241
241
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
241
241
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Botilbuddet Lounsgård

|
Nordjylland
|
Indrykket 20-06-2022

Botilbuddet Lounsgaard søger Pædagog eller Social og Sundhedsassistent

Botilbuddet Lounsgaard søger uddannet pædagog eller social og sundhedsassistent 1. august 2022 eller hurtigst muligt herefter.

 

Botilbuddet drives af Fonden Lounsgaard og er godkendt efter § 107 & § 108 i Lov om Social Service. Vores målgruppe er voksne fra 18 år og opefter med nedsat fysisk og psykisk funktionsnedsættelse. Vores beboere har brug for støtte og vejledning for at blive selvstændig og udvikle egne ressourcer og sociale kompetencer. Vi er godkendt til 17 beboere fordelt på 4 afdelinger og to adresser.

Det er ikke ofte vi har ledige stillinger, så nu er muligheden her. Stillingen er fast 30 timer eller 37 timer ugentlig og arbejdstiderne er varierende på dagen, men er primært aften, eftermiddage og 2.-3. weekend. Vi har sovende nattevagt, så du kommer til at være en del af de lange dage med døgn. Det betyder også der vil være fridøgn. Vi har åbent året rundt, så der bliver også tale om arbejde på helligdage osv.

Vi stiller store krav til, at du kan arbejde selvstændigt og har overblik, da vi for det meste arbejder alene og altid har gang i mange ting, hvor beboere har hvert deres behov. Vi elsker udfordringer og de dage vi er på arbejde, er aldrig ens.

Vores arbejde byder på en del praktisk arbejde sammen med beboerne, da vi selv vedligeholder vores huse, haver osv. Vi forventer, at du kan være med til at varetage disse opgaver.

Samtidig skal du være en stor del af det pædagogiske arbejde omkring de fantastiske beboerne vi har, som kræver støtte og vejledning for at komme videre i deres udvikling. Vi arbejder for at øge deres livskvalitet, dette indebærer også arbejde med egenomsorg, relationer, sundhedsforhold, kommunikation m.m.  

Vi arbejder ud fra en anerkendende pædagogisk tilgang, samtidig med vi tager udgangspunkt i den enkelte med respekt og tillid.

 Vi forventer:

 - at du er uddannet pædagog eller måske social og sundhedsassistent. Har du har kendskab til medicinhåndtering kan det være en fordel, men ikke nødvendigvis et krav

- at du er en stabil, engageret og fleksibel medarbejder

- at du er ærlig, har humor og energi og kan være tydelig

- at du kan have flere bolde i luften og kan bevare overblikket i pressede situationer

- at du kan tage initiativer på egen hånd og selv planlægge din hverdag med beboere og de ting vi skal nå

- at du kan se dig selv arbejde pædagogisk gennem praktisk arbejde

- at du har kørekort og kan fremvise straffeattest

- at du ser muligheder fremfor begrænsninger

- at du har it-kendskab, og kan formulere dig skriftlig og gerne tidligere har prøvet at dokumentere i journalsystem

Ved spørgsmål henviser vi til vores hjemmeside www.lounsgaard.dk og kan du ikke finde svar her, så er du velkommen til at kontakte Ann Jørgensen på tlf. 52 10 85 50 / ann@lounsgaard.dk eller Tina Skovhus Pedersen tlf. 52 10 85 51 / tina@lounsgaard.dk hverdage mellem kl. 9-10. Af hensyn til vores beboere beder vi jer vise respekt og acceptere vores ønsker om ingen personlig fremmøde.

Sidder du lige og tænker "det her er lige mig" så skynd dig igang med en ansøgning. Du er velkommen til at sende ansøgningen m/CV pr. brev eller mail - gerne med billede til:

 

Botilbuddet Lounsgaard

Att: Ann Jørgensen/Tina Skovhus Pedersen

Lounsvej 2d

9640 Farsø

Ansøgningsfristen er torsdag den 28. juni kl. 12.00. Vi forventer, at holde samtaler løbende.

Kontakt

Botilbuddet Lounsgård

Lounsvej 2D
9640
Farsø
Praktisk information
Oprettet:
20-06-2022
Udløber:
28-06-2022
Kviknummer:
LJA-83743867
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed