192
192
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
192
192
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Region Nordjylland

|
Nordjylland
|
Indrykket 10-01-2022

Ældrepsykiatrisk Sengeafsnit N4 søger Socialpædagog

Socialpædagog søges til fast stilling til Ældrepsykiatrisk Sengeafsnit N4, Klinik Psykiatri Nord

Brænder du for at arbejde med den ældre patientgruppe, og vil du være med til at gøre en forskel i dennes hverdag?
Så har du nu muligheden for at blive vores nye kollega i Ældrepsykiatrisk Sengeafsnit N4.
Velkommen til et unikt, stort og spændende speciale indenfor Psykiatrien.  Også velkommen til en afdeling med et vedvarende fokus på et godt arbejdsmiljø.
Vi søger en kollega som har erfaring fra psykiatri og/eller ældreområdet, eller en kollega der har lyst og mod på, at lære netop vores speciale at kende.

Om jobbet:
Som socialpædagog på N4 får du en travl og meningsfuld hverdag med mange bolde i luften, og en hverdag hvor vi altid bliver udfordret på 'plejer'. I sygeplejen til vores patientgruppe holdes der øje med både fysiologiske og psykiatriske problemstillinger. Hos os lærer du, at varetage helhedssygepleje til den ældrepsykiatriske patient.
Du kommer til, at arbejde med deeskalerende sygepleje og forebyggelse af tvang. Du kommer til, at arbejde med patientinddragelse både i behandlingen af og sygeplejen til den ældrepsykiatriske patient. Du kommer på N4 til, at arbejde tværfagligt både internt i afsnittet, og i forhold til primærsektoren.
Vi har erfaringer med, at have pædagoger i afsnittet som vikarer. Dog vil du være den første socialpædagog, som vi vil fastansætte på N4.
Vi ønsker, at inddrage socialpædagogens viden og uddannelse i forhold til den ældrepsykiatriske patient, da demens netop medfører at de kognitive funktioner og mentale færdigheder falder bort, hvorved der stilles krav til, at man som personale får afstemt ressourcer og krav.

Om dig:
Vi ønsker, at du er uddannet socialpædagog og at du er motiveret af, at arbejde med ældre mennesker. Du forstår vigtigheden af et godt arbejdsmiljø, og du vil gerne bidrage hertil. Du skal trives med at have mange bolde i luften.
Vi leder efter en kollega som er nysgerrig og løsningsorienteret, og som lægger vægt på dialog og samarbejde både i forhold til patienter, kollegaer og ledelse. En kollega som er både stabil og fleksibel. En kollega som er fagligt engageret og er interesseret i at bidrag til afsnittets udvikling. En kollega som kan bevare overblikket i pressede situationer.

Om afdelingen:
Afsnit N4, er en lukket intensiv sengeafdeling med regionsdækkende funktion.
Vi har akutfunktion, og kan i alt have 22 patienter indlagte, hvoraf 2 af pladserne kan omdannes til højintensive pladser.
Vi har i afsnittet tilknyttet ergoterapeut, fysioterapeut, musikterapeut, aktivitetsmedarbejder, socialrådgiver og læger. Plejepersonalet består af sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter.
Vi har til huse i samme bygning som Ældrepsykiatrisk Ambulatorium, og vi har et tæt samarbejde med dem.
Vi har på afdelingen et mobilteam, hvor 3 sygeplejersker veksler mellem at arbejde inde i afsnittet og ”ude i marken”.
Vi uddanner både SSA-elever og Sygeplejerske studerende i afsnittet.
Afsnittet er delt op i 2 ”sub”-afsnit – gult afsnit og grønt afsnit. På grønt afsnit indlægges hovedsaligt patienter med affektive lidelser, og på gult afsnit hovedsaligt patienter med demensdiagnoser og hertil svære adfærdsforstyrrelser og/eller psykiske lidelser.
Sygeplejen på N4 er organiseret med sundhedsfaglig kontaktperson til den enkelte patient. I de tilfælde hvor det giver mening, arbejdes der ligeledes i teams omkring én eller flere patienter.
Vi prioriterer Introduktionsprogram samt mentorordning, og vi er en arbejdsplads med mulighed for faglig og personlig udvikling.
Du kan læse mere om klinik Psykiatri Nord på vores hjemmeside: http://www.psykiatri.rn.dk

Vi tilbyder:
Vi kan tilbyde et spændende og udfordrende job i en afdeling, hvor der er medindflydelse og en høj grad af faglighed. Du får dygtige kollegaer at sparre med, og du vil være omgivet af en ledelse og kollegaer, der brænder for specialet. Vi lægger vægt på, at have en god og afvekslende hverdag, hvor vi alle tager ansvar og passer godt på hinanden.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til jobbet, eller ønsker du at få mere at vide om stillingen eller afdelingen, så er du velkommen til at kontakte afsnitsledende sygeplejerske Louise Hjortlund Tetsche 97643970 / 97643971.

Det praktiske:
Alle stillinger opslås som fuldtidsstillinger. Fra ultimo marts 2022, kan vi tilbyde at have arbejdsweekend hver 3 uge med 12-timers vagter. Det er dog også muligt med arbejdsweekend hver 2 uge med 8-timers vagter.
Der må forventes blandet vagter i form af dagvagter samt aftenvagter eller nattevagter.
Som socialpædagog ansat hos os, forventer vi, at man på lige fod med den resterende personalegruppe, deltager i den daglige pleje.

Ansættelse:  1/2-2022 – eller snarest herefter.
Ansøgningsfrist: 25/1-2022 Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 27/1 eller 28/1-22.

Du sender din ansøgning ved at trykke på ”Søg Job” knappen og udfylde den formular, som kommer frem. Du kan vedhæfte ansøgning, CV og eventuelle bilag. Vi modtager udelukkende ansøgninger via linket i stillingsopslaget. Ansøgninger sendt på mail, vil ikke blive behandlet.
Vi modtager udelukkende ansøgninger via linket i stillingsopslaget. Ansøgninger sendt på mail, vil ikke blive behandlet.
I Region Nordjylland har vi røgfri arbejdstid.
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.
 
Vi indhenter referencer på den person vi ønsker at ansætte. Er det påkrævet for stillingen, indhenter vi også straffeattest og børneattest.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på www.rn.dk.

Kontakt

Region Nordjylland

Hjørringvej 180
9700
Brønderslev
Praktisk information
Oprettet:
10-01-2022
Udløber:
25-01-2022
Kviknummer:
LJA-83207550
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed