90
90
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
90
90
 ledige stillinger i profiljob netværket
Gem annonce
Rødovre Kommune, Rødovre Jobcenter

Rødovre Kommune, Rødovre Jobcenter

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 18-11-2020

Teamchef til Rødovre Jobcenter

Om jobbet

Rødovre Jobcenter søger en teamchef for vores kompetente medarbejdere på områderne for aktivitetsparate på kontanthjælp, ressourceforløb, integration og Kommunens Kontrolgruppe. Du er chef for den faglige indsats, har personaleansvaret for ca. 25 medarbejdere og eget budget. Du bliver desuden en del af Jobcentrets samlede ledelsesteam, og deler derfor ansvaret for et velfungerende Jobcenter med gode resultater.

Din profil

Det er nødvendigt, at du har et grundigt kendskab til lovgivning, administration og praksis på beskæftigelsesområdet. Din ledelsesstil skal være tillidsbasseret og medarbejderinddragende. Du skal desuden kunne sætte retning og sikre fremdrift mod gode resultater for den enkelte og for hele teamet.

Derfor skal du vælge os

Rødovre Kommune har et velfungerende Jobcenter med ca. 130 medarbejdere og stor social kapital. Vi arbejder i fem teams, der har særligt fokus på at udvikle det tværfaglige samarbejde i Jobcentret og på tværs af andre afdelinger i forvaltningen. Sammen med forvaltningen inddrager vi borgerne mest muligt i egen indsats. Vi samarbejder godt i ledelsen og med medarbejderne og lægger vægt på en uhøjtidelig tone.

Løn og ansættelsesvilkår

I henhold til gældende overenskomst og efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

Hvis du vil vide mere

Se mere på www.rk.dk . Du er også velkommen til at kontakte jobcenterchef Jakob Duvå på telefon 30 76 70 30.

Rødovre Jobcenters organisationsdiagram

Rødovre Jobcenters Beskæftigelsesplan 2021 - 2022

Arbejdssted: Rødovre Jobcenter, Egegårdsvej 66.

Ansøgning

Send din ansøgning online med relevante bilag og referencer, så vi har den senest 9. december 2020. Klik på knappen Ansøg online/Søg jobbet for at sende din ansøgning.

Om os

Rødovre Kommune indfører røgfri arbejdstid fra 1. januar 2021. Mangfoldighed ses som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge jobbet. Vi tilbyder vores medarbejdere en trivsels- og sundhedsordning med bl.a. fysioterapi, helbredstjek og massage.Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Rødovre Kommune, Rødovre Jobcenter

Egegårdsvej 66
2610
Rødovre
Praktisk information
Oprettet:
18-11-2020
Udløber:
09-12-2020
Kviknummer:
LJA-81398925
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse
Beliggenhed
Gem annonce
Lignende job
Halsnæs Kommune
Halsnæs, Nordsjælland
Frist:
10-12-2020
Region Midtjylland
Holstebro, Vestjylland
Frist:
09-12-2020