160
160
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
160
160
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fonden Landlyst

|
Nordjylland
|
Indrykket 01-12-2021

Dagtilbudsmedarbejder

Fonden Landlyst søger:

En fast medarbejder til en stilling i vores internt dagtilbud – Aktivitetshuset, kaldet A huset, samt til vagter i vores botilbud.

 

Stillingen er 31-37 timer pr uge alt efter, hvad der passer dig bedst. Timerne fordeles hovedsageligt på dag, men også aften og nat. Både på hverdage, i weekender og på helligdage.

Du skal have en relevant uddannelse som; pædagog, lærer, ergoterapeut eller lignende og måske har du erfaring i forhold til at arbejde med området. Din erfaring kan dog også være fra andre områder, hvor du arbejder med mennesker.

 

Fonden Landlyst er et botilbud for voksne udviklingshæmmede godkendt efter servicelovens §107 og 108 (18 – 40 år og 25 - 85 år) med psykiske problemstillinger. Fonden Landlyst er opdelt i to tilbud, Landlyst og Villaen, godkendt til hhv. otte og seks pladser. Endvidere har vi et internt dagtilbud § 104.

Vores pædagogiske grundlag er KRAP, som står for; kognitiv, ressourcefokuseret, anerkendende pædagogik. Endvidere er vi i gang med at uddanne os i neuropædagogik. Vi vægter høj faglighed på stedet.

Vores værdier er:  Udvikling, humor, respekt, forståelse og tryghed.

Se yderligere oplysninger på vores hjemmeside: www.fondenlandlyst.dk

 

Vi ønsker, du besidder; et godt humør, en positiv indstilling og en god energi.

Til timerne i dagtilbuddet lægger vi vægt på, at du kan lidt af hvert, som kunne være noget af følgende; interesser i udeliv, såsom havearbejde, dyrepasning, makke med cykler, knallerter mv., bevægelse, leg, boldspil, rytmik, sang, motorisk træning, sansearbejde, fiske, kreative værksteder osv. Du skal også være tovholder i A huset, hvorfor god skriftlighed vægtes, da du skal stå for at skrive statusrapporter fra A huset samt være teamkoordinator i A huset og tage referater til møder mv.

 

Profil: Vi er meget åbne over for mulighederne i ansøgerfeltet og er mest nysgerrige på dig som person. Det er vigtigt, at du er mentaliserende samt besidder et godt overblik, en robusthed og kan agere roligt og tydeligt. Ydermere betyder det meget, at du er fleksibel og omstillingsparat, men også, at du kan arbejde struktureret og kan støtte op om, at beboerne får en tryg og forudsigelig hverdag. Det gode samarbejde mellem kolleger vægtes højt og en god humor er betydningsfuldt.

 

Skriv en ansøgning til os og fortæl lidt om dig selv.

Ansøgningsforløbet:

Ansøgningsfrist er mandag den 3. januar 2022. Samtaler afholdes mandag den 17. januar og tirsdag den 18. januar 2022 i dagtimerne.

Bemærk; kun de ansøgere, der kommer i betragtning til stillingen, får besked.  

Ansøgning kan fremsendes på adressen Buddumvej 40, Als, 9560 Hadsund eller via mail: bente@fondenlandlyst.dk

Du er også velkommen til at kontakte pædagogisk leder Bente Sloth på telefon 22 88 85 39 for uddybning af ovenstående. Tlf. tid: Hverdage mellem kl. 16 og 17. Indtal evt. besked og du vil blive ringet op hurtigst muligt.  

Kontakt

Fonden Landlyst

Buddumvej 40
9560
Hadsund
Praktisk information
Oprettet:
01-12-2021
Udløber:
03-01-2022
Kviknummer:
LJA-83040949
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed