155
155
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
155
155
 ledige stillinger i profiljob netværket
Gem annonce

Vejen Kommune

|
Syd- og Sønderjylland
|
Indrykket 15-03-2021

Talentudvikler Team Unge

Jobcenter Vejen søger 2 talentudviklere til Team Unge. Begge stillinger er på 37 timer
 

 • Arbejdssted: Jobcenter Vejen
 • Arbejdstid: 37 timer pr. uge i Jobcentrets Team Unge
 • Ansættelse: Den 1. juni 2021. Den ene stilling er et barselsvikariat og den anden stilling er til den 31.12.2022
 • Ansøgningsfrist: Den 16. april 2021
 • Ansættelsessamtaler: Den 21. april 2021Jobcenter Vejen søger 2 talentudviklere med spidskompetence i at skabe relationer til unge i alderen fra 13 år og sikre dem en God start på voksenlivet

Vi søger:
 • Du skal trives i rollen som coach, støtteperson og kontaktperson for de unge og deres familier
 
 • Du skal være god til at spotte talentet og den unikke vej for hver enkel ung og have et ønske i, at opbygge en bred viden om kommunens offentlige og private tilbud til de og unge
 
 • Du bliver en del af et team på 2 talentudviklere, der har deres dagligdag på kommunens 7 folkeskoler med overbygning, hvor det forventes, at du bliver et kendt ansigt, som både skolepersonale og elever vil søge samarbejde med
 
 • Du ønsker indgå i et arbejdsfællesskab med Jobcentrets 2 øvrige ungementorer


Derudover bliver erhvervslivet, uddannelsesinstitutionerne, frivillige organisationer også en del af dit faglige netværk. Du får et tæt samarbejde med fagpersoner på tværs af kommunen, eksempelvis familieområdet, PPR, skoleområdet, FGU skolen og Vejledning Vejen. Du trives derfor med at bygge bro og skabe sammenhæng for den unge i samspillet med tværfaglige kolleger og andre aktører.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men derimod er det af betydning, at du har erfaring i at arbejde med unge i alderen 13 – 20 år og kan samarbejde på tværs i en kommunal organisation. Det kan du have på mange måder, fx som træner i sportsklubben, som lærer, som frivillig, pædagog, som underviser, rådgiver etc.
Du skal have øje for at sikre den unges videre muligheder for at få en God start på Voksenlivet og blive klar til uddannelse eller job. Et middel til dette kan være at understøtte den unges mulighed for et fritidsjob.

Det afgørende er din tilgang til de unge mennesker, og at du til stadighed har fokus på den unges Talent/kompetencer og progression og derved sikrer at den unges robusthed og egen selvværd styrkes.
 
Funktioner:
Du skal kunne coache de unge, individuelt og facilitere gruppeforløb, der får de unge til at se positivt på egne evner og tænke i muligheder, frem for begrænsninger.
Du skal kunne tænke de skæve løsninger, som passer til den unge, i stedet for at tænke den unge ind i de eksisterende rammer.
Samarbejde med mange forskellige faggrupper på tværs af kommunen og aktører i samfundet, og sammen med dem og den unge finde de rette og meningsfulde veje 
Være den primære kontaktperson mellem den unge og kommunens forvaltninger 
Prioritere sparring med din talentudvikler-kollega og ungementorerne i Jobcentret, så I kan støtte hinanden i den faglige udvikling og tænke innovative tanker omkring tilgangen til de unge.
Kendskab eller interesse i at lære om de unges uddannelsesmuligheder.

Vores værdier:
Du kan lide, at arbejde selvstændigt på et højt fagligt niveau, med baggrund i vores værdier, som i Vejen kommune er:
  • Nytænkning
  • Anerkendelse
  • Sammenhæng
  • Ansvar

Hvad kan vi tilbyde dig? 
En spændende stilling, hvor du hver dag er sammen med en masse unge mennesker, som alle drømmer om et liv med selvværd og en fremtid, hvor de bidrager til samfundet.
Gode kollegaer som kan give dig faglig og personlig støtte. Du får rammerne til sammen med Vejledning Vejen, jobcentret, FGU skolen og overbygningsskolerne, at videreudvikle konceptet omkring de unges God Start på Voksenlivet.


Løn og ansættelsesvilkår: 
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Lønnen vil blive fastsat efter principperne om lokal løndannelse i henhold til stillingens funktioner og ansøgerens kvalifikationer.   
Der er tale om et barselsvikariat og en ledig stilling til den 31.12.2022.
Du/I vil som udgangspunkt have fast arbejdsplads på Askovvej 7 6600 Vejen, men jobbet som talentudvikler, er der hvor borgeren er. Du skal have kørekort. Der kan i mindre omfang, forekomme arbejde uden for normal arbejdstid.  
 

Spørgsmål til stillingen:
Har du spørgsmål til stillingsopslaget eller indholdet i stillingen kan du kontakte leder/faglig koordinator for Team Unge, Nikolaj Møller på mobil 29659894, eller leder af team aktiv og unge Selvi Ellekær Pedersen på mobil 29108593.
 
Ansøgningsfrist: 
Ansøgningsfristen er den 16. april 2021. Samtaler afholdes i fysisk form i Jobcenter Vejen, den 21. april 2021.
Der gøres opmærksom på, at udvalgte ansøgere, kan blive kontaktet til telefoninterview, forud for en evt. personlig samtale.
Du bedes i din ansøgning oplyse relevante referencepersoner. Ingen referencepersoner kontaktes uden forudgående aftale med ansøger.

Vejen Kommune er en røgfri arbejdsplads og vi har puljebiler til rådighed ved kørsel i arbejdstid.
 

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Vejen Kommune

Askovvej 7
6600
Vejen
Praktisk information
Oprettet:
15-03-2021
Udløber:
17-04-2021
Kviknummer:
LJA-81831002
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Gem annonce