192
192
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
192
192
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Aarhus Kommune

|
Østjylland
|
Indrykket 08-01-2022

Brænder du for arbejdsplanlægning på et døgntilbud, så er du den medarbejder vi søger på Snåstrup Vestergård.

Om jobbet:

Vi opprioriterer omkring vagtplanlægningen på Snåstrup Vestergård, og søger derfor en arbejdsplanlægger, der brænder for at lave gode og sammenhængende vagtplaner til alle vores medarbejdere. Stillingen er som udgangspunkt 30-37 timer om ugen, efter ønske. Arbejdstiden er mandag til fredag i dagtimerne.

Du vil komme til at stå for at lave vagtplan til vores faste ca. 35 medarbejder og vores vikarer, som arbejder i døgntilbud. Du skal også kode løn og vil få ad hoc opgaver, alt efter dine interesser og kompetencer, i samarbejde med ledelsen.

Du skal sætte en ære i, at alle medarbejder får den rette løn til tiden og vagtplanen hele tiden hænger sammen, så der hele døgnet er de rette medarbejdere på arbejde til at løse opgaverne.  Der vil både være langsigtet vagtplanlægning, oprettelse af rulleplaner og dag til dag vikardækning som skal løses.

Det er en stor fordel hvis du har kendskab til forskellige overenskomster og arbejdstidsaftaler indenfor området, eller er hurtig til at sætte dig ind i det.

Du må meget gerne have erfaring med at arbejde i KMD Opus vagtplan eller et andet tilsvarende vagtplanssystem, da det vil blive det værktøj du skal arbejde med i din dagligdag. Desuden er det en fordel hvis du arbejder rutineret i Outlook og Excel.

Du vil komme til at arbejde tæt sammen med vores to afdelingsledere, og vil desuden være i tæt dialog med stedets medarbejdere og vikarer, da vi prioriterer at gode vagtplaner laves i samarbejde med medarbejderne på stedet.

Vi forestiller os du kommer med en baggrund fra en anden administrativ stilling, arbejdsplanlæggerstilling, eller noget lignende, hvor du er vant til at have mange bolde i luften, selv tilrettelægge dit arbejde og kan prioritere i opgaverne.

Snåstrup Vestergård er et botilbud beliggende i Harlev, her bor 20 voksne beboere med psykisk udviklingshæmning og dobbeltdiagnoser. Medarbejderne er primært pædagoger, sosu-assistenter, ernæringsassistent og værkstedsassistenter.

 

Løn og ansættelsesvilkår:

Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.

Ugentligt timetal: 30-37 timer efter ønske

Tiltrædelse den 1.marts 2022

 

Hvis du vil vide mere:

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til afdelingsleder Line Holck på telefon

41876746 eller afdelingsleder Anne Kirstine Holdgaard på telefon 41860812.

 

Ansøgning

Ansøgningsfrist: den 23. januar 2022

Vi forventer, at samtaler finder sted onsdag d. 26/1-2022 .


Stillingen er til enhver tid betinget af en tilfredsstillende offentlig straffeattest.


Om os
Borgercenter Vest er en del af Voksen Job og Handicap Aarhus Kommune. Vi er et center i vækst og udvikling, hvor du vil blive en del af et center med en høj faglighed og med et skarpt fokus på kompetenceudvikling. Vi sætter en ære i at inddrage borgere, medarbejdere og det omgivende samfund, når vi skal udvikle nye indsatser og tilbud.  

I Borgercenter Vest arbejder med udgangspunkt i et Fælles Fagligt Fundament der gælder for hele Voksen Job og Handicap. Det pædagogiske metodeafsæt er OCN, KRAP, ASK, Neuropædagogik og Åben Dialog. Derudover har vi i Borgercenter Vest ansvaret for specialet Autisme på tværs af Voksen Handicap. Vi vægter samarbejde højt og sætter pris på et godt og udviklende arbejdsmiljø med fokus på muligheder frem for begrænsninger. Vi er innovative og tilbyder gerne nye og utraditionelle løsninger og tilbud til vores borgere for at understøtte borgernes selvbestemmelse og livsmestring bedst muligt i et tæt samarbejde med borgerens netværk. 
 

   
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 
Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
 
 

23-01-2022

Kontakt

Aarhus Kommune

Silkeborgvej 939
8462
Harlev J
Praktisk information
Oprettet:
08-01-2022
Udløber:
23-01-2022
Kviknummer:
LJA-83196834
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed