192
192
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
192
192
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Høje-Taastrup Kommune

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 24-01-2022

BOFÆLLESSKABET STATIONSVEJ søger socialpædagog

Bofællesskabet Stationsvej søger socialpædagog

Er du uddannet socialpædagog og ønsker at blive en del af et ambitiøst og professionelt arbejdsfællesskab, hvor du kan arbejde med KRAP metoden, så er det måske dig, vi søger.

Du vil i tæt samarbejde med borgere, kolleger og ledelse arbejde med at sætte fokus på borgernes selv- og medbestemmelsesret samt borgernes kompetencer og ressourcer. Sammen understøtter, vedligeholder og udvikler vi disse således, at borgeren får mulighed for at leve et så selvstændigt og meningsfuldt liv som muligt ud fra egne præmisser.

Vi arbejder med KRAP metoden (Kognitiv Ressourcefokuseret & Anerkendende Pædagogik/Praksis). KRAP er en pædagogisk metode, som søger ressourcerne i det enkelte menneske, og støtten tager udgangspunkt i den enkelte borgers særlige behov og forudsætninger. Det betyder, at vi som personale må være omstillingsparate, da den støtte vi yder til de forskellige borgere aldrig er ens. Man vil som ny kollega blive tilbudt uddannelse i KRAP.

Stationsvej er et døgndækket botilbud, som drives i henhold til servicelovens §108. På Stationsvej bor der 5 borgere, 2 mænd og 3 kvinder i alderen 41 - 53 år. 2 beboere med Downs Syndrom og 3 med udviklingsforstyrrelser – ASF (autisme spektrum forstyrrelse).

Som medarbejder på Stationsvej vil du blive en del af et team på 6/7 medarbejdere, hvor vi forventer, at du tør undre dig og kan reflektere over egen og andres praksis, og hvor vi forventer, at du er villig til at dele dine refleksioner med dine kolleger med henblik på læring.
Dette stiller krav til alle ansatte om løbende faglig sparring, tilegnelse af ny viden, tage den modige samtale, selvrefleksion og at turde forbedre egen praksis.

Som menneske hviler du i dig selv, har empati og er god til at opbygge relationer. Du skal sætte pris på tydelig og konstruktiv ledelse samt bidrage med godt følgeskab.

Du kan tilbyde os:
 

  • Kendskab eller ønsket om kendskab til mennesker med fysisk og/eller psykisk funktionsnedsættelse/autisme spektrum forstyrrelse
  • En anerkendende og positiv tilgang til arbejdet og andre mennesker
  • En klar bevidsthed og erkendelse af egne grænser og ressourcer
  • Erfaring med at arbejde med meningsgivende struktur for borgerne
  • Loyalitet, stabilitet og fleksibilitet ift. det organisatoriske fællesskab

Vi kan tilbyde dig:
 
  • En arbejdsplads, som forsat er i udvikling
  • En arbejdsplads, hvor supervision og fælles kompetenceudvikling for alle ansatte i Socialområdet for voksne vægtes højt
  • En arbejdsplads med engagerede kollegaer, faglighed, åbenhed, refleksion og ansvarlighed er nøgleord
  • Pædagogiske udfordringer hver dag


Praktiske oplysninger:

På Stationsvej er der medarbejdere tilstede hele døgnet, alle årets dage. Det betyder, at man skal være indstillet på dag/aften vagter, weekendvagter samt rådighedsvagter, hvor man sover på tilbuddet.

Stillingen er på 37 timer pr. uge.

Ansøgningsfrist 13. februar 2022.

Stillingen er til besættelse pr. 1. april 2022 eller efter anden aftale.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler den 21. februar 2021

Du ansættes i Socialområdet for Voksne

Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte områdeleder Majbritt Hansen på 5183 7457

Du kan læse mere om kommunen generelt på www.htk.dk
 

Kontakt

Høje-Taastrup Kommune

Bygaden 2
2630
Taastrup
Tlf: 43591000
Praktisk information
Oprettet:
24-01-2022
Udløber:
13-02-2022
Kviknummer:
LJA-83278047
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed