69
69
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
69
69
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Gladsaxe Kommune

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 07-09-2020

To socialfaglige kolleger til Botilbuddet Kellersvej 24, stuen

Botilbuddet Kellersvej 24, stuen søger socialfaglige kolleger til to stillinger én på 35 timer pr uge og én på 32 timer pr uge.
De ledige stillinger ønskes besat pr 1. november eller snarest derefter.

Er du pædagog, social- og sundhedsassistent eller måske ergoterapeut og har du interesse for at arbejde med borgere med psykisk udviklingshæmning i et botilbud, så vil vi gerne høre fra dig.

Vi arbejder ud fra de rehabiliterende principper, hvor borgeren, uanset handicap og ressourcer, er i fokus. Vi vægter alle aspekter af borgerens liv. Det betyder, at du skal være med til at sørge for, at borgerne får mulighed for at leve et sundt og værdigt liv, at de får mulighed for at leve et så selvstændigt liv som muligt og ikke mindst, at de modtager varierede tilbud om aktiviteter i det sociale fællesskab.

I øjeblikket bygges der nye boliger til borgerne. I løbet af de næste år skal du derfor forvente at flytte med en gruppe borgere til nye tidssvarende boliger på området.

Borgerne
Kellersvej 24, stuen består af to levegrupper med 12 borgere i hver. Borgerne er i alderen 30-70 år og alle har psykisk udviklingshæmning i varieret grad. Alle har brug for moderat til omfattende hjælp og støtte til de fleste aktiviteter og gøremål. Mange har også brug for struktur for at kunne være i trivsel og lavt affektniveau. Borgerne har alle brug for pædagogisk støtte til kommunikation og til at have indflydelse og valgmuligheder i deres liv. Et tæt samarbejde med pårørende er ligeledes en vigtig del af opgaven.

Borgerne har dagtilbud eller beskyttet beskæftigelse.

Du kan forvente

 • en dynamisk arbejdsplads, hvor du får mulighed for at tage ansvar
 • engagerede kolleger, der bestræber sig på at hjælpe hinanden i en travl hverdag
 • at du bliver fagligt udfordret på en positiv måde
 • at ansvaret for de pædagogiske og administrative arbejdsopgaver er fælles og uddelegeret i forhold til individuelle kompetencer
 • at du skal deltage på interne kurser i Low arousal, medicinhåndtering, konfliktforebyggende indsatser, medborgerskabet, IT fagsystemerne og meget andet
 • viden og interesse for struktur og visuel kommunikation er en fordel.

Vi forventer, at du
 • har en motiverende tilgang og støtter borgerne i selv at gøre det de selv kan
 • har en høj etisk standard i mødet med borgeren, pårørende og i samarbejdet med kollegerne
 • har en positiv og proaktiv tilgang til de mange opgaver, der er i løbet af en dag og også kan trives med det uforudsete.
 • er fleksibel og kan tage afsæt i borgernes behov for tryghed og struktur
 • kan arbejde tværfagligt
 • har IT kompetencer, så du kan dokumentere i fagsystemerne Nexus og SBSYS

Arbejdstider
Dine arbejdstider vil primært være i tidsrummet kl. 7 til 23, med arbejde hver anden weekend.

Fakta
Kellersvej 8-10 (pt. 24 stuen og 1, sal) er en del af de Takstfinansierede Døgndækkede Botilbud (TDB) (§ 108 med §§ 83, 85 og 87-støtte), som er en del af Gladsaxe Handicaptilbud (GHT).

Vi er midt i en spændende forandringsproces, hvor Gladsaxe kommune bygger nye boliger til borgere med udviklingshæmning, se Projekt BOLIV i Gladsaxe kommune.

Som vores nye kollega får du derfor mulighed for at være med til at sikre et godt og trygt liv for borgerne i en omstillingsproces.

Yderligere oplysninger
Du velkommen til at kontakte daglig leder Tine Maribo Jensen på 20 25 69 80 bedst mellem 12.00 og 13.00 for yderligere information.

Ansøgning
Send din ansøgning senest onsdag 20. september 2020.

Vi afholder samtaler fredag 25. september.

Alle arbejdspladser i Gladsaxe er røgfri for alle medarbejdere i hele arbejdstiden – også på gåture med borgerne udenfor matriklen

Gladsaxe er den første kommune i Danmark, der har indarbejdet FN’s verdensmål i alt, hvad vi gør. Med verdensmålene som ramme arbejder vi for social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed og grøn omstilling. Det gør vi, fordi vi ønsker at gøre en forskel lokalt, der bidrager til en bæredygtig udvikling globalt.
Du kan læse mere om vores arbejde med FNs verdensmål i Gladsaxestrategien.


I Gladsaxe Kommune har vi røgfri arbejdstid.

 

Kontakt

Gladsaxe Kommune

Kellersvej 10A
2860
Søborg
Tlf: 39575000
Praktisk information
Oprettet:
07-09-2020
Udløber:
20-09-2020
Kviknummer:
LJA-81041550
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Lignende job
SOLGLIMT
Odsherred, Vestsjælland
Frist:
30-09-2020
CareMatch ApS
Horsens, Østjylland
Frist:
22-10-2020