192
192
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
192
192
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Center Vest

|
Vestjylland
|
Indrykket 22-12-2021

Dygtig Socialpædagog søges til en spændende stilling i Hjemmevejledningen Område Nord

Da en af vores mangeårige kollegaer har valgt at søge nye udfordringer, søger vi en ny kollega, der har lyst til at være en del af et fantastisk arbejdsfællesskab, hvor høj faglighed og godt arbejdsmiljø vægtes højt

Der er tale om en fast stilling på 32 -34 timer, hvor opgaverne er fordelt i bostøtten og i cafe. Distriktet hvor der ydes bostøtte er stort, så der skal påregnes en del kørsel.

Arbejdstiderne ligger lige nu inden for kl. 6.30 til kl. 22.00. Du skal være indstillet på weekendarbejde ca. hver 4. weekend samt både morgen/dagvagter og aftenvagter.

Hjemmevejlederkontoret søger en medarbejder, der brænder for at arbejde med en brugergruppe der har brug for bostøtte på mange forskellige måder. Brugerne modtager primært hjælpen i eget hjem eller som gruppeydelse.

Område Nord yder bostøtte til ca 120 borgere. Brugerne visiteres via myndighedsafdelingen i Handicap og Psykiatri.

Målgruppen er primært borgere med nedsat funktionsevne, ud over dette ydes støtte til en del borgere med erhvervet hjerneskade, borgere med psykiatriske problemstillinger og andre handicaps, samt sociale udfordringer.

Vi forventer i fremtiden at modtage flere borgere med mange komplekse problemstillinger. Det kan være udviklingshandicap kombineret med misbrug, Adhd og psykiatriske lidelser, omsorgssvigt m.m - du skal derfor også have lyst til, og gerne erfaring i at arbejde med denne gruppe.

Vi arbejder ud fra en anerkendende og ressourcefokuseret tilgang, hvor vi vægter borgerens ret til selvbestemmelse og medbestemmelse meget højt.

Bostøtten ydes på baggrund af det vedtagne serviceniveau og de politiske visioner og politikker i Ringkøbing-Skjern Kommune.

I Smedegade ligger vores uvisiteret cafetilbud samt vores brugerdrevne Cafeforening "Den Grønne Elevator"- Cafeen benyttes fortrinsvis for brugere med funktionsnedsættelser.

Caféen er samlings- og mødested for mange brugere og har åbent alle ugens 7 dage året rundt. Der serveres morgenmad samt varm aftensmad hver dag til mellem 20 og 35 brugere. Der er forskellige planlagte aktiviteter i cafeen som brugerne deltager i efter lyst og behov. Arbejdet indebære cafevagter, du skal derfor også være indstillet på også at lave mad og løse andre opgaver i køkkenet sammen med kollegaer og en bruger.

Vi søger en medarbejder, der har lyst til, og indstillet på at være tilknyttet både arbejdet i bostøtten og arbejdet i cafe.

Du skal være rummelig, positiv og fleksibel samt have lyst til at indgå i et stærkt arbejdsfællesskab hvor kerneopgaven er i centrum.

Arbejdsdagene er ikke altid forudsigelige - der kan ske ændringer i opgaverne med kort varsel, hvilket kræver at du selv er god til at bevare overblikket trods ændringer. Du skal kunne trives med at arbejde alene, men også at vægte et tæt samarbejde med kollegaer og andre samarbejdspartnere.
Vi har stort fokus på arbejdsmiljø og det gode arbejdsfællesskab hvor alle har et ansvar for trivslen.

Vi afprøver for tiden et projekt omkring Virtuelt bostøtte – vi forventer at Virtuelt bostøtte implementeres som et fast værktøj i hjemmevejledningen fremover - og du skal derfor være indstillet på også at bidrage ind i det. Et nyt fokuspunkt er at en del af støtten kan foregå som gruppeydelse, dette forventes at blive implementeret i 2022

Vi ønsker:

 • At du fagligt er godt klædt på.
 • At du har kendskab til og interesse for brugergruppen.
 • At du har erfaring med arbejdsopgaverne, herunder med dokumentation.
 • At du kan arbejde selvstændigt og har gode samarbejdsevner.
 • At du har lyst til at arbejde tværfagligt og er tro mod de fælles beslutninger.
 • At du kan bevare overblikket og prioritere opgaverne i en travl hverdag.
 • At du er nysgerrig og tør prøve nye arbejdsmetoder af.
Vi kan tilbyde:
 • En arbejdsplads med et rigtig godt arbejdsmiljø.
 • En spændende arbejdsplads, hvor du får lov til at bruge og udvikle dine kompetencer.
 • En arbejdsplads, hvor brugerne er i centrum og hvor individuelle metoder kan bringes i spil.
 • En engageret personalegruppe.
 • En arbejdsplads, hvor vi vægter det gode samarbejde / Høj Social Kapital og godt humør.
 • Grundig oplæring med mentorordning
 • Er du nyuddannet pædagog, er det ingen hindring- vi vejleder gerne.

Vi håber at du ønsker at stille bil til rådighed og har kørekort. Der ydes kørselsgodtgørelse efter gældende regler.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til daglig leder Gitta Stege på tlf. 2963-5086 eller ved at besøge vores hjemmeside www.centervest.net
Vi ser gerne, at der sammen med ansøgning og cv’et medsendes eksamenspapirer samt referencer.
Løn efter gældende overenskomst.
Ansættelsestidspunkt.: Det aftales, vi venter gerne på rette ansøger.
Ansøgningsfrist søndag d. 24.januar 2022 kl 8.00
Ansættelsessamtaler afholdes 27.januar
Der indhentes straffeattest.
Ringkøbing-Skjern Kommune behandler kun ansøgninger, der er modtaget elektronisk. Du kan søge elektronisk via www.job.rksk.dk. Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "send ansøgning" neden under selve stillingsopslaget.
Vedhæft din ansøgning og dit CV samt bilag i PDF eller DOC format.
 


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=006324f9)

Kontakt

Center Vest

Hvidkløvervej 8
6950
Ringkøbing
Praktisk information
Oprettet:
22-12-2021
Udløber:
24-01-2022
Kviknummer:
LJA-83132718
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed