131
131
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
131
131
 ledige stillinger i profiljob netværket
Gem annonce

Rødovre Jobcenter

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 23-06-2020

Tovholder til handicapkompenserende ordninger i Rødovre Jobcenter

Om jobbet

Rødovre Jobcenter søger en nøgleperson til handicapkompenserende ydelser for borgere med funktionsnedsættelse på arbejdsmarkedet. Din hovedopgave bliver at vejlede om muligheder, udrede behov, være i kontakt med ansættende virksomhed og at træffe afgørelse i henhold til gældende lov i forhold til blandt andet hjælpemidler, fortrinsret samt opfølgning og administration af fagområdet.

Opgaven med de handicapkompenserende ordninger er fordelt i teamet omkring fastholdelse og job på særlige vilkår. Dertil kommer at opgaverne omkring hjælpemidler til tilbud (LAB kap. 11-14) og Isbryderordningen er fordelt i jobcentret.

 

Din profil

Som medarbejder i Sygedagpenge- og fleksjobteamet skal du være med til at omsætte lov til handling. Du drives af viljen til at gøre en forskel for den enkelte borger med funktionsnedsættelse, og du er god til at kommunikere på flere niveauer.
Da du skal være Jobcentrets nøgleperson på området, forventes det, at du er erfaren i opgaven kan bevare overblikket på det samlede opgavefelt:

  • Personlig assistance/tolkebistand
  • Hjælpemidler
  • Fortrinsret
  • APV vurderinger og beskrivelser
  • Isbryderordning

Vi lægger vægt på, at du har gode kommunikative evner og kan formidle lovgivningen og arbejdsgange videre til samarbejdspartnere.

Vi søger dig der
har et indgående kendskab til Beskæftigelsesloven og Lov om kompensation til handicappede i erhverv m.v., og du skal være villig til at sætte dig ind i snitflader til blandt andet Serviceloven, Forskelsbehandlingsloven og sektoransvar.
Din uddannelsesbaggrund er ikke afgørende. Vi lægger stor vægt på erfaring fra arbejde med de handicapkompenserende ordninger og virksomhedsrettet arbejde. Dog foretrækker vi ansøgere med socialfaglig-, fysioterapeutisk- eller ergoterapeutisk baggrund.

Du evner at arbejde selvstændigt og trives med at formidle indholdet til både kolleger, borgere, virksomheder og politiske organisationer eksempelvis det Centrale Handicapråd.

For at få succes med opgaven samt bevare et godt workflow skal du have sans for at arbejde systematisk, målrettet og handlingsorienteret.

En del af arbejdet sker på borgers arbejdsplads, så det er en fordel, at du har kørekort.

Som nøgleperson ansættes du i jobcentrets Sygedagpenge- og fleksjobteam, hvor du skal indgå i tæt samarbejde med fleksjobteamet og arbejdsfastholdelse.

 

Derfor skal du vælge os

I Rødovre Jobcenter lægger vi vægt på et godt arbejdsmiljø, med fokus på trivsel, kompetenceudvikling og indflydelse. Vi har en dialogbaseret arbejdsform og hverdag, hvilket bl.a. medfører en uformel omgangstone der understøttes af en uhøjtidelig ledelsesstil.

 

Løn og ansættelsesvilkår

I henhold til gældende overenskomst og efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

 

Hvis du vil vide mere

Se mere på www.rk.dk . Du er også velkommen til at kontakte Irene Duus 36 37 73 64 eller Louise Due 36 37 93 61.

 

Ansøgning

Send din ansøgning online med relevante bilag og referencer, så vi har den senest 14. august 2020. Klik på knappen ’Ansøg online’/’Søg jobbet’ for at sende din ansøgning.

 

Om os

Rødovre Kommune ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge jobbet. Vi tilbyder vores medarbejdere en trivsels- og sundhedsordning med bl.a. fysioterapi, helbredstjek og massage.

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Rødovre Jobcenter

Egegårdsvej 66
2610
Rødovre
Tlf: 61 14 21 37
Praktisk information
Oprettet:
23-06-2020
Udløber:
14-08-2020
Kviknummer:
LJA-80522844
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Gem annonce
Lignende job
CSM:Øst
Frederiksberg, Storkøbenhavn
Frist:
17-08-2020