203
203
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
203
203
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Aarhus Kommune

|
Østjylland
|
Indrykket 19-11-2021

Bostøttemedarbejdere til § 85 indsats, Forsorgshjemmet Østervang 35 timer/ugen

Om jobbet
Vi søger tre engagerede medarbejdere, som brænder for at gøre en forskel for vores beboere.

Hvad skal du lave?
Din primære funktion er at yde bostøtte og mestringsvejledning til enhedens 19 beboere. Du kommer til at arbejde sammen med en kollegagruppe bestående af 18 engagerede medarbejdere. Ud over bostøtte-funktionen er der en række omsorgs- og koordineringsopgaver omkring beboerne, som løses i samarbejde med kollegerne i enheden, eksterne samarbejdspartnere og ledelsen.

Din mødetid
Stillingen er på 35 timer om ugen og tjenestetiden er placeret i tidsrummet kl. 07.00–23.00 med weekendtjeneste hver 2. weekend. En kopi af en tjenesteplan vil kunne ses ved henvendelse til enheden.

Hvem er du?
Måske er du uddannet indenfor det sociale område. Måske er du ikke. Din uddannelse og erfaring er ikke det vigtigste for os. Det vigtigste er, at du har lyst til at arbejde på et forsorgshjem med socialt udsatte beboere, at du kan lide at skabe trygge og hjemlige rammer, og at du forstår og har respekt for vores beboers forskellige levevis, værdier, holdninger, behov og ønsker. Vi sørger for, at du får en god oplæring i arbejdet, hvorfor din lyst til jobbet betyder mere for os end din baggrund.

Vi søger medarbejdere, som udviser forståelse for vores beboeres situation og reaktioner, som kan sætte grænser på en respektfuld måde og som besidder en psykisk robusthed i arbejdet med målgruppen.

Hvad får du?
Du vil sammen med dine kolleger løse opgaver som bostøtte og mestringsvejleder samt de praktiske opgaver, der naturligt indgår, for at vores beboere har et trygt hjem og et godt levemiljø hos os, hvor de kan føle sig respekteret og accepteret gennem en nærværende og kvalificeret indsats.

Hvad får du mere?
Vi tilbyder et anderledes job, hvor ingen dage er ens, og hvor vi anerkender og sætter stor pris på dit engagement. Vi har fokus på at skabe et trygt og godt bo- og levemiljø for alle, hvor vores arbejdsmiljø og sikkerhed i arbejdet er højt prioriteret. Vi har faste personalemøder, faglig sparring, kompetenceudvikling og supervision.

Derfor skal du vælge os 
Du bliver del af et godt fællesskab, og du får en hverdag fyldt med udfordringer tilsat mange smil og anerkendelse for din indsats. Du får rig mulighed for både faglig og personlig udvikling, ligesom du bliver en del af en proces, hvor organisationen og driften forandrer sig.

Vil du vide mere
Kontakt afdelingsleder Camilla Nielsen på telefonnr. 29 49 07 99 for yderligere oplysninger. Du er også velkommen til at læse mere om Center for Forsorg og Forsorgshjemmet Østervang på vores hjemmeside på www.Aarhus.dk.

Løn- og ansættelsesforhold
Aftale om løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomster på baggrund af dine kvalifikationer.

Ansøgningsfrist er den 1. december 2021

1. Ansættelsessamtale er den 6. december 2021. Du forventes at være indstillet på at få udarbejdet en personprofil i løbet af uge 49.

2. Ansættelsessamtale forventes afholdt den 14. december 2021.

Tiltrædelse er den 1. februar 2022 eller efter aftale.

Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Når du modtager en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Om os 
Center for Forsorg er et center i Job, Udsatte og Socialpsykiatris tilbud til udsatte voksne. Centret råder over 208 pladser fordelt på en række Forsorgshjem; Østervang, Malmøgade, Nordbyen og Tre Ege samt boliger med bostøtte i eget hjem; Klyngehusene, Mosen-Bækken, Søhuset, Kilden, Søgade, Skanderborgvej og Grundtvigsvej. Målgruppen er hjemløse med særlige sociale vanskeligheder ofte med en psykiatrisk lidelse og forskellige former for afhængighed. Rammen for Center for Forsorgs tilbud er Servicelovens §§ 110 og 85.

  
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 
Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
 
 

01-12-2021

Kontakt

Aarhus Kommune

Trankær Mosevej 25
8310
Tranbjerg J
Tlf: 29490799
Praktisk information
Oprettet:
19-11-2021
Udløber:
01-12-2021
Kviknummer:
LJA-82976703
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed