240
240
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
240
240
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Mariagerfjord Kommune

|
Nordjylland
|
Indrykket 13-07-2022

Aflastningsperson søges

Vi søger en pålidelig person, der kan hjælpe os med at passe vores lille datter på 5 år.

Aflastningen vil primært finde sted i vores hjem i Hobro.

Om os

Vi er en familie på to voksne og to børn, samt to hunde (allergivenlige) og en kat. Vi kan godt lide at tage på små ture, men vi bruger også rigtig meget tid på at slappe af og hygge os sammen som familie herhjemme eller sammen med andre familier.

Om opgaven

Vi søger en aflaster i privat hjem, til en 5-årig pige med autisme. Hun er en glad og udadvendt pige, som er meget aktiv. Hun er ikke kognitivt alderssvarende, og der skal derfor altid være øjne på hende. Aflastning er både praktisk og socialt/leg. Hun har meget begrænset verbalt sprog, men kommunikerer godt non-verbalt, når man lærer hendes signaler at kende.

Hun er generelt rigtigt glad for lege med gang i, gåture gerne på legeplads osv. Hun kan dog også godt lide at læse en bog, spille spil og har også brug for en del pauser, hvor hun ikke skal forholde sig til noget socialt.

Om dig

Vi ser gerne, at du er et rummeligt og udadvendt menneske. Det er vigtigt for os, at der en god kemi, da vi kommer til at bruge tid sammen. Vi ser gerne, du har en pædagogisk baggrund eller er under uddannelse, og du må meget gerne have erfaring indenfor autisme området. Derudover er det vigtigt, at du er mødestabil og god til at tage initiativ.

Omfang

Omkring 15-20 timer om ugen, primært fordelt på aften og i weekender. Dertil en uge i sommerferien. Vi tilrettelægger arbejdstiden sammen løbende, og er fleksible i forhold til dette.

Ansøgning

Ansøgningen sendes til mikkelhauritslykke@gmail.com. Hvis der er yderligere spørgsmål, kan du kontakte Mikkel og Tenna på telefonnummer 40626050.

Ansøgningsfristen er d. 11.08.2022.

Vi indkalder løbende til samtaler.

Du vil i første omgang blive kontaktet af os og du vil mødes med os forældre til en samtale.

Såfremt vi ønsker at ansætte lige netop dig, vil du efterfølgende blive kontaktet af vores socialrådgiver, idet du skal godkendes til opgaven.

Der vil blive indhentet børne- og straffeattest.

Arbejdsgiver er Mariagerfjord Kommune og lønnen aftales med vores socialrådgiver.

Kontakt

Mariagerfjord Kommune

Hobro
9500
Hobro
Tlf: 40626050
Praktisk information
Oprettet:
13-07-2022
Udløber:
11-08-2022
Kviknummer:
LJA-83822989
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed