145
145
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
145
145
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Aarhus Kommune

|
Østjylland
|
Indrykket 01-09-2022

Bofællesskabet Harlev søger en medarbejder/nattevagt pr. 1. december 2022

Kan du lide at arbejde om natten?

Bofællesskabet Harlev søger en medarbejder/nattevagt pr. 1. december 2022

 

Om jobbet:

I Harlev ligger der et dejligt bofællesskab hvor der er fokus på at skabe gode rammer for det pædagogiske arbejde, samt trivsel og livskvalitet for både borgere og medarbejdere, og derudover vægter vi et godt pårørendesamarbejde højt. Vi kan prale med en stabil medarbejdergruppe, og vi oplever ikke en gennemstrømning af medarbejdere. Derudover har vi en stabil lille vikarstab. Det skaber tryghed og kontinuitet for vores borgere.

Personalegruppen består af 8 stabile socialpædagoger til vejledning af borgerne samt 1 halvårlig pædagogstuderende. Herudover har vi vores egen køkkenleder samt vågen nattevagt. Harlev er et bofællesskab med døgndækning til voksne med udviklingshæmning, der har varieret brug for pædagogisk støtte og vejledning til at strukturere hverdagen, løse konflikter, indgå i sociale sammenhænge og opretholde og udvikle sociale netværk. På bofællesskabet Harlev bor der 20 borgere. De bor i egen lejlighed.

Arbejdstiden vil være i tidsrummet kl. 22.45 – 07.15 i en 7/7 ordning, og det forventes, at du arbejder 2 weekender pr. måned. Din ansættelse bliver på 33 timer.

Dine arbejdsopgaver:

Du skal varetage mindre rengøringsopgaver, skabe tryghed for borgerne om natten samt morgenvækning

og forberede morgenmad til borgerne.

Hvem er du?

Først og fremmest er det vigtigt, at du deler vores vision om at skabe et meningsfuldt og trygt liv for vores borgere.

·         Du skal bidrage til at skabe hjemlighed og nærvær for borgerne om natten.

·         Borgeren skal kunne mærke din glade, involverende, inddragende og respektfulde personlighed, når de møder dig.

·          Det er også vigtigt, at du har lyst og evne til at skabe forudsigelighed og struktur, fordi det skaber tryghed.

·         Du har erfaring med borgere med udviklingshæmning.

·         Du trives med en høj grad af selvstændigt arbejde.

·         Du har lyst til tæt samarbejde med pædagogerne, som er dine nærmeste samarbejdspartnere

  • Du er indstillet på og har mod på mindre rengøringsopgaver.

 Vi tilbyder:

  • Ansættelse som omsorgs- og pædagogmedhjælper
  • Helt fantastiske borgere og faglig, stabile dygtige medarbejdere.
  • En arbejdsplads med fokus på udvikling af et stærkt fagligt fællesskab og et sundt psykisk arbejdsmiljø.
  • En arbejdsplads der stiller gensidige forventninger, og viser du er vigtig.
  • Fokuseret kompetenceudvikling.
  • En arbejdsplads hvor vi vil smitte med den gode stemning.


Løn og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.
  
Stillingen er til enhver tid betinget af en tilfredsstillende offentlig straffeattest.

Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til afdelingsleder Jette Parnset på telefon +4541854835 eller mail jetpa@aarhus.dk 

Ansøgning
 
Stillinger i Aarhus Kommune søges elektronisk. Klik på ”Søg job” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
Kopi af udtalelser vedhæftes.


Ansøgningsfrist: Ansøgningsfrist den 16. oktober 2022 kl. 23.59.

Samtaler:  Vi afholder samtaler den 24. oktober 2022.


Aarhus Kommune ser mangfoldighed som en styrke. Vi opfordrer derfor alle uanset alder, køn, religion og nationalitet til at søge.
 
 
Om os
Center for bofællesskaber og beskæftigelse til voksne er en del af Voksne, Job og Handicap i Aarhus Kommune. Vi er et center i vækst og udvikling, hvor du vil blive en del af et center med en høj faglighed og med et skarpt fokus på kompetenceudvikling. Vi sætter en ære i at inddrage borgere, medarbejdere og det omgivende samfund, når vi skal udvikle nye indsatser og tilbud. 

I Center for bofællesskaber og beskæftigelse til voksne arbejder vi med udgangspunkt i et Fælles Fagligt Fundament der gælder for hele Voksen Job og Handicap. Det pædagogiske metodeafsæt er OCN, KRAP, ASK, Neuropædagogik og Åben Dialog. Derudover har vi i Center for bofællesskaber og beskæftigelse til voksne ansvaret for specialet Autisme på tværs af Voksen Handicap. Vi vægter samarbejde højt og sætter pris på et godt og udviklende arbejdsmiljø med fokus på muligheder frem for begrænsninger. Vi er innovative og tilbyder gerne nye og utraditionelle løsninger og tilbud til vores borgere for at understøtte borgernes selvbestemmelse og livsmestring bedst muligt i et tæt samarbejde med borgerens netværk. 

faelles-fagligt-fundament-pixi-udgave.pdf (aarhus.dk)

  

 

Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune: https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/De

 Fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement.
Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Jette Parnset på telefon +4541854835.

Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 
Ansøgningsfrist:  16-10-2022
 
Vi forventer, at 1. samtale finder sted i uge XX. Evt. 2. samtale finder sted i uge XX. 
  
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 
Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
 
 

16-10-2022

Kontakt

Aarhus Kommune

Katrinebjergvej 81, st.
8200
Aarhus N
Tlf: 41855436
Praktisk information
Oprettet:
01-09-2022
Udløber:
16-10-2022
Kviknummer:
LJA-83988504
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed