240
240
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
240
240
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Region Nordjylland

|
Nordjylland
|
Indrykket 14-07-2022

Aktivitetsmedarbejder til Intensivt akut modtagerafsnit N6, Brønderslev Psykiatriske Sygehus

Aktivitetsmedarbejder søges til fast fuldtidsstilling, 37 timer ugentligt

Brænder du for at arbejde med motivation og aktiviteter sammen med patienter indlagt på intensivt akut sengeafsnit, og vil du være med til at gøre en forskel i deres hverdag?
Så har du nu muligheden for at blive vores nye kollega på N6
Velkommen til et spændende speciale og et afsnit, hvor det gode arbejdsmiljø altid er i fokus.
Vi søger en kollega, som har erfaring fra psykiatri, eller en kollega, der har lyst og mod på, at lære et nyt speciale.

Om afdelingen:

Afsnit N6 er et akut intensivt sengeafsnit med 16 sengepladser. Afsnittet er inddelt i et modtagerafsnit med 4 pladser og et intensiv afsnit med 12 pladser. Vi modtager patienter fra hele Klinik Psykiatri Nords optageområde. Patienterne visiteres via egen læge, psykiatriens ambulatorier eller Psykiatrisk skadestue i Aalborg
Målgruppen for afsnit N6 er patienter fra 18 år og opefter, med alle former for psykiatriske lidelser, der kræver akut og/eller intensiv indlæggelse. Vi modtager også patienter med misbrugsproblematikker og patienter med dom til behandling
Vi bruger relations behandling som udgangspunktet for pleje og behandling, der altid tilrettelægges individuelt ud fra patientens behov. Vi har et tæt tværfagligt samarbejde med afsnittenes læger, socialrådgivere, ergoterapeuter, ligesom vi har et tæt samarbejde med patientens netværk samt andre offentlige institutioner. En stor del af vores arbejde er motivation, støttende samtaler og praktiske opgaver sammen med patienterne. Vi har et stort fokus på patientinddragelse, og forebyggelse af tvang, vi arbejder bl.a. med GEB og Safewards.
Vi har i løbet af efteråret 2021 fået bygget en multisal og motionsrum, hvor vi sammen med afsnit N5 har direkte adgang til, hvorved vi får større mulighed for fysiske aktiviteter.

Om jobbet:

Som aktivitetsmedarbejder på N6 bliver du tovholder på, at igangsætte og strukturer meningsfyldte aktiviteter med vores indlagte patienter. Du vil blive afsnittes ressourceperson vedr. aktiviteter. Du vil have et tæt samarbejde med plejegruppen, herunder patientens sundhedsfaglige kontaktperson og selvfølgelig med patienten selv. Aktiviteterne skal tage udgangspunkt i patientens pleje- og behandlingsplan. Aktiviteterne kan både være planlagte individuelt eller i en gruppe. Aktiviteterne kan opstå spontant og være situationsorienteret og/eller udspringe af patientens interesseområder. Du vil komme til at dokumenterer i plejeplaner i samarbejde med den sundhedsfaglige kontaktperson. Som aktivitetsmedarbejder vil du indgå i samarbejde med Psykiatriens øvrige aktivitetsmedarbejdere i forhold til sparring og udvikling af psykiatriens aktivitetsarbejde. Du vil desuden have en aktivitetsmedarbejder som kollega i N6

Om dig:

Vi ønsker, at du har en relevant uddannelse som fx pædagog, sygeplejerske, fysio- og ergoterapeut eller social- og sundhedsassistent, og at det motiverer dig at arbejde med patienter indenfor målgruppen.  Vi vil gerne, at du har sundhedsfagligt kendskab og pædagogisk viden og erfaring. Det er en fordel, at du har kendskab til planlægning og udvikling af aktivitetstilbud. Du forstår vigtigheden af et godt arbejdsmiljø, og du vil gerne bidrage til et godt arbejdsmiljø. Vi leder efter en kollega som er nysgerrig og løsningsorienteret, og som lægger vægt på dialog og samarbejde både i forhold til patienter, kollegaer og ledelse. En kollega som er både stabil og fleksibel. En kollega som er fagligt engageret, og som er interesseret i at bidrag til afsnittets udvikling.

Vi tilbyder:

  • Introduktionsprogram samt mentorordning, med udgangspunkt i dine forudsætninger
  • et spændende og udfordrende job i to afsnit, hvor der er medindflydelse og en høj grad af faglighed.
  • En arbejdsplads med mulighed for faglig og personlig udvikling
  • dygtige kollegaer at sparre med, og du vil være omgivet af en ledelse og kollegaer, der brænder for specialet.
  • Vi lægger vægt på at have en god og afvekslende hverdag, hvor vi alle tager ansvar og passer godt på hinanden.
Du kan læse mere om Klinik Psykiatri Nord på vores hjemmeside: http://www.psykiatri.rn.dk

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til jobbet, eller ønsker du at få mere at vide om stillingen eller afdelingen, så er du velkommen til at kontakte
N6: afsnitsledende sygeplejerske Lotte Kold Hansen, 97643872

Det praktiske:

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.
 
I henhold til Region Nordjyllands ansættelsesprocedure, indhentes straffeattest. Og vi indhenter referencer på den person, vi ønsker at ansætte.
Alle stillinger opslås som fuldtidsstillinger. Dog kan det formentlig imødekommes, hvis man ønsker et mindre ugentlig timeantal end de 37 timer. Arbejdstiderne vil være dag og aften, samt ca. hver 3. weekend.
Du sender din ansøgning ved at trykke på ”Søg Job” knappen og udfylde den formular, som kommer frem. Du kan vedhæfte ansøgning, CV og eventuelle bilag. Vi modtager udelukkende ansøgninger via linket i stillingsopslaget. Ansøgninger sendt på mail, vil ikke blive behandlet.
 
Ansættelse: 1. oktober, eller snarest derefter
Ansøgningsfrist: 7 august. 2022 Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 32 eller 33

Der er røgfri arbejdstid i Psykiatrien i Region Nordjylland. Det betyder, at medarbejdere ikke må ryge i arbejdstiden – hverken inde eller ude.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på www.rn.dk.

Kontakt

Region Nordjylland

Hjørringvej 180
9700
Brønderslev
Praktisk information
Oprettet:
14-07-2022
Udløber:
07-08-2022
Kviknummer:
LJA-83828851
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed