230
230
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
230
230
 ledige stillinger i profiljob netværket
Gem annonce

OK-Fonden

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 02-08-2022

Er du pædagog eller lignende? Så kom og bliv en del af OK- Fondens bo- og behandlingstilbud Thea på Frederiksberg

Vil du være med til at fortsætte udviklingen af Thea, hvor selvbestemmelse og livskvalitet står forrest, så er du måske vores nye kollega!

Vi søger en ny kollega gerne med psykiatrisk erfaring til aftenvagter med weekendvagt hver anden weekend.  

Stillingen kan søges af social- og sundhedshjælper, ergoterapeut eller pædagog gerne med medicinkursus, ikke et krav.

Hvem er vi?

Bostedet Thea er et socialpsykiatrisk bo- og behandlingssted godkendt efter Servicelovens §107 og §108 beliggende i et skønt hus på Frederiksberg.

OK-Fondens værdier udspringer af tanken om, at livet skal leves -hele livet. Det betyder, at vi har fokus på, at den enkelte skal have mulighed for at leve det liv, han/hun ønsker.

Der bor 35 mennesker på Thea, der kan have svært ved at begå sig i sociale sammenhænge og kan dertil have et lettere forbrug af rusmidler og have behov for støtte i forhold til dette. Flere har udover psykiatriske problemstillinger desuden karakteriseret ved at have mange kroniske lidelser med et stort behov for omsorg og pleje af pædagogisk og/eller sundhedsfaglig karakter.

På Thea ønsker vi at skabe og opretholde sådanne livsbetingelser for den enkelte, at denne kan imødese en tilværelse hos os, der i videst muligt omfang svarer til de individuelle behov. Vi tilstræber et miljø, hvor alle kan deltage i fællesskabet, hvor de sociale kompetencer og færdigheder kommer i spil.

Vi arbejder efter fælles mål i det tværgående samarbejde.

Vi sammen sætter rammen for vores kerneopgave, der er ”at yde en støttende boform for mennesker med en psykisk sårbarhed, hvor den enkelte skal have mulighed for en bedre livskvalitet. Med en stigende levealder, er kompleksiteten i arbejdet stigende og der er fokus på at reducere negative følger af psykiske og fysiske helbredsforhold ud fra en helhedsorienteret indsats”

Vores fælles faglige platform tager udgangspunkt i den recovery-orienteret rehabilitering og den systemiske coaching/tænkning i en tværfaglig sammensat personalegruppe.

Vi tilbyder dig

På Thea ønsker vi at skabe en positiv og medmenneskelig atmosfære og tilstræber det bedst mulige arbejdsmiljø og faglige kvalitet til gavn for de mennesker, der bor her.

Et stærkt fagligt miljø med mulighed for at udvikle og gøre brug af din faglighed i tæt samarbejde med ambitiøse og kompetente kollegaer og hvor fokus er et fællesskab, der er præget af respekt og ligeværdighed.

Du får mulighed for at sætte dit præg på det faglige niveau sammen med et stærkt hold af sundhedsprofessionelle, pædagogfaglige og andre dygtige medarbejdere, hvor hjemlighed, imødekommenhed, forskellighed og menneskelige værdier står helt forrest.

Vi ønsker en bidragskultur, hvor du;

-          Bidrager til den fælles opgaveløsning.

-          Har gode pædagogiske evner.

-          Har særligt fokus på at se ressourcer hos den enkelte og støtte op omkring vedligeholdende aktiviteter og genoptræning.

-          Indgår som tovholder som en del af et helt team.

-          Bringer din faglighed i spil og giver plads til andres faglighed.

-          Indgår i den grundlæggende pleje og omsorgsarbejde.

-          tager ansvar i at støtte op om den gode tone

-          kan understøtte den faglige dokumentationen.

 

Stillingen:  Stillingen ønskes besat den 1.9.2022 eller snarest derefter. Der er tale om et 6 ugers vagtrul med weekendvagt hver anden weekend. Der er tale om en 28 timers stilling 5/2.

Yderligere information: www.ok-fonden/thea/

Løn- og ansættelsesvilkår: Efter gældende overenskomst

Ansøgningsfrist: Senest mandag den 22.8.2022 kl. 12.00.

Jobsamtaler: Afholdes i uge 34.

Spørgsmål til stillingen: Ring eller skriv til Chef Kirsa Lyster Andersen mobil 40752807 mail: kily@ok-fonden.dk eller Souschef Klaus Nielsen mobil 23280452 mail: KlN@ok-fonden.dk 

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

OK-Fonden

Mariendalsvej 30
2000
Frederiksberg
Tlf: 40752807
Praktisk information
Oprettet:
02-08-2022
Udløber:
22-08-2022
Kviknummer:
LJA-83889705
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Gem annonce
Lignende job
DEN SOCIALE UDVIKLINGSFOND
København, Storkøbenhavn
Frist:
25-08-2022
Kofoeds Skole København
København, Storkøbenhavn
Frist:
16-08-2022