102
102
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
102
102
 ledige stillinger i profiljob netværket
Gem annonce

Høje-Taastrup Kommune

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 09-11-2020

Specialpædagog til Heltidstilbuddet på Mølleholmskolen

Brænder du for at arbejde læringsorienteret med børn, der har et lavt kognitivt funktionsniveau kombineret med autismespektrumsforstyrrelser? Har du lyst til at være en del af en dedikeret og professionel arbejdskultur med mulighed for egen udvikling?

Så bliv en del af vores socialpædagogiske skoletilbud på Mølleholmskolen og vær med til at:

  • Arbejde ud fra en tydelig autismepædagogisk tilgang.
  • Understøtte udviklingen af børnenes dannelse.
  • Videreudvikle og sætte dit præg på Heltidstilbuddets indskoling.
  • Skabe en struktureret hverdag ud fra børnenes færdigheder.
Vi er narrativt funderet i Heltidstilbuddet
I Heltidstilbuddet er vi en kollegagruppe på 28 pædagoger, 11 lærere og 3 pædagogiske medarbejdere. Vi er normeret til 48 børn og unge i alderen 6-18 år, hvor flertallet af børnene er fysisk selvhjulpne og har et aktivt verbalt sprog – dog sjældent aldersvarende.

Hos os er undervisningen og de socialpædagogiske aktiviteter flettet sammen over hele dagen, hvor lærere og pædagoger arbejder tæt sammen omkring det enkelte barns udvikling af de skolefaglige, personlige og sociale kompetencer. Vi arbejder med det narrative i praksis – både i forhold til elever, forældre og hinanden.

Indskolingen i Heltidstilbuddet
Du bliver en del af vores indskolingsafdeling, hvor der er 18 børn og 18 voksne. Børnene er delt i tre hold, hvor du bliver fast tilknyttet det ene hold, der består af en lærer og fem pædagoger. Vi tilstræber en planlægning, hvor I altid er tre voksne sammen med seks børn.

I dit nye team arbejder i med 6 skønne ’skole-startere’, der har et lavt kognitivt funktionsniveau og autismespektrumsforstyrrelser. Børnene har brug for voksne med en tydelig autismepædagogisk tilgang og en forståelse for de udfordringer, der er med denne målgruppe.

Teamet er nyoprettet i sommers og er en blanding af nye og gamle kendinger af huset. Du kommer i samarbejde med dine kolleger til at præge udviklingen. I teamet har vi det godt sammen, passer på og hjælper hinanden. Selv når vi løber lidt ekstra stærkt, formår vi at skabe plads til grin.

Vi sætter en dyd i høj faglighed
Du bliver en del af et dedikeret medarbejderteam med forskellige styrker og fagligheder, der ser det tætte samarbejde og faglig sparring som essentielt for arbejdet. Vi er nysgerrige, åbne og reflekterer sammen over vores pædagogfaglige praksis – og du ved ligeledes, hvorfor du handler, som du gør og tør sætte din egen praksis til diskussion.

Vi vægter faglig udvikling af alle medarbejdere højt, og har temadage/fællesundervisning, hvor vi løbende tilfører ny viden. Senest har vi gennemført Karlstadskursus og ’afstemt pædagogik’ med Bo Hejlskov, der er vores pædagogiske overbygning og tanker, som vi implementerer i dagligdagen.
 
Vi har samtidig en opmærksomhed på de forskellige kompetencer vi har internt i personalegruppen. Hos os er der mulighed for både at undervise og få undervisning af sine kolleger, når vi videndeler, genbesøger og sliber de pædagogiske redskaber, som vi bruger.

Du skaber læring, der understøtter dannelse
Du formår at få øje på udviklingspotentialerne i børnene og understøtter dem i at lykkes med at lære nyt. Du er entusiastisk og har gå-på-mod ift. at varetage en undervisende funktion.

Vi lægger desuden vægt på, at du:
  • Er uddannet pædagog – og du må gerne have en pædagogisk overbygning.
  • Har en special eller socialpædagogisk tilgang.
  • Er robust og har en positiv grundindstilling til opgaveløsningen.
  • Er bevidst om dine svage og stærke sider, og bruger det aktivt i teamsamarbejdet.
  • Kan gribe bolden her og nu – men også drible det lange seje træk.
Du er en eftertragtet samarbejdspartner
Dine samarbejdsevner er i top. Du giver glædeligt en hjælpende hånd med, når behovet melder sig, og du formår samtidig at trække på dine kollegers styrker. Du ser det tætte forældresamarbejde som en fordel for børnenes trivsel. Det er samtidig vigtigt, at du har lyst til at blive en del af vores netværksskabende miljø, der er en del af vores fundament.  

Du strukturerer dagligdagen og har flair for positiv kommunikation
Det falder dig naturligt at skabe og indgå i en struktureret hverdag og ved, at det er forudsætningen for en velfungerende dagligdag. Du lægger vægt på en positiv tilrettevisende og anerkendende kommunikation, hvor du smidigt navigerer mellem kommunikationsformer såsom tegn til tale, KAT-kassen eller visualisering.

Bliv en del af en kultur, hvor vi tager hånd om hinanden
I opstartsfasen bliver du tilknyttet en mentor, der sørger for at klæde dig på, så du kommer godt ind i jobbet, opgaverne og kulturen. Vi har en tilgængelig afdelingsleder med en tillidsbaseret tilgang til ledelse. Hun lægger vægt på, at hendes dør altid er åben, hvis vi har behov for det.

Yderligere oplysninger  
Jobbet er på 32 timer ugentligt med tiltrædelse pr. 1 januar 2021 – med mulighed for tidligere opstart.  

Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst samt principperne i Ny Løn. I forbindelse med ansættelse, indhentes der børne- og straffeattester samt referencer fra tidligere ansættelser.
 
Ansøgningsfristen er mandag d. 23. november 2020
Du må meget gerne sætte kryds i kalenderen torsdag d. 26. november, hvor vi forventer at holde samtaler.

Ansøgning, CV, og anden relevant dokumentation skal sendes elektronisk.
 
Hvis du vil vide mere eller har lyst til at besøge os, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Anja Correll Vagnkilde på 20580633. Du kan også læse mere om Mølleholmskolen og Heltidstilbuddet på vores hjemmeside.
 

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Høje-Taastrup Kommune

Mølleholmen 20
2630
Taastrup
Praktisk information
Oprettet:
09-11-2020
Udløber:
23-11-2020
Kviknummer:
LJA-81362557
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Gem annonce