155
155
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
155
155
 ledige stillinger i profiljob netværket
Gem annonce

Skanderborg Kommune

|
Østjylland
|
Indrykket 29-03-2021

Specialpædagog! Udviklingshæmning og psykiatri

fra 1. juni 2021

Landsbyen Sølund, Boenhed 20 søger 1 specialpædagog til ledig stilling på 35 timer ugentligt. der arbejdes ud fra fast rulleplan i dag og aftenvagter med weekendarbejde hver 2. weekend.

Hvis du ønsker, at

 • arbejde på et højt fagligt niveau og være med til at udvikle pædagogikken i et tværfagligt miljø, for mennesker med komplekse problemstillinger.
 • fordybe dig og efteruddanne dig i neuropædagogik, lowarousal, sanseintegration, Gentle Teaching og…
 • være medskaber af en stærk faglig kultur hvor viden og kunnen værdsættes i en boenhed i forandring fagligt og fysisk!

Så skal du arbejde i Landsbyen Sølund Boenhed 20 Som er en specialafd. Hvor der pågår et stort arbejde med at special indrette til borgernes specifikke behov ude som inde, ligesom at pædagogikken tilrettelægges specifikt til den enkeltes behov, med udgangspunkt i en neuropædagogisk forståelse af borgerens udfordringer.

Beboerne
Boenhed 20 er en specialafdeling for udviklingshæmmede med autisme og gennemgribende udviklingsforstyrrelser med personlighedsforstyrrelser og/eller psykiatriske overbygningsdiagnoser. Flere af beboerne har ikke noget verbalt sprog. Flere beboere kan udvise selvskadende og/eller udadreagerende adfærd.

Der kan i alt bo 8 beboere i Boenhed 20, der er opdelt i et hus med 6 lejligheder og to pavilloner. Flere af beboerne er normeret en til en. Fælles for beboerne i Boenhed 20 er, at de har brug for megen hjælp og støtte i hverdagen til daglige gøremål, såsom personlig hygiejne, vejledning/hjælp til spisning og til udførelse af fastlagte aktiviteter.

Opgaver med personlig pleje og omsorg indgår som en naturlig del af det pædagogiske arbejde. Flere beboere har, om dagen aktivitetstilbud uden for huset, andre beboere har aktivitetstilbud i huset.

Filosofi og faglig tilgang
Vi arbejder ud fra filosofien Gentle Teaching.
Gentle Teaching er en filosofisk tilgang til arbejdet, hvor den professionelle omsorgsperson begynder med sig selv med at reflektere over sin egen evne til at udvise nænsomhed, varme og være kærlig uden betingelser.
Mennesker skal støttes – ikke tilpasses. Kærlighedsbegrebet er i spil ud fra perspektiver som næstekærlighed, moderkærlighed og den professionelle kærlighed, hvor man hjælper et andet menneske til at hjælpe sig selv. http://solund.dk/om-landsbyen-2/fundament-og-vaerdier/

Fagligt arbejder vi med, low arousal (LA2), neuropædagogik, sanseintegration, ADL – altid med en anekendende tilgang.


Vi tilbyder efteruddannelse og …

 • Kurser og temadage på Sølunds egen kursusafdeling VISS. Se mere om VISS her.
 • Bl.a. Intro til neuropædagogik, Gentle Teaching, magtanvendelser og medicin
 • Fokus på at arbejde for et godt psykisk og fysisk arbejdsmiljø
 • Tværfagligt samarbejde med Sølunds fysioterapeuter, musikterapeut, psykiater, læge m.fl.
 • Opgavefokuseret ledelse med høj grad af tillid og uddelegering

Vi ønsker os
 • Kollega, der har høj grad af samarbejdskompetence og som aktivt deltager i den daglige refleksion over den daglige faglige praksis, og som kan formidle sin faglighed til kolleger, vikarkorps, pårørende og samarbejdspartnere.
 • Vi glæder os til at samarbejde med en ny kollega, der har lyst til at arbejde med udgangspunkt i beboernes individuelle ressourcer og behov, og som kan rumme deres forskelligheder.
 • At Du brænder for at dele ud af din faglige viden om sanseintegration og neuropædagogik
 • Vi ønsker en kollega, som har lyst til at arbejde systematisk med dokumentation af det pædagogiske arbejde. Vi skaber og arbejder med fakta baseret viden, til gavn for tilrettelæggelsen af den konkrete opgaveløsning, for hver enkelt beboer, og for udvikling af fagligheden generelt.

For nærmere info
om stillingen kontaktes faglig leder Ulrik Rasmussen telefon 51 62 72 32.

Ansøgningsfrist
15. april 2021.

Samtaler forventes afholdt løbende og der indkaldes pr. telefon/mail.

Vi gør opmærksom på, at lønsammensætning sker efter de overenskomstmæssige principper i Ny løn og at der ved tilbud om ansættelse rekvireres udvidet straffeattest. Ved ansættelse skal fremvises et gyldigt kørekort. Landsbyen Sølund er røg- og alkoholfri i arbejdstiden.

Kun ansøgere, der søger via linket i stillingsopslaget kommer i betragtning.

 

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Skanderborg Kommune

Dyrehaven 10
8660
Skanderborg
Tlf: 87947000
Praktisk information
Oprettet:
29-03-2021
Udløber:
18-04-2021
Kviknummer:
LJA-81891150
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Gem annonce