240
240
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
240
240
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Mariagerfjord Kommune

|
Nordjylland
|
Indrykket 27-07-2022

Demenscenter Skovgården søger pædagoger pr. 1/10-2022

Skal du med på en rejse i verdens fedeste speciale, hvor udvikling, musik og relationer er i højsædet, så er det lige netop dig vi mangler.

 

 

Demenscenter Skovgården i Hadsund mangler lige nu sundhedspersonale, så er du uddannet pædagog, vil vi meget gerne hører fra dig.

 

Det drejer sig om et par ledige stillinger i både dagvagt og aftenvagt på 30-37 timer ugentligt. Ansættelsesdato er den 1. oktober 2022.


På Demenscenter Skovgården ønsker vi medarbejdere der grundlæggende er team-playere og gode til at kommunikere samt har evne og vilje til, at arbejde professionelt og bevare overblikket i pressede situationer. 

Derudover forventes det, at der bidrages til et positivt og godt arbejdsmiljø, både fysisk og psykisk samt det at kunne skabe en god relation og igangsætte meningsskabende aktiviteter.

Musikken har stor betydning i omsorgsarbejdet med vores beboere, og den er implementeret som en naturlig del af hverdagen. Ligeledes bliver musikken brugt i relationsarbejdet. Vi har også ansat en musikterapeut.

Vi har en stor tværfaglig sammensætning af faggrupper. Udover Sosu-elever er der også pædagogstuderende, ergoterapeutstuderende, psykomotorik studerende og musikterapeut studerende.

Vi tilbyder en attraktiv arbejdsplads, hvor vi hele tiden har fokus på udvikling. Vi vægter samarbejdet højt, både i den enkelte gruppe, men også i hele distriktet. Vi har fokus på et tæt fagligt og tværfagligt samarbejde.
 
Vi tilbyder også gode fysiske rammer og et godt arbejdsmiljø, med mulighed for sparring. Vi prioriterer beboernes trivsel højt.
 
Demenscenter Skovgården i Hadsund har 66 demensboliger og to aflastningsstuer med begrænset stimuli, fordelt på syv leve-bo miljøer.
 
I din ansøgning bedes du fortælle, hvilken af de ovenstående stillinger du er interesseret i. Ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst.
Til samtalen deltager Centerleder Dorthe Lynge og 2 medarbejdere.

Ansøgningen vedhæftet dokumentation for uddannelse samt tidligere beskæftigelse sendes elektronisk via Emply.


Ansøgningen skal være os i hænde senest fredag den 12. august 2022 kl. 12.00.
Vi afholder løbende ansættelsessamtaler, dog senest onsdag den 24. august 2022.
Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst.

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Centerleder Dorthe Lynge på tlf. 9711 4717 / 3058 0772.

 

Kontakt

Mariagerfjord Kommune

Timandsvej 25
9560
Hadsund
Tlf: 30580772
Praktisk information
Oprettet:
27-07-2022
Udløber:
12-08-2022
Kviknummer:
LJA-83869561
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed