183
183
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
183
183
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Glostrup Kommune

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 17-12-2021

Daginstitutionen Ejbyvang søger to pædagoger til børnehave og vuggestue 35-37 timrt

Er du klar til at arbejde i et hus med 130 skønne børn i alderen 0-6 år og samarbejde med 30 fagligt, ambitiøse medarbejdere, så vil vi glæde os til at modtage din ansøgning.

Daginstitutionen Ejbyvang er et hus, der har en fantastisk beliggenhed i Ejby landsby. I Ejbyvang har vi to afdelinger, en vuggestue afdeling med 4 stuer og en børnehaveafdeling med 5 stuer, hvor den ene stue er en gruppeordning. Vi ligger tæt på natur, har en spejderhytte tilknyttet vores hus, som vi cykler ud til på vores ladcykler. Vi har en kæmpe legeplads med bålhus og masser af plads til at gå på opdagelse i egen natur.

I Ejbyvang er der ny ledelse, og huset er lige nu i gang med at implementere en strukturændring, der startede op i marts 2021. Dette betyder at du vil få en unik mulighed for at være en del af denne proces, da der i Ejbyvang lige nu ikke er noget ”plejer” i Ejbyvang, men der er derimod pædagogiske processer, hvor vi udvikler, og er nysgerrige på egen pædagogisk praksis.

I Glostrup kommune er der fokus på kvalitet i vores dagtilbud, hvilket betyder at alle pædagoger i Glostrup kommune får tilbudt en ICDP-uddannelse. Derudover er Glostrup en lille kommune, og det gør, at vi har et tæt og nært samarbejde med vores kollegaer i kommunens andre institutioner. 

Nærvær til kerneopgaven er en af Glostrups helt store overskrifter, og er også en overskrift, vi i Ejbyvang går meget op i, og forventer at du også ser en stor værdi i.  Ydermere vil du I Ejbyvang blive en del af et nyopstartet uddannelsesforløb, som vil blive faciliteret af Trine Kjær Krogh.  Vores udgangspunkt i forløbet vil være, det vi ved virker omkring børnemiljø og sprog.

De forventninger vi har til dig som ny kollega er:

  • Du er uddannet pædagog
  • Du arbejder nærværende, er nysgerrig og fagligt velfunderet
  • Du besidder gode samarbejdsevner, ser dig selv som medspiller
  • Du har et positivt og ressource orienteret børnesyn samt har et naturligt overblik og vægter en anerkendende tilgang i dit arbejde.
  • Du kan formulere dig mundtligt og skriftligt.

Her i Ejbyvang er vi også i fuld gang med implementeringen af TOPI, sprogtrappen og Sprogvurderinger 3-6år, hvilket du helt automatisk bliver en del af og vi forventer derfor ikke, at du har kendskab til dette endnu.

I Ejbyvang arbejder vi med inddragelse og indflydelse i den pædagogiske praksis. Tre af Ejbyvangs pædagoger fortæller herunder, hvorfor de arbejder i Daginstitutionen Ejbyvang.

 

Hvad siger dine fremtidige kollegaer om Ejbyvang:

Simone (pædagog i vuggestuen): ”Jeg kom under min uddannelse og var i Ejbyvang i min 3. praktik, og fandt hurtigt ud af, at det var det sted jeg skulle være. I Ejbyvang har jeg en masse søde kollegaer, dejlige børn og et godt forældresamarbejde. Jeg har stor indflydelse på den faglige udvikling, hvilket gør at man som pædagog i Ejbyvang er med til at præge den daglige gang og niveau.”

Katja (pædagog i vuggestuen): ”Jeg arbejder i Ejbyvang grundet den venlighed og åbenhed der er hos børn og forældre, samt den sociale og positive tilgang der er mellem personalet og ledelsen. Jeg er glad for mit arbejde, og det at kunne træde ind på min arbejdsplads og være glad, giver en følelse af, at det er her jeg høre til dig”

Carina (pædagog i børnehaven): ”Ejbyvang er et hus fuld af liv, leg og nysgerrighed i børnehøjde. Ejbyvang er et imødekommende hus med plads til forskelligheder både i forhold til personlighed og kompetencer. Det er et hus, hvor alle kan bidrage med og til noget. I Ejbyvang er der fokus på fri leg, kreativitet samt voksenstyrede aktiviteter, hvor der er plads til medbestemmelse.”

 

Så har du lyst til at være en del af et hus, hvor der er gang i den pædagogiske udvikling. Hvor vi aldrig er færdige, men altid kan udvikle os lidt mere. Er du interesseret i at have en tydelig og nærværende ledelse, og en engageret forældregruppe så søg stillingen hos os i Ejbyvang. Vi vil glæde os til at modtage din ansøgning.

 

Der vil løbende blive afholdt samtaler. Hvis du har spørgsmål, eller vil aftale en rundvisning, er du velkommen til at ringe til enten Rina Roikjær (Leder) på 20222940, eller Nanna Fey (Pædagogisk leder) 24838982. 
Du vil blive aflønnet efter gældende overenskomst med udgangspunkt i Ny Løn, KL og BUPL, i forhold til kvalifikationer og funktioner. I Glostrup Kommune er der en generel politik om, at der på børne- og ungeområdet indhentes straffe- og børneattest. 

 

Kontakt

Glostrup Kommune

Statenevej, 1
2600
Glostrup
Praktisk information
Oprettet:
17-12-2021
Udløber:
16-01-2022
Kviknummer:
LJA-83115502
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed