192
192
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
192
192
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

DEN SOCIALE UDVIKLINGSFOND

|
Østjylland
|
Indrykket 11-01-2022

Aktivitetsmedarbejder

Aktivitetsmedarbejder til nyt botilbud i Aarhus


Nyder du at skabe rammer, som inviterer til fællesskab og deltagelse i aktiviteter? Mærker du glæden, når unge i sårbare livssituationer får lyst til fællesskab og dyrkelse af egne interesser?

Nu har vi en 10 timers stilling som den første aktivitetsmedarbejder i vores nye botilbud SUF Aarhus lige bag domkirken.


Hvem er du?

Det har vi ikke en hurtig mening om på forhånd. Du kan komme med en baggrund som pædagog, lærer, sygeplejerske, kok eller noget helt andet. Din fag profession er ikke afgørende – det væsentlige er, at du er iderig, god til at skabe en rar stemning, er lyttende og har lyst til at sætte aktiviteter i gang. Og så skal det passe ind i dit liv med en stilling, som i udgangspunktet er 10 timer, og hvor du eventuelt kombinerer det med anden beskæftigelse.


Hvem er vi?

SUF Aarhus er et nyere bosted. Vi har aktuelt fire unge/voksne i midlertidigt botilbud efter §107, og derudover yder vi bostøtte til fem unge i eget hjem ude i byen efter §85. Du kommer til at skabe aktiviteter for begge målgrupper. Vores målgruppe er unge med svære psykiske, sociale og kognitive udfordringer som borderline, autisme, angst, selvskade osv.


De unge i §107-tilbuddet bor i egen lejlighed i Mejlgade, og vi hører sammen med den socialøkonomiske Café Frida, som hjælper unge sårbare kvinder i beskæftigelse. Du kommer til at dele fagligt og kollegialt fællesskab med medarbejderne i caféen, som også er det daglige mødested for personalet og de unge. Samlet er vi i dag seks  ansatte i Café Frida og SUF Aarhus.


Din hverdag som aktivitetsmedarbejder

Du er i høj grad med til at definere de aktiviteter, som de unge og voksne skal have mulighed for at deltage i. Det kan være alt fra ugentlig fællesspisning til brætspilsaftner, kreativ tiltag og deltagelse i kulturarrangementer. Det handler i høj grad om at spore sig ind på, hvad der appellerer til de forskellige unge og skabe initiativer, som giver dem værdi og bidrag til deres personlige og sociale udvikling. Derfor er det vigtigt, at du er god til at lytte, skabe tillidsfulde relationer og er initiativrig.


En del af SUF

SUF Aarhus er en del af SUF, der er en nonprofit fond med 30 afdelinger i hele landet. Gennem 30 år har vi skabt botilbud, projekter og socialøkonomiske virksomheder. Som medarbejder i SUF er du en del af en organisation, hvor vi gør os umage med at sikre trivsel og konstant faglig udvikling, så vi har de bedste forudsætninger for at lykkes med vores indsats.


Løn og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår i forhold til gældende overenskomst.
Der indhentes referencer samt børne- og straffeattest, hvis du tilbydes en stilling.

Arbejdstid: 10 timer med skiftende arbejdstid og indimellem weekendarbejde.

 

Hjemmeside

Vi opfordrer dig til at søge mere viden om os på vores hjemmeside www.suf.dk og på LinkedIn og Facebook.
www.SUF.dk . Du kan læse om SUF Aarhus her: https://suf.dk/afdelinger/region-midtjylland/suf-aarhus


Ønsker du at vide mere om stillingen, kan du kontakte afdelingsleder Else Langer på telefon 41194326 eller els@suf.dk

Ansættelse:  1. marts 2022

Arbejdssted: SUF Aarhus, Mejlgade, 8000 Aarhus C

Ansøgningsfrist:  Senest den 11. februar 2022

Søg nu

Kontakt

DEN SOCIALE UDVIKLINGSFOND

Ivar Lykkes Vej Ivar Lykkes Vej
3630
Jægerspris
Tlf: 30844706
Praktisk information
Oprettet:
11-01-2022
Udløber:
11-02-2022
Kviknummer:
LJA-83213415
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed