154
154
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
154
154
 ledige stillinger i profiljob netværket
Gem annonce

Middelfart Kommune

|
Fyn
|
Indrykket 03-06-2022

Er du den social og sundhedsfaglige profil vi søger?

Hvem er vi…
CSR er en organisation i Middelfart kommune, som består af døgntilbuddene Guldregnen og Teglgårdshuset, samt Rusmiddelcenter Middelfart. I CSR vil vi gerne kendetegnes ved, at den enkelte medarbejder har mulighed for faglig udvikling, en høj grad af tværfaglighed i en teambaseret struktur og hvor tid til den enkelte borger er i højsædet. Vi har fokus på trivsel og arbejdsglæde for den enkelte medarbejder.

Vi søger…

Vi søger en pædagog, ergoterapeut eller social- og sundhedsassistent.

Stillingen er som udgangspunkt på 32 timer om ugen i blandede vagter med hver anden eller hver 4. weekend. Stillingen er med ansættelse snarest muligt. Der er som udgangspunkt tale om en fast stilling.

Vi forventer, at du har erfaring med psykiatri og at du er et menneske, der er nysgerrig, fleksibel, stabil og kan se det spændende i vores målgruppe her i huset.
Vi kan til gengæld stille med et hold dygtige kollegaer, der har fokus på, at videregive deres viden og erfaringer til netop dig.

Hvad tilbyder vi…

Som vores nye kollega vil du blive inviteret indenfor i en spændende proces. Du får indflydelse på fremtiden i CSR, hvor vi tager afsæt i faglighed, dialog, indflydelse, kompetenceudvikling og det socialfaglige fællesskab.

Hvem bor i Teglgårdshuset?

I Teglgårdshuset bor byens bedste borgere. Borgerne er visiteret efter servicelovens § 107 og 108. Sundhedsloven er også en del af vores hverdag.

Målgruppen er mennesker der har udfordringer indenfor psykiatri, misbrug og flere har dom til behandling, derfor er samarbejdet med tværprofessionelle samarbejdspartnere en vigtig del af arbejdet. Flere er ressourcesvage og har derfor vanskeligheder ved at honorere krav og forventninger. Der er generelt tale om mennesker med mangel på mestringsstrategier.

Vi ønsker os en kollega, der kan:

  • Bruge humor som et værktøj
  • Arbejde med mål, delmål, faglig dokumentation og effektmåling
  • NADA, hvis du ikke har kurset, tilbyder vi dig det.
  • Observere og tage selvstændige initiativer og træffe beslutninger
  • Find selv på mere og fortæl os om det…

Ansøgningsfristen er løbende
Der afholdes løbende samtaler

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Efter gældende praksis i Middelfart Kommune indhentes der straffeattest og ønske om at tage referencer. Middelfart Kommune er en røgfri arbejdsplads.
Konstitueret afdelingsleder Teglgårdshuset; Majken Eleonora Schweitz, majken.elenoraschweitz@middelfart.dk eller telefon 30571151

Overvejer du at søge job i Middelfart Kommune? Så går du måske også i tanker om at flytte hertil. Kontakt vores bosætningskonsulent Anne Marie Klausen på tlf. 2240 0049 eller annemarie.klausen@middelfart.dk og hør hvad Middelfart kan tilbyde dig og din familie. Læs mere på http://tilflytter.middelfart.dk/

 

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Middelfart Kommune

Teglgårdsparken 44
5500
Middelfart
Tlf: +4588885500
Praktisk information
Oprettet:
03-06-2022
Udløber:
03-07-2022
Kviknummer:
LJA-83683863
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Gem annonce
Lignende job