88
88
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
88
88
 ledige stillinger i profiljob netværket
Gem annonce

Solsikkegården ApS

|
Vestjylland
|
Indrykket 09-11-2020

Uddannet pædagog søges

Vi søger to dedikerede og dygtige pædagoger, som vil blive en del af Opholdsstedet Solsikkegården. Solsikkegården er et familielignende opholdssted, hvor der bor en lille gruppe af unge mennesker, der er omsorgssvigtede. Det er vigtigt for os, at vores unge mennesker får de samme muligheder for personlig udvikling og udfoldelse af fremtidsønsker som deres jævnaldrende. Vi tilbyder derfor en arbejdsplads, hvor du har tiden til at være sammen med de unge mennesker, og dermed kan være lyttende og handlingsorienteret ift. den unges ønsker og drømme for fremtiden. Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø, hvor der er tid og plads til faglig fordybelse. Vi tror på, at der altid er en god grund til den unges handlinger. Den unge er aldrig problemet.

På Solsikkegården er der ikke langt fra tanke til handling.

Vi søger en pædagog, der:

  • er imødekommende og smilende.
  • er nysgerrig og dialogsøgende.
  • er anerkendende af natur.
  • kan se bagom en uhensigtsmæssig adfærd.
  • er mental robust.
  • er faglig stærk og reflekterende.

 

De to stillinger vil være fra 15. december 2020 eller hurtigst muligt derefter. Begge stillinger vil være 37 timers stillinger med mulighed for fastansættelse. Arbejdsopgaverne vil bestå af at være nærværende og lyttende samtalepartner samt at give støtte og vejledning til de unge mennesker. Vi har meget fokus på relations dannelse, hvor det selvfølgelig er vigtigt, at du er relations kompetent. Dine vagter i hverdage vil bestå af en fast døgnvagt og en aftenvagt. Der er weekendarbejde ca. hver tredje weekend. Weekendarbejde består aldrig af en hel weekend.

Løn lægger sig op ad SL-overenskomst.

Ansøgning sendes til mail: info@solsikkegaarden.dk

Er der spørgsmål er du velkommen til at rette henvendelse til leder, Thomas Brogaard, på tlf. 25541977.

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Solsikkegården ApS

Lægårdvej 118
7500
Holstebro
Praktisk information
Oprettet:
09-11-2020
Udløber:
14-12-2020
Kviknummer:
LJA-81368012
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Gem annonce