145
145
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
145
145
 ledige stillinger i profiljob netværket
Gem annonce

Region Midtjylland

|
Midtjylland
|
Indrykket 30-03-2021

Specialområde Autisme søger socialfaglig medarbejder til afdeling Gødvad beskæftigelse og uddannelse

Brænder du for at samarbejde med unge mennesker om deres fremtidige beskæftigelsesmuligheder? Er du fagligt stærk, vant til at dokumentere og arbejde udviklingsorienteret?
Så er det måske dig der skal være vores kommende kollega i Gødvad Beskæftigelse og Uddannelse.

Det tilbyder vi dig  

  • Du bliver en del af Gødvad Beskæftigelse og Uddannelse, som består af beskyttet beskæftigelse med borgere i §§ 103 og 104 og afklaring inden for Lov om Aktiv Beskæftigelse samt Særligt Tilrettelagt Uddannelse
  • Du bliver en del af en medarbejder gruppe på fire personer, hvor sparring, feedback og refleksion hele tiden er med til at udvikle og bringe os videre.
  • Du får stor indflydelse på udførelsen af dine moduler og aktiviteter i din dagligdag
  • Høj faglighed og fokus på kompetenceudvikling
  • Gode kollegaer som har fokus på at skabe et godt samarbejde og arbejdsmiljø En organisation der er udviklingsorienteret
Din profil
  • Du har en pædagogisk eller socialfaglig uddannelse kombineret med relevant autismeerfaring, som du evner at omsætte i praksis.
  • Du har interesse og flair for IT og har gode evner til at tilegne dig ny viden om forskellige programmer på et relativt højt niveau.
  • Du har erfaring med at forberede, samt skabe rammen og stå for undervisning/ aktiviteter både individuelt og i grupper.
  • Du har gode refleksions- og dokumentationsevner og du kan med din faglige indsigt udarbejde beskrivelser af borgernes trivsel, kompetencer og udvikling i relation til beskæftigelse og uddannelse til vores kommunale samarbejdspartnere. Det er en fordel, at du har kendskab til Lov om Aktiv Beskæftigelse. 
  • Du besidder et gyldigt kørekort
Din arbejdsplads
Specialområde Autisme i Gødvad er et bo- og beskæftigelsestilbud målrettet voksne med diagnoser indenfor autismespektret.
Desuden har nogle af vores borgere komorbiditeter, i form af psykisk udviklingshæmning, angst, OCD, selvskade mm. Borgerne har brug for støtte til hverdagens gøremål og til udvikling af færdigheder.
Vi er en del af Specialområde Autisme, hvor vores kerneopgave er at tilbyde og udvikle de bedst mulige rammer for trivsel og udvikling til voksne med autisme. Vi tilbyder derfor specialiseret støtte med fokus på selvbestemmelse og udviklingsmuligheder for den enkelte. Målet er skabe et trygt og meningsfuldt voksenliv.
Få mere at vide her: www.sau.rm.dk
 
Løn- og ansættelsesvilkår
Vi søger kollega til en fast stilling på 25 timer pr. uge. Der kan være mulighed for at supplere med ekstra vagter i vores botilbud. Din arbejdstid vil primært være i dagtimerne

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst på dit fagområde og aftaler om Ny Løn.
Ansættelse sker ved Region Midtjylland med tjeneste indtil videre ved Specialområde
Autisme.

Ansøgningsfristen er den  18. april 2021 og ansættelsessamtaler forventes afholdt den. 27. april 2021
 
Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingen kan du få ved henvendelse til daglig leder i Gødvad Anne Lyager på 2924 0903 eller afdelingsleder i Gødvad Anne-Mette Brondt Christensen på 4024 4070.

Få mere at vide
Se yderligere info på www.sau.rm.dkDa Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


 

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Region Midtjylland

Stavangervej 13, Gødvad
8600
Silkeborg
Praktisk information
Oprettet:
30-03-2021
Udløber:
18-04-2021
Kviknummer:
LJA-81896948
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Gem annonce