201
201
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
201
201
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Struer Kommune

|
Vestjylland
|
Indrykket 17-12-2021

Barselsvikarer (social-/sundhedsfaglig profil) til Nordstjernen

Har du lyst til at blive en del af et fagligt stærkt arbejdsfællesskab, der skaber meningsfuld velfærd for børn og unge med et handicap

… så er det måske dig, vi er på udkig efter. Nordstjernen søger to barselsvikariater til et af vores bohuse, og vi har brug for to faglige og engagerede medarbejdere med viden og erfaring fra det specialiserede børneområde.

De ledige stillinger er på 30 timer med forventet tiltrædelse den 1. februar.

Nordstjernen er et specialiseret døgn- og aflastningstilbud til børn og unge, der har betydelig og varig nedsat funktionsevne. Målgruppen er børn og unge fra 0-18 år med udviklingshæmning, autisme, opmærksomhedsforstyrrelse, eller multipel funktionsnedsættelse.

På Nordstjernen bliver du en del af en tværfaglig medarbejdergruppe, som er opdelt i fem fagligt specialiserede huse – tre bohuse og to aflastningshuse. Nordstjernen har på nuværende tidspunkt ansvar for 16 fastboende børn og 32 aflastningsbørn mellem 5 og 18 år, der har forskelligt funktionsniveau både kognitivt og fysisk.

Nordstjernen tager afsæt i KRAP som fælles faglig referenceramme og alle medarbejdere tilbydes ekstern supervision fra Psykologcentret i Viborg.

Forventninger til vores kommende kollegaer

 • Du er uddannet pædagog, ergo- eller fysioterapeut eller social- og sundhedsassistent, og gerne med relevant efteruddannelse inden for det specialiserede børneområde.
 • Du har erfaring med børn og unge med autisme og opmærksomhedsforstyrrelse, eller er interesseret i at videreuddanne dig i denne retning.
 • Du har erfaring med børn og unge med udviklingshæmning og multipel funktionsnedsættelse, herunder håndtering af hjælpemidler som loftlift, sonde og piktogrammer.
 • Du reflekterer over din faglige praksis.
 • Du arbejder systematisk, målrettet og dokumenterer dit arbejde skriftligt.
 • Du har gode samarbejdsevner, kan arbejde tværfagligt og tager ansvar.
 • Du kan skabe positive relationer og finde konstruktive løsninger, når du står i en situation, du ikke tidligere har stået i.

Vi tilbyder
 • Et spændende job, hvor du bliver en del af et fagligt stærkt arbejdsfællesskab.
 • Faglig dygtige kollegaer, der arbejder tværfagligt og brænder for sit arbejde.
 • En arbejdsplads, der sætter en ære i at levere en høj faglig kvalitet, og som prioriterer tiden til kollegial sparring og ekstern supervision, samt intern og ekstern efteruddannelse.
 • En arbejdsplads der sætter klare mål for det enkelte barns udvikling og organisationens faglige udvikling på tværs af organisatoriske strukturer.
 • En dynamisk arbejdsplads, hvor det er naturligt at tage lederskab, give hinanden følgeskab og hvor ledere og medarbejdere har blik for at spille hinanden gode.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår ift. gældende overenskomst.

Der indhentes referencer samt børne- og straffeattest, hvis du tilbydes en stilling.

Arbejdstiden for stillingerne er 30 timer med skiftende arbejdstid, som enten er morgen eller aften, samt hver 3. weekend.

I hverdagene er en morgenvagt typisk kl. 6.00-11.00 og en aftenvagt typisk kl. 15.00-22.00. I weekenden arbejder du typisk fredag aften, 12 timer den ene dag og en morgenvagt kl. 6.00-14.00 eller aftenvagt kl. 14.00-23.15 den anden dag. 12-timersvagten ligger skiftevis lørdag og søndag i arbejdsweekenderne.

Vil du vide mere
Vi du vide mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte daglig leder Karin Buchhave på telefon 20 77 23 94 eller forstander Anja Lyngklip på telefon 20 93 26 74.

Derudover kan du finde flere informationer på Nordstjernens hjemmeside.

Frist
Ansøgning med vedhæftet relevante bilag sendes via link på struer.dk

Der er ansøgningsfrist mandag den 17. januar 2022 kl. 08.00.

Der afvikles ansættelsessamtaler torsdag den 20. januar 2022.

 

Kontakt

Struer Kommune

Park Alle, 16
7600
Struer
Tlf: 20927032
Praktisk information
Oprettet:
17-12-2021
Udløber:
17-01-2022
Kviknummer:
LJA-83111981
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Job i virksomheden
Frist: 
01-07-2022