182
182
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
182
182
 ledige stillinger i profiljob netværket
Gem annonce

Børne- og ungdomspsykiatri Sydjylland (Aabenraa)

|
Syd- og Sønderjylland
|
Indrykket 04-11-2021

Børn- og ungepsykiatrisk afsnit, Aabenraa søger ergoterapeuter, fysioterapeuter, social- og sundhedsassistenter, pædagoger, sygeplejersker og sundhedsfaglig studerende til vikardækning.

Børn- og ungepsykiatrisk dag- og døgnafsnit tilbyder en arbejdsplads hvor udvikling, høj faglighed, dialog og samarbejde med de unge og deres familier hele tiden er i fokus.
Vores vision er at have et trygt afsnit for patienter, personale og pårørende, hvor patienten og høj faglighed er i fokus. Vi samarbejder kontinuerligt på at finde gode strategier til gavn for den unge. Der arbejdes bl.a. ud fra miljøterapi, Safewards og bæltefri tilgang.

Udover miljøterapi, Safewards og bæltefri tilgang som retning for arbejdet på Børne- ungdomspsykiatrisk dag- og døgnafsnit arbejdes der ud fra Psykiatriplanen 2020-2024: ”Det bedst mulige behandlingsforløb er kendetegnet ved, at mennesker med psykisk sygdom mødes som ligeværdige partnere med indflydelse på deres egen behandling – og tilbydes et rettidigt, tilstrækkeligt, sammenhængende og recovery-orienteret patientforløb af høj kvalitet.”. Det ses ved at vi arbejder tværfagligt og tværsektorielt og vi har en helhedsorienteret og recoveryorienteret tilgang til børn og unge med psykiske lidelser og deres familier. Du vil derfor komme til at samarbejde med såvel andre sygehusafdelinger, kommuner, praktiserende læger samt dag- og døgninstitutioner.
Den tværfaglige indsats er i højsædet. Personalegruppen er sammensat af læger, psykolog, sygeplejersker, social-og sundhedsassistenter, socialrådgiver, pædagoger, peer medarbejder samt medarbejdere medkompetence inden for misbrugsbehandling.

Fordele ved at være vikar:

  • Du bestemmer selv dine arbejdstider.
  • Du har et relevant ekstra job med mulighed for at udvikle personlige og faglige kompetencer
  • Du får indblik i specialet og patientgruppen.
  • Forskelligartede opgaver som f.eks. hjælp til mad, bad, mobilisering, oprydning. Det vil altid være efter aftale med det faste personale, som vil være behjælpelige med afklaring af opgaven.
Børn- og ungepsykiatrisk afsnits forventninger til dig:

  • Du er i gang med en sundhedsfaglig uddannelse, gerne med hospitalserfaring.
  • Du arbejder struktureret og har en høj grad af ansvarsfølelse og fleksibilitet.
  • Du har lyst til at kaste dig ud i nye opgaver.
Generelt om Børn- og ungdomspsykiatrisk afdeling Aabenraa:

  • Fysisk er Børne- og Ungdomspsykiatri Sydjylland placeret på tre matrikler og rummer ambulatorier i Vejle, Esbjerg og Aabenraa samt døgnafsnit i Esbjerg og i Aabenraa. Vi modtager patienter fra 13-19 år. Dag, aften, nat og weekend/ helligdage modtager afsnittet akutte patienter fra hele den jyske del af regionen.
    Ledelsen udøves i en matrixorganisation med funktionslederne, der har personaleansvar og de specialeansvarlige overlæger, der har det faglige udviklingsansvar. Sammen understøtter de medarbejderne i løsningen af kerneopgaven. Den overordnede ledelse for de tre matrikler varetages af afdelingsledelsen, bestående af en ledende overlæge og en oversygeplejerske. Du kan læse mere om afdelingen på hjemmesiden om Psykiatrien i Syddanmark.
Ansøgninger gennemgås løbende, så send meget gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Har du spørgsmål eller brug for yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte funktionsleder Louise Foldager Danielsen på mobil 2440 1219 eller mail louise.foldager.danielsen1@rsyd.dk

Løn- og ansættelsesvilkår:

Løn- og ansættelsesforhold er i henhold gældende overenskomst indgået mellem den faglige organisation og Danske Regioner.

Vi glæder os til at høre fra dig

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Børne- og ungdomspsykiatri Sydjylland (Aabenraa)

Kresten Philipsens Vej 15
6200
Aabenraa
Praktisk information
Oprettet:
04-11-2021
Udløber:
04-12-2021
Kviknummer:
LJA-82910681
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Gem annonce
Lignende job
Opholdsstedet Lindknud
Vejen, Syd- og Sønderjylland
Frist:
22-12-2021
Vejle Kommune
Vejle, Syd- og Sønderjylland
Frist:
22-12-2021
Vejledning og støtte
Billund, Syd- og Sønderjylland
Frist:
22-12-2021