93
93
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
93
93
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Koncernservice og Koncern IT

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 15-09-2020

To pædagoger eller sygeplejersker med erfaring indenfor psykiatri til Brobyggerne

Vi søger 1-2 pædagoger eller sygeplejersker til Brobyggerne med erfaring inden for behandlings- og psykiatriområdet. Vores målgruppe retter sig mod børn og unge mellem 5 og 18 (23) år med psykosociale og psykiatriske vanskeligheder samt deres familier.

Brobyggerne er et behandlingsinitiativ etableret i 2017 i Center for Socialpædagogik og Psykiatri (CSP). Brobyggerne består i dag af 24 pædagoger, to socialrådgivere, tre psykologer, en psykiater, en afdelingsleder og en institutionsleder, som alle har erfaring med indsatser for børn og unge med tunge psykosociale og psykiatriske udfordringer.

Brobyggerne løser fleksible indsatser til børn og unge ml. 5 og 23 år – og deres familier. Indsatserne spænder lige fra måltidsstøtte i hjem eller skoler, til støtte til inklusion i folkeskolen eller støtte i Børne- og Ungdomspsykiatrien, i hjemmet eller fritidslivet. Brobyggerne arbejder matrikelløst, hvilket vil sige, at enhver indsats foregår i det miljø, barnets/den unges og familiens udfordringer kalder på.

Medarbejderne i Brobyggerne er specialiserede i at arbejde med børn og unge, der pga. psykosociale og psykiatriske udfordringer har svært ved at håndtere hverdagslivet uden støtte. Mange har massive angstproblematikker, kæmper med skolevægring og social isolation, er selvmordstruede, udadreagerende eller har psykoseproblematikker, og mange er diagnosticeret med depression, autisme, OCD, ADHD, skizofreni/skizotypi, personlighedsforstyrrelser eller tilknytningsforstyrrelser.

Vi er en agil organisation, der konstant er i udvikling og under forandring. Du skal derfor være indstillet på og have lyst til en meget afvekslende og fleksibel hverdag. Du tilrettelægger selv dit arbejdsskema i samarbejde med familierne, men skal kunne forstå at arbejde fleksibelt, således at dit skema løbende tilpasses for at imødekomme barnet/den unges og familiens behov samtidig med, at du arbejder selvstændigt med indsatserne. Din arbejdstid er mellem kl. 7.00 og 18.00.

Vi lægger vægt på, at du

 • er uddannet pædagog med erfaring fra socialpædagogisk arbejde eller er uddannet sygeplejerske med erfaring fra psykiatrien – gerne på børne- og ungeområdet eller lignende
 • ser potentialet og ressourcerne i målgruppen og ønsker at indgå i et samarbejde med målgruppen om behandlingsarbejdet
 • har kendskab til kognitiv adfærdsterapi og familieindsatser eller behandling
 • kan udføre psykoedukation og har viden indenfor psykiatri
 • kan arbejde selvstændigt på indsatserne, men samtidig bidrager til teamsamarbejdet (sparring, koordinering osv.)
 • har interesse, engagement og en positiv tilgang til at indgå i den løbende udvikling af Brobyggerne
 • kan deltage i div. aktiviteter, kan cykle og har kørekort B
Vi tilbyder

 • At blive en del af en innovativ og foranderlig indsats i Københavns Kommune med høj faglighed, godt kollegialt miljø og tillidsbaseret ledelse
 • Et afvekslende, fleksibelt og udviklende arbejdsmiljø, hvor der er plads til udvikling og mulighed for at påvirke dit eget arbejdsliv
 • Mulighed for løbende kurser og uddannelser – og personlig udvikling
 • At indgå i et forpligtende arbejdsfællesskab, hvor vi sætter arbejdsmoral, trivsel og humor i højsædet
 • Et spændende specialiseret arbejde med mange opgaver og tværfagligt samarbejde
 • Supervision
Løn og ansættelse
Løn efter overenskomst og principperne i Ny Løn.
Stillingen er en fastansættelse på fuld til (37 timer om ugen).

Center for Socialpædagogik og Psykiatri anvender børne- og straffeattest samt udvidede referencer som led i ansættelsen.

Vil du vide mere
Har du spørgsmål, kan du kontakte afdelingsleder Louise Rosenstand på 2361 1707 eller institutionsleder Karin Nøhr Larsen på 6161 0751.

Læs mere om centret og tilbuddet her: http://www.csp.kk.dk/

Søg via nedenstående link senest tirsdag den 29. september 2020
Vi forventer at afholde samtaler i uge 40.

Kontakt

Koncernservice og Koncern IT

Borups Allé 177
2400
København NV
Tlf: 23611707
Praktisk information
Oprettet:
15-09-2020
Udløber:
29-09-2020
Kviknummer:
LJA-81090328
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Lignende job
Opholdsstedet Løven ApS
Holbæk, Vestsjælland
Frist:
10-11-2020
Aarhus Kommune
Aarhus, Østjylland
Frist:
16-11-2020