205
205
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
205
205
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Nyborg Gymnasium

|
Fyn
|
Indrykket 08-10-2021

Vikar til Nyborg Gymnasiums kostskole

Kan du lide at arbejde med unge mennesker og har flair for det?

VI BRÆNDER FOR DE UNGE MENNESKE og ønsket om en god skole og kostskole.

Nyborg Gymnasiums kostskole søger en vikar på 32 timer om ugen med en pædagogisk eller socialfaglig baggrund til kostskolens pædagogiske team. Vikariatet ønskes besat hurtigst muligt og er planlagt frem til og med februar 2022 med mulighed for forlængelse.

På Nyborg gymnasiums kostskole søger vi 1 faglig stærk pædagogisk praktikker, som er drevet af at skabe de bedste rammer og vilkår for kostskolens virke, så kostskoleeleverne oplever en hverdag, hvor de kan udvikle sig fagligt, personligt og socialt. Hvor eleverne oplever tryghed, samvær, god skolegang og sammenhæng i alt, hvad vi siger og gør.Arbejdet på kostskolen
Kostskolen er en vigtig del af Nyborg gymnasium og er et hjem væk hjemmefra for ca. 200 af gymnasiets 1350 elever. De unge mennesker der bor på kostskolen, repræsentere gymnasiets 7 forskellige uddannelser (IB, STX, HF, IB, HHX, EUX, EUD og 10. klasse). Kostskolens elever repræsenterer derudover alle verdenshjørner og kommer derfor med forskellige kulturelle baggrunde og ophav. Flertallet af kostskolens elever går på den internationale uddannelse IB (International Baccalaureate), så der stilles krav til medarbejdernes engelske kunnen i både skrift og tale. Med andre ord, du skal også kunne begå dig på engelsk og dermed kunne gøre brug af din faglighed på engelsk.

Der kan være mange forskellige grunde til at et ungt menneske søger om optagelse på vores kostskole, men for alle er det gældende, at for at kunne bo på kostskolen, skal man kunne tage vare på sig selv og have en klar forståelse af, hvad det vil sige at indgå i et fællesskab. Frihed under ansvar, respekt for hinanden og fokus på fællesskabet er bærende værdier på kostskolen. Det skinner igennem i forhold til vores værdier og regler samt vores måde at arbejde på.

Vi er et team på 10 personer som repræsenterer forskellige faglige baggrunde, som arbejder tæt sammen, men ofte hver for sig. da vi kun ses én gang om ugen til teammøde. Når vi er på arbejde, er vi mest alene eller 2 på arbejde sammen. Tillid, åbenhed og loyalitet er vigtigt i forhold til samarbejdet kollegaerne imellem samt i hele organisationen.Vores forventninger til dig

 • At du har en pædagogisk eller socialfaglig baggrund og gerne erfaring med arbejde med unge mennesker.
 • At du kan stå på egne ben og kan håndtere at du på nogle af vagterne er alene på arbejde med ca. 200 unge mennesker.
 • At du har en solid pædagogisk / social faglighed, og kan reflektere over egen praksis samt lyst til at indgå i social sparring.
 • At du udviser professionalisme. Kan sondre imellem det at være privat, personlig og professional.
 • At du har indlevelse. Kan genkende eller forestille dig, hvordan andre har det i en given situation.
 • Du har forståelse for, at alt inden for din radar er dit ansvar.
 • Du har sans for prioritering i en givende situation og kan sætte grænser.
 • At du kan lide at jonglere med mange bolde på en gang, og ikke har et problem med at se dig selv som en ’professionel pædagogisk vicevært’, der skal kunne håndtere alt fra en svær samtale til mange gøremål af praktisk karakter.
 • Du skal være klar på at gå meget, når du er på arbejde, da vi prioriterer at være opsøgende og ude blandt de unge mennesker.
 • Du skal have forståelse for og være god til at eksekvere relationel koordinering. Vi er afhængige af hinanden både internt i teamet og tværfagligt. Fælles mål samt konstruktiv og nysgerrig kommunikation er nogle af forudsætningerne for et effektivt samarbejde.
 • Du skal kunne varetage systematisk sagsarbejde og administrative opgaver, både i forhold til elevsager, dagsrapporter mm.
 • Det er vigtigt, at du taler et sprog, som alle kan forstå, at du er en tydelig voksen over for de unge mennesker.
 • Du skal være omstillingsparat i forhold til de store linjer samt det daglige praktiske arbejde.
 • Du skal kunne arbejde selvstændigt, effektivt og havde gode samarbejdsevner
 • Du skal arbejde selvstændigt og kunne håndtere et arbejdsfelt med mange meninger.


Vi tilbyder at
du bliver en del af et kollegateam med højt humør og ønske om stor faglighed og professionalisme.

Vi kan også tilbyde en arbejdsplads i udvikling og hvor faglighed er i fokus og nye tiltag er i gang. Du har mulighed for at præge udviklingen.

Du kommer ind i et energisk arbejdsmiljø med faste rutiner men også stor varietet, hvor du vil blive en af de gennemgående tydelige voksne for alle vores 200 unge mennesker på kostskolen.

Dit arbejde vil være vagter, der er placeret både i dagtimerne samt eftermiddag og om aftenen, både i hverdage og weekender. Til gengæld vil du ofte havde flere fridage i løbet af en uge. Arbejdsplanen vil variere, så dine vagter vil ikke ligge på faste ugedage.

Da vi dækker hinanden ind i tilfælde af sygdom, er der en forventning om fleksibilitet i forhold til at kunne vikariere. Vikariering aflønnes separat.Nærmere info
Du kan læse mere om skolen og kostskolen på vores hjemmeside www.nyborg-gym.dk. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kostskoleleder Betina H. Andersen (tlf. 30701807).Ansøgning
Hvis du er interesseret i at arbejde på Nyborg Gymnasiums kostskole, så søg vikariatet ved at klikke på ”søg stillingen” nederst på siden og sørg for, at ansøgningen er os i hænde senest fredag d. 22. oktober 2021 kl. 10.00. Vi forventer at afholde samtaler i uge 43.?

Aflønningen sker i henhold til organisationsaftale mellem Staten og relevant organisation. ?

Kontakt

Nyborg Gymnasium

Skolebakken 13
5800
Nyborg
Praktisk information
Oprettet:
08-10-2021
Udløber:
22-10-2021
Kviknummer:
LJA-82777771
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed