88
88
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
88
88
 ledige stillinger i profiljob netværket
Gem annonce

Region Midtjylland

|
Vestjylland
|
Indrykket 13-11-2020

Spændende socialpædagogstillinger til NYT tværfagligt team - Regionspsykiatrien Vest



Er du én af de vigtige brikker i et NYT tværfagligt team, målrettet svært selvskadende patienter med personlighedsforstyrrelser og indsats målrettet de sværest syge borgere ved bosteder?

Vi er mulighedernes psykiatri, og vi søger dedikerede faguddannede socialpædagoger til opgaver i vores nystartede team med tiltrædelse pr. 1. januar 2021 eller efter aftale, som skal dække tilstedeværelse dag/aften og arbejde hver 3. weekend.

Tværfaglighed vil være i højsædet, og teamet vil få opgaver som dækker forebyggende indsatser, akutte og opfølgende opgaver i psykiatrien, akutte og opfølgende opgaver i somatikken samt forebyggende og undervisende opgaver i nærmiljø på bosteder.

Teamet vil bestå af sygeplejersker, socialrådgiver, psykolog, terapeut, socialpædagog og lægesekretær, og det forventes, at netop du bidrager med stor faglighed og dygtighed ind i teamet. Der er beskrevet en overordnet ramme for teamet ift. målgruppen, men du får stor mulighed for at bidrage til handlinger for, hvordan arbejdet skal tilrettelægges, så vi lykkes bedst muligt.

Organisatorisk vil teamet blive tilknyttet den psykiatriske akut-enhed, der i forvejen har udekørende øvrige teams og et godt samarbejde med bosteder og den øvrige somatik.

Vi er mulighedernes psykiatri, og det er ikke bare noget, vi siger. Vi garanterer dig spændende udfordringer og en attraktiv arbejdsplads. Samtidig har du stor mulighed for at præge ikke bare kulturen og de gode samarbejdsrelationer, men i høj grad også balancen mellem privat- og arbejdsliv.

Vi er mulighedernes psykiatri, også når det gælder karriereudvikling. Vi er vilde med nye inputs, nysgerrige spørgsmål og andre måder at se verden på. Det forventer vi også, at du er, og at du kan bidrage. Vi er i en spændende proces frem mod Regionspsykiatrien Gødstrup, og du bliver en del af et dedikeret tværfagligt medarbejder- og ledelsesteam.

Vi tilbyder:
- Et selvstændigt og inspirerende job med stort fokus på tværfagligt samarbejde
- Fleksible ansættelsesforhold og afvekslende opgaver
- Grundig introduktion
- Supervision, coaching og uddannelsesaktiviteter – hvor du har indflydelse på indhold, da det er et nyetableret team
- Spændende udfordringer på en dynamisk arbejdsplads, som vægter faglig kvalitet og kompetenceudvikling højt
- Et godt arbejdsmiljø
- Komplekse tværsektorielle opgaver

Din profil:
Kompetent og velfunderet inden for det psykiatriske område. Gerne med specialuddannelse/ anden relevant videre- eller efteruddannelse 
- Erfaring med og viden om psykofarmakologisk behandling, differentialdiagnostik og psykoedukation
- Imødekommende og servicemindet person med lyst til at have en stor kontaktflade
- Tager ansvar og bidrager til et godt arbejdsmiljø
- Gode samarbejdsevner og en god portion humor samt en positiv indstilling til arbejdet
- Evne til at bevare ro og overblik, også i pressede situationer
- Evne til at arbejde konstruktivt, selvstændigt og problemløsende

Yderligere information:
Har du brug for yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Lisbeth Poulsen på tlf. 3035 1283

Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.



Ansøgningen skal være os i hænde senest den 26. november 2020.
Ansættelsessamtaler forventes afviklet i uge 50 og 51.

Du kan søge jobbet online ved at klikke på ”Send ansøgning”. Vedhæft din ansøgning og dit CV samt kopi af autorisationsbevis, referencer m.m. (de vedhæftede filer skal være i pdf- eller word-format).

Medarbejdere i omplacering har fortrinsret til samtale.

Regionspsykiatrien Vest
Regionpsykiatrien Vest er en stor afdeling i den psykiatriske udredning og behandling og har ansvaret for behandling af alle voksenpsykiatriske lidelser, primært i den vestlige del af
Region Midtjylland. Afdelingen er placeret på de to sygehuse i Herning og Holstebro, men flytter i 2021 til Regionshospitalet i Gødstrup.

Herning området byder på et rigt kulturliv med spændende musik- og teateroplevelser og museer, ligesom mulighederne indenfor idræt og motion også er mange. Infrastrukturen i
området er veludbygget, med bl.a Århus motorvejen, som giver en køretid til Århus på knap en time.

Vi forbeholder os retten til at videresende din ansøgning til øvrige afsnit under Regionspsykiatrien Vest, såfremt vi kan se, at dine kompetencer kan bruges andetsteds. Du kan læse mere om os på www.psykiatrien.rm.dk.
 

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Region Midtjylland

Gl Landevej 61
7400
Herning
Praktisk information
Oprettet:
13-11-2020
Udløber:
26-11-2020
Kviknummer:
LJA-81385243
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Gem annonce