205
205
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
205
205
 ledige stillinger i profiljob netværket
Gem annonce

Aarhus Kommune

|
Østjylland
|
Indrykket 22-09-2021

Tuesten Huse søger 2 socialpsykiatriske medarbejdere i længerevarende vikariater

Om jobbet:
Har du lyst til at arbejde på et botilbud, hvor faglighed, tillid, håb og ligeværdighed går hånd i hånd med et øget fokus på rusmiddelindsatsen? På et botilbud, hvor vi hver dag tilstræber at skabe et trygt bo- og arbejdsmiljø for beboere og medarbejdere? Vil du gerne arbejde rundt om det hele menneske, somatisk, psykisk og socialt? Så er du måske det perfekte match og kan nu blive en del af Team Tuesten Huse.

 

Vi er et hus, der hele tiden har fokus på at styrke den indsats, vi giver vores borgere. Vi er lige nu bl.a. optaget af to projekter omhandlende borgere med et skadeligt forbrug af rusmidler og en psykiatrisk diagnose. Det ene under Socialstyrelsen, det andet finansieret med kommunale midler. Det samtidig med, at vi fortsætter udviklingen og forankringen af redskabet og metoden LA2 – der systematisk og målrettet understøtte beboerens trivsel.

  
Botilbuddet Tuesten Huse og Center for Botilbud søger social- eller sundhedsfaglige kollegaer. De to vikariater har tiltrædelse den 1. december 2021 eller snarest muligt derefter. Det ene vikariat er frem til 31/12-22. Det andet er frem til 31/8-23. Gældende for begge stillinger er en arbejdsuge på gennemsnitlig 37 timer og en arbejdsplan der rummer både dag-, aften-, nat- og weekendarbejde.

Vi søger kollegaer, der stræber efter at sætte et fagligt fokus på:
 

·         Innovativt og refleksivt miljø – anerkendende tilgang og åben kultur.

·         Udvikling – tro på at alle, til enhver tid har potentiale for udvikling.

·         Håb – understøtte beboernes tro på fremtiden.

·         Samarbejde – fokus på styrkerne i en tværfaglig indsats. Her med særligt fokus på samarbejdet med beboerens private- og fagprofessionelle netværk.

·         Ligeværdighed vi møder beboerne i åbne og inddragende dialoger, hvor vi er oprigtigt nysgerrige på beboerens perspektiver.

·         Beboerinddragelse – facilitere at beboerne tager medansvar for egen udvikling, recovery-proces, rusmiddelsbehandling og eget liv.

 

Din profil:

·         Brænder for et særligt fokus på at støtte sårbare mennesker med yderst komplekse problemstillinger, herunder rusmiddelsafhængighed.

·         Har relevant sundheds- eller socialfaglig uddannelse.

·         Har gerne en PEER-uddannelse eller lignende, men ikke et krav.

·         At dit faglige udgangspunkt er, at beboerne er eksperter i eget liv og gør deres bedste ud fra de forudsætninger de har.

·         Er nysgerrig på beboerens indefra perspektiv.

·         Er empatisk og evner at arbejde i et miljø hvor beboere og deres gæster kan have utryghedsskabende adfærd.

·         Kan arbejde selvstændigt, struktureret og indgå i tværfaglige teams, der er sammensat af beboerne.


Derfor skal du vælge os:

Vi kan tilbyde:

·         En åben og refleksiv medarbejdergruppe, hvor fokus er udvikling med øje for muligheder frem for begrænsninger.

·         Faglig sparring, supervision og daglig refleksion.

·         Åbne, ærlige og empatiske kollegaer med glimt i øjet og en tryghedsskabende opmærksomhed.

·         Gode muligheder for efteruddannelse, faglig udvikling og kompetenceudvikling.

·         Yderst kompetente kollegaer der altid er klar til sparring.

Kan du se dig selv i ovenstående, og brænder du for den faglige indsats i det psykosociale rehabiliteringsarbejde, hvor du skal turde sætte dig selv personligt og fagligt i spil - så er du måske vores kommende kollega.


Løn og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.
  
Ugentligt timetal: 37

Stillingen er til enhver tid betinget af en tilfredsstillende offentlig straffeattest.

Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Botilbudsleder, Ann Lahner Refslund 41856110 eller faglig koordinator Sinem Karaman 89401135.

 

Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 
Ansøgningsfrist:  24-10-2021
 
Vi forventer, at samtaler afholdes torsdag den 11. november 2021

Om os
Center for Botilbud består af 20 socialpsykiatriske botilbud under servicelovens §85, §107 og §108. De ansatte i Center for Botilbud har forskellige faglige baggrunde og er også uddannelsessted for flere uddannelsesretninger. Der er derfor også en forventning om, at alle ansatte i Center for Botilbud udover at bidrage til kerneopgaven også bidrager til at sikre et godt læringsmiljø for de studerende

Den ledige stilling er som udgangspunkt placeret på Botilbuddet Tuesten Huse.

Om Tuesten Huse
Vores speciale er arbejdet med de psykisk sårbare mennesker der er særlig ramt af deres lidelse. Målgruppen er beboere i aldersgruppen 18-65 år med svære diagnoser indenfor skizofreni og personlighedsforstyrrelser. En del af beboerne kæmper samtidigt med et skadeligt brug af rusmidler. Tilbuddet består, udover det fælles miljø, af 19 beboerlejligheder.

Medarbejdergruppen er tværfagligt sammensat af sundheds-, PEER- og pædagogfaglige medarbejdere. Vi vægter egne levede erfaringer højt og ser det som en styrke, når man formår at omsætte dem i samarbejdet med beboere og kollegaer.
 
  
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 
Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
 
 

24-10-2021

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Aarhus Kommune

Tuestensvej 2
8381
Tilst
Praktisk information
Oprettet:
22-09-2021
Udløber:
24-10-2021
Kviknummer:
LJA-82697323
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Gem annonce
Lignende job
Skanderborg Kommune
Skanderborg, Østjylland
Frist:
26-10-2021
Aarhus Kommune
Aarhus, Østjylland
Frist:
04-11-2021