160
160
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
160
160
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lindevangshjemmets Fond

|
Nordsjælland
|
Indrykket 08-01-2022

Beskæftigelsesmedarbejder til botilbud i Helsingør

Vi søger en beskæftigelsesmedarbejder på 32 timer om ugen til vores beskæftigelsesteam på det velfungerende og anerkendte socialpsykiatriske botilbud Lindevang i Helsingør. Som beskæftigelses-medarbejder skal du være med til at udvikle beskæftigelsesindsatsen på Lindevang. Med din pædagogiske eller håndværksmæssige baggrund, skal du planlægge og tilrettelægge opgaver, der tilgodeser den enkelte beboers ressourcer og derved skabe individuelle og kollektive successer. Arbejdet kræver tålmodighed, menneskelig indsigt og forståelse. Processen i at nå målet er lige så vigtigt som det færdige produkt.

Du bliver en del af et team på fem medarbejdere, som med udgangspunkt i den enkelte beboers mål og ønsker samt driftsopgaver i huset tilrettelægger den daglige struktur. Vi afholder dagligt morgenmøder, hvor beboere præsenteres for dagens beboerjobs og samarbejdet mellem dig og beboeren begynder. Din opgave vil som oftest være sidemandsoplæring og tæt samarbejde, hvor du dagligt er tovholder i forhold de konkrete jobs og beboere.
Du skal som medarbejder i teamet bruge dine pædagogiske kompetencer i relations arbejdet og kunne motivere beboere til aktiv deltagelse og dermed bidrage til den enkelte beboers recovery-proces. Du er fagligt kompetent, trives i en omskiftelig hverdag og er klar til at have medindflydelse på Lindevangs positive udvikling. Du brænder for at arbejde med mennesker og ønsker at være med til at gøre en forskel for Lindevangs beboere.
Hos os er tværfaglighed, trivsel samt både medarbejder- og beboerinddragelse i højsædet.

Om dig
 

 • Uddannet pædagog eller håndværker og gerne med erfaring fra socialpsykiatrien
 • Kan motivere til og samarbejde med beboerne om at bidrage til hverdagslivet på Lindevang
 • Kan udvikle og justere selv de mindste indsatser
 • Du er tålmodig og vedholdende
 • Du er inspirerende at arbejde sammen med og kan lære fra dig
 • Din kommunikation er præget af respekt og ligeværd, med fokus på beboerinddragelse
 • Kan arbejde selvstændigt og i teams
 • Arbejder systematisk og struktureret og er velformuleret både skriftligt og mundtligt
 • Kan tilrettelægge arbejdsprocesser, der motiverer og involverer beboerne til aktiv deltagelse
 • Du er reflekterende i dit virke og dagligdag
 • Du er fleksibel i arbejdstider

Beskæftigelse på Lindevang
Lindevang er et selvejende socialpsykiatrisk botilbud med 56 beboere med psykiske problemer, herunder et aktivt forbrug af rusmidler for nogles vedkommende. Her er borgernes velbefindende og livskvalitet er i centrum. Vi har et særligt fokus på at skabe muligheder for en aktiv hverdag med aktiviteter og beskæftigelse samt at bygge bro til livet uden for Lindevang. Derfor er vores beskæftigelsesteam en vigtig del af hverdagen på Lindevang. Her kan beboere få dusørjobs på Lindevang. Formålet med indsatsen er igennem beskæftigelse at genopbygge den enkeltes personlige og sociale identitet og understøtte en bevægelse hen imod større selvstændighed og på sigt deltagelse i lokalsamfundet. Vi har ambitioner om at udvide med eksterne jobfunktioner og inden for en årrække at åbne en butik i byen med salg til private.

Lindevangs værdigrundlag bygger på respekt, anerkendelse, nærvær og faglighed. Læs mere om Lindevang her: www.lindevang.dk


Vi tilbyder
 • En attraktiv arbejdsplads i udvikling med en sund økonomi
 • Privat virksomhed med offentlige overenskomster
 • En engageret og fagligt kompetent medarbejderstab
 • Faglig udvikling, bl.a. igennem Lindevangs basisuddannelse
 • En arbejdsplads, hvor du har stor indflydelse på eget arbejde i samarbejde med dine kolleger i beskæftigelsesteamet.
 • Personalegoder, herunder Falck Healthcare samt en god madordning

Arbejdssted
Lindevangs botilbud på Lindevangsvej 1, 3000 Helsingør. 

Løn- og ansættelsesvilkår
Du tilbydes en attraktiv lønpakke i forhold til overenskomst med relevant faglig organisation med mulighed for tillæg for særlige kvalifikationer. Arbejdsugen består af gennemsnitligt 32 timer, primært på hverdage.

Tiltrædelse
Den 1. marts 2022
 
Kontakt
Sektionschef Christina Sinding Petersen på tlf. 9215 4938 eller mail chsp@lindevang.dk

Ansøgningsfrist
Onsdag den 19. januar 2022 kl.12. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler mandag den 24. januar 2022, og invitation til samtale sendes via mail. Vi henviser til, at du søger stillingen via knappen ”Send ansøgning”, som du finder herunder. 

Kontakt

Lindevangshjemmets Fond

Lindevangsvej 1
3000
Helsingør
Praktisk information
Oprettet:
08-01-2022
Udløber:
19-01-2022
Kviknummer:
LJA-83196935
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed