149
149
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
149
149
 ledige stillinger i profiljob netværket

Spørgsmål om søgninger

 

Hvordan gør jeg min søgning mere målrettet?

Har du lavet en fritekstsøgning på eksempelvis ”sagsbehandler”, vil du få vist alle sagsbehandlerannoncer og relaterede annoncer fra hele landet. Du kan så bruge filtrene til højre til at målrette din søgning, så det eksempelvis kun er stillinger i Storkøbenhavn, der vises. I ”drop-down”-menuen, hvor der står ”Relevans”, kan du sortere i annoncerne efter enten dato for oprettelse eller relevans i forhold til dine søgekriterier.


Kan jeg søge på flere ord samtidig?

I søgefeltet til fritekstsøgning kan du sagtens skrive to eller flere søgeord. Socialraadgiverjob vil så først søge efter jobannoncer, der matcher begge ord og dernæst jobannoncer, der matcher ét af ordene. Eksempelvis vil en søgning på ”sagsbehandler ungeområdet” give et resultat, som først viser jobannoncer, der matcher ”sagsbehandler” OG ”ungeområdet” og dernæst jobannoncer, der matcher ”socialrådgiver” ELLER ”ungeområdet”.


Kan jeg udelukke ord fra min søgning?

Du udelukker ord fra søgningen ved at skrive ”–” lige foran det eller de ord, du ikke vil have med. Eksempelvis vil en søgning med ”–leder” undlade at vise lederjobannoncer.


Hvordan ser jeg de annoncer, der er indrykket senest?

Midt i skærmen, lige over søgeresultatet, er der en ”drop-down”-menu, hvor der står ”Relevans”. Vælg i stedet ”Dato” i denne og søgeresultatet vil blive sorteret efter indrykningsdato med de seneste vist først.


Kan jeg få mit resultat vist på et kort?

I alle jobannoncer vises arbejdspladsens beliggenhed på et kort. Du kan forstørre kortet ved at klikke på linket ”Større kort” nedenunder det.


Hvordan fungerer søgemaskinen?

Socialraadgiverjob bruger en søgeteknologi, der er baseret på relevans. Det betyder, at Socialraadgiverjob indekserer alle jobannoncer efter bl.a. firma, stillingsbetegnelse, ansættelsessted, ansættelsesforhold samt teksten i selve annoncen (herunder bl.a. jobbeskrivelsen). Denne information ligger til grund for søgningen. Hvis du eksempelvis søger efter ”sagsbehandler”, så vises først alle sagsbehandlerstillinger og dernæst stillinger, der relaterer sig dertil – eksempelvis indenfor forvaltning.


Held og lykke med din jobsøgning!


TILBAGE