145
145
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
145
145
 ledige stillinger i profiljob netværket
Gem annonce
Frederiksberg Kommune

Frederiksberg Kommune

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 30-03-2021

Sygedagpengeafdelingen i Frederiksberg Kommune søger erfaren kollega til nysygemeldte borgere

En af vores dygtige kolleger har efter 6 år valgt at søge nye spændende udfordringer i en anden branche.Vi søger derfor dig, der vil være med til at opretholde det høje faglige niveau og effekten i en af landets mest ambitiøse sygedagpengeafdelinger.
I Center for sygedagpenge ønsker vi at gøre en forskel både før, under og efter en sygemelding. Vi lægger derfor vægt på både en forebyggende og en bæredygtig indsats under sygemeldingen, så vi sikrer, at raskmeldingen holder på den lange bane. Vi arbejder desuden ud fra en strategi om Job i Fokus, som indebærer, at vi i Arbejdsmarkedsafdelingen på Frederiksberg har et skærpet fokus på at tilgodese virksomhedernes behov for arbejdskraft, når vi tilrettelægger vores indsatser, så målet så vidt muligt er selvforsørgelse.
Om os


Vi er 19 myndighedssagsbehandlere til at varetage opfølgning i sygedagpengesagerne. Vi er organiseret ud fra borgerens forsørgelsesgrundlag forud for sygemeldingen og derudover på baggrund af sygedagpengesagens varighed. Du vil skulle arbejde med nysygemeldte borgere frem til revurderingstidspunktet. Herudover har vi i centret syv fastholdelseskonsulenter, to psykologer og to fysioterapeuter, som understøtter borgerens tilbagevenden til arbejdsmarkedet. Desuden har vi to lægekonsulenter - en psykiatrisk og en arbejdsmediciner. Endelig har vi en administrativ medarbejder, en fagkonsulent og en Centerleder.
Vi tilbyder dig

En travl og spændende hverdag i en organisation, hvor der er fokus på effektstyring i løsning af kerneopgaven, og hvor indsatser vælges ud fra hvad, der virker. Du bliver en del af en dynamisk afdeling med dygtige og engagerede kolleger, der udover de gode resultater vægter trivsel højt.Du får mulighed for at deltage i supervision samt faglig sparring med relevante fagkonsulenter. Hos os er der højt til loftet og vi vægter en uformel omgangstone.Dine arbejdsopgaver:

 • Afholdelse af opfølgningssamtaler i henhold til Lov om sygedagpenge, herunder sikre progression i sagerne
 • Deltage i tværfaglige konferencer, beslutningsmøder og øvrig mødeaktivitet med samarbejdspartnere
 • Klagesagsbehandling
 • Undervise på informationsmøder.

Vi søger dig, der:
 • Er udviklingsorienteret og har nogen erfaring med sagsbehandling af sygedagpengesager
 • Er målrettet og god til at træffe beslutninger
 • Er fagligt orienteret i beskæftigelsesområdet og i særlig grad sygedagpengelovgivningen
 • Er samarbejdsorienteret, hvor kerneopgaven er et fælles ansvar og løftes i fællesskab, samtidig med at du trives med at arbejde selvstændigt
 • Har gode samarbejds- og formidlingsevner og ikke mindst et positivt livssyn
 • Har kendskab til Fasit
 • Er robust og har god humor.

Vil du vide mere?
Du kan få mere at vide om stillingen ved at kontakte Centerleder Anne-Marie Bennetzen på tlf.: 2898 5780 eller mail anbe18@frederiksberg.dk eller Fagkonsulent Vanessa Duus på tlf. 2898 5770 eller mail vadu01@frederiksberg.dk.Du kan også læse mere om Frederiksberg Kommune på 
www.frederiksberg.dk.Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelse sker efter gældende overenskomst. Arbejdstiden er 37 timer om ugen med flekstidsordning. Lønnen forhandles med den forhandlingsberettigede organisation.Ansøgningsfrist 

Fredag d. 16. april 2021 kl. 12.00.
Vi forventer at afholde fysiske ansættelsessamtaler mandag den 26. april 2021.
 
Stillingen forventes besat hurtigst muligt.
 

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener 104.305 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Frederiksberg Kommune

Praktisk information
Oprettet:
30-03-2021
Udløber:
16-04-2021
Kviknummer:
LJA-81898529
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Administration,
Socialrådgivning
Beliggenhed
Gem annonce
Lignende job