 

Studenterrådgivningen er en institution under Uddannelses- og Forskningsministeriet, og ansættelse sker i henhold til de statsligt aftalte fællesoverenskomster. Studenterrådgivningen er ikke lønførende. 

 Om os 

Studenterrådgivningen er en institution under Uddannelses- og Forskningsministeriet. Vores hovedopgave er at yde psykologisk og socialfaglig rådgivning og behandling til studerende på videregående uddannelser. Studenterrådgivningens formål er at bidrage til, at de studerende med studiemæssige, personlige eller sociale udfordringer gennemfører deres studier. Læs mere om os på www.srg.dk.

 

Kontakt

Studenterrådgivningen

Dronningens Tværgade 30, 2.
1302
København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
05-01-2018
Udløber:
22-01-2018
Kviknummer:
LJA-54118844
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Lignende job
Trancit
Skanderborg, Østjylland
Frist:
31-12-2018
Københavns Kommune, Socialforvaltningen
København, Storkøbenhavn
Frist:
10-01-2019