79
79
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
79
79
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Aarhus Kommune

|
Østjylland
|
Indrykket 04-09-2020

Udviklingsorienteret nattevagt søges til Bofællesskabet Skødstrup Hus 1-2 i et barselsvikariat

Bofællesskabet Skødstrup er et dynamisk og levende botilbud, med plads til 25 beboere fordelt på tre afdelinger. Målgruppen er voksne borgere med nedsat psykisk og fysisk funktionsniveau, som har behov for støtte og hjælp ud fra en individuel pædagogisk tilgang. Beboerne er mellem 23 og 72 år.
Nogle af beboere i Skødstrup er til dels selvhjulpne i forhold til personlig hygiejne, af- og påklædning og spisning, mens andre har brug for hjælp til stort set alle praktiske og personlige gøremål. I den forbindelse forekommer personlig pleje.
  
Ved Skødstrup bofællesskab tilbyder vi en specialpædagogisk indsats, som tager afsæt i borgerens behov og støtteniveau. Vores arbejde er bl.a. inspireret af specialpædagogiske referencerammer som KRAP og ASK, alternativ supplerende kommunikation. Vi arbejder ud fra Serviceloven, sundhedsloven, Fagligt Fælles Fundament (FFF), hvor borgerens livsmestring er i fokus; se mere på Aarhus kommune, Voksne, Job og handicap.
 
Som ny medarbejder i Skødstrup vil du indgå i en medarbejdergruppe bestående af erfarne socialpædagoger, sygeplejerske, SOSU-assistent, omsorgsmedhjælpere, køkkenleder, rengøring, afdelingsleder, samt vikarer og andet øvrigt personale. Dine arbejdstider er skiftende, der arbejdes 5:2 og weekendarbejde hver 2. weekend, samt i ferier og på helligdage.
 At du besidder kompetencer inden for:

 • Interesse og erfaring med medicinhåndtering, gerne forflytninger og indgå aktivt omkring beboernes sundhedsfaglige perspektiv.
 • Har lyst til og gerne erfaring med at arbejde med udviklingshæmmede.
 • Empati og relations dannelse, hvor borgeren er i centrum
 • Kan lide at arbejde selvstændigt, men også indgå i teamsamarbejde
 • Formidling og robust skriftlighed, samt It-kommunikation
 • Initiativ og kreativ tankegang til eks. at kunne skabe alternative tilgange og tænke innovativt på opgaveløsningen
Vi ønsker, at du på den personlige del:
 • Tror på den gode intention i andres handlinger, men samtidig tør stille spørgsmål til det, du ser, og tør udfordre plejer.
 • Er motiveret for at gøre en forskel for mennesker med varigt nedsat funktionsevne
 • Er positiv og udviklingsorienteret
 • Har humor, er jordnær og har et positivt menneskesyn, der kan inspirere dine omgivelser og bidrage til et godt arbejdsmiljø
 • Er loyal og fleksibel og villig til at varetage forekommende praktiske opgaver
Derfor skal du vælge os:
 • En meget dejlig og alsidig beboergruppe
 • En personalegruppe og leder, der vægter det gode arbejdsmiljø højt
 • Stor selvstændighed i opgaveløsning og indflydelse på opgaverne.
 • Et botilbud, som vægter faglig udvikling og professionalisme, og du bliver en del af FFF
 • Et fagligt dygtigt og engageret personale med et stærkt kollegialt fællesskab
 • Højt til loftet, hvor dine ideer og løsninger er kærkomne i et foranderligt miljø
Løn og ansættelsesvilkår:Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.
Ugentligt timetal: 34 t/u. Arbejdstiderne er skiftende, der arbejdes 5:2 og weekendarbejde hver 2. weekend, samt i ferier og på helligdage. 

Der er tale om en begivenhedsbetinget stilling.
 Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Afdelingsleder, Ricki Lüthje på telefon 41 85 83 67 i tidsrummet kl. 8-16.00 (man-fre)

AnsøgningKlik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Ansøgningsfrist: 20. september 2020

Der vil blive afholdt løbende samtaler, hvis den rigtige kandidat dukker op.
Om os:I Borgercenter Nord, Voksne, Job og Handicap. arbejdes der ud fra Aarhus Kommunes grundlæggende værdier om Troværdighed, Respekt, Engagement og Sammenhæng med udgangspunkt i en anerkendende, dialogbaseret og værdsættende tilgang. Vi arbejder efter Lov om Social Service, og vores pædagogiske fundament er Kognitiv Ressourcefokuseret og Anerkendende Pædagogik (KRAP). I Borgercenter Nord er vores vision Det Levede Hverdagsliv. Vi tilstræber at skabe en tryg og behagelig hverdagsramme præget af forudsigelighed og genkendelighed for beboerne.
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement

Kontakt

Aarhus Kommune

Tronkærgårdsvej 102
8541
Skødstrup
Praktisk information
Oprettet:
04-09-2020
Udløber:
20-09-2020
Kviknummer:
LJA-81022228
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Lignende job
Ballerup Kommune
Ballerup, Storkøbenhavn
Frist:
15-10-2020
CareMatch ApS
Horsens, Østjylland
Frist:
22-10-2020