133
133
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
133
133
 ledige stillinger i profiljob netværket
Gem annonce
Ishøj Kommune

Ishøj Kommune

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 11-06-2020

Ungekoordinator til den skolestyrkende indsats i Ishøj Uddannelse og Job

Ishøj Kommune oprettede pr. 1. januar 2019 en ny skolestyrkende indsats og vi søger nu en ungekoordinator til indsatsen pr. 1. oktober 2020, da vores nuværende ungekoordinator flytter til Jylland.

Den skolestyrkende indsats er en samlet koordineret indsats for elever i 7. 9. klasse i Ishøj Kommunes skoler. Den skolestyrkende indsats består af flere elementer bl.a. undervisning som varetages af Ishøj Kommunes Ungdomsskole, praktik, udvikling og træning af personlige og sociale færdigheder samt en samlet koordinering af indsatserne som er forankret i Ishøj Uddannelse og Job.

Den skolestyrkende indsats er målrettet en bred gruppe elever fra folkeskolens 7. 9. klasse med mangeartede udfordringer og problemer. Det er elever, der er kendetegnet ved selv at have problemer og ofte også skaber det for andre. Det er samtidig elever, der har vanskeligt ved at være i folkeskolen eller som ikke møder op til trods for flere forsøg på at få eleven tilbage til skolen. Der er en høj grad af diversitet blandt målgruppen, men fælles for dem er, at det er elever, der ikke kun har udfordringer fagligt men ofte også personligt, socialt og psykisk samt familiære problemer.

Indsatsens kapacitet er ca. 16 elever, men da målgruppens problemer er forskellige og varierende i karakter, kan det også variere hvor mange elever, der er indskrevet i indsatsen.

Formålet med den skolestyrkende indsats er, at hjælpe eleverne et skridt på vejen til succesfuldt at afslutte 9. klasse med 9. klasseprøven og efterfølgende påbegynde et FGU-forløb eller en ordinær ungdomsuddannelse. Eleverne forbliver indskrevet på deres hjemskole og skolelederen har derfor stadig det overordnede ansvar for elevens skolegang.

Vi søger en ungekoordinator, som får ansvaret for at koordinere den samlede indsats omkring eleven i tæt samarbejde med vores socialpædagogiske vejleder. Som ungekoordinator får du det overordnede ansvar for at følge eleverne så tæt som muligt og løbende følge op på, om eleven profiterer af tilbuddet. Du får ansvaret for, efter samtykke fra forældrene, at koordinere indsatsens forskellige dele og sikre kontakten mellem forældre, skole, fritid og øvrige relevante fagpersoner.

Du vil endvidere være den centrale person i brobygningen mellem den skolestyrkende indsats og hjemskolen og i overgangen til FGU eller ungdomsuddannelse.

Vi søger en erfaren person med en relevant socialfaglig uddannelse eller lignende og gerne med erfaring fra skoleområdet.

Ansøgningsfristen er den 12. august kl. 12.00.

Vi forventer at holde samtaler i uge 34.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Mette Hensel leder af Ishøj Uddannelse og Job telefon 31 23 28 69

Vi anbefaler at du læser Ishøj Kommunes Børne- og Ungepolitik, som du finder på Ishøj Kommunes hjemmeside samt at læse om Ishøj Uddannelse og Job på www.ishoj.dk/iuj

Ishøj Kommune ønsker at afspejle samfundet. Derfor opfordres kvinder og mænd uanset alder, religion, handicap og etnisk baggrund til at søge.

Ishøj Kommune har indført røgfri arbejdstid pr. 1. august 2019.

Hvis du vil vide mere om at arbejde i Ishøj Kommune, kan du kigge videre her.Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Ishøj Kommune

Ishøj Store Torv 20
2635
Ishøj
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
11-06-2020
Udløber:
12-08-2020
Kviknummer:
LJA-80442552
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Gem annonce
Lignende job
CSM:Øst
Frederiksberg, Storkøbenhavn
Frist:
17-08-2020