241
241
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
241
241
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kalundborg Kommune

|
Vestsjælland
|
Indrykket 12-07-2022

Faglig velfunderet socialpædagog 30 timer til DSV C1 Aktivitets- og samværstilbud Raklevgården

Om jobbet

Det Sociale Voksenområde Center 1, Aktivitets- og samværstilbud Raklevgården, Hestehavebakken 92, 4400 Kalundborg - søger 1 faglig velfunderet socialpædagog på 30 timer pr. 1. september 2022.

Din profil

Vi forventer at du:

 • Er i stand til at samarbejde på tværs af faggrupper, dag og døgn og kan fastholde at det er borgerens hverdagsliv der er i fokus.
 • Er respektfuld over for borgere og kollegaer.
 • Gerne vil og kan bringe din faglighed og etik i spil, til gavn for borgerne.
 • Har et godt humør, empati - og humor siger vi ikke nej til.
 • Er villig til at deltage i forandringsprocesser med udgangspunkt i den enkelte borger.

Derfor skal du vælge os

Raklevgården er et aktivitets- og samværstilbud efter §104.

Alle Borgere har fysiske og psykiske funktionsnedsættelser i større eller mindre grad. Aldersfordelingen er mellem 25-60 år. Størstedelen af borgerne på Raklevgården har et synshandicap.

Vi har åbent fra mandag til torsdag, fra klokken 9-15.15 i tilbuddet. Mødetiderne ligger mellem 7-15.15.

På Raklevgården er der fokus på aktiviteter. Af aktiviteter kan nævnes bål, musik, julemarked, sommermarked, sansestimuli, udeliv, kreativt værksted m.m. Aktiviteterne er foranderlige, alt efter årstid, samt hvad borgerne ønsker at deltage i eller er optaget af.

Så brænder du for aktiviteter, og kan du igangsætte og fange de bolde som borgerne spiller op, så er det helt sikkert dig vi mangler, for at borgerne kan få et godt og indholdsrigt hverdagsliv.

På Raklevgården

 • Arbejder vi med fælles sprog og fundament - en værktøjskasse til at borgeren oplever sig inddraget i eget liv og værende med til at træffe beslutninger.
 • Har vi fagligheden i fokus
 • Inddrager vi borgerne i deres liv, ud fra borgernes ressourcer og drømme
 • Respekterer vi borgernes ret til selv- og medbestemmelse
 • Får du en grundig introduktion til arbejdet, så tøv ikke selvom du måske er ny uddannet eller uerfaren indenfor området.
 • Arbejder vi målrettet og ensrettet via individuelle delmål, stressprofiler, aktivitetsbeskrivelser, som du som kontaktperson er med til at udarbejde.
 • Dokumenterer vi det pædagogiske arbejde og computer er en del af vores arbejdsredskaber
 • Forventer vi, at du holder dig opdateret omkring hvad der rør sig i vores organisation.
 • Der forventes, at hvis du har kørekort, kører du gerne i vores busser.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn i henhold til overenskomst og kvalifikationer

Hvis du vil vide mere

Yderligere oplysninger om stillingerne fås hos afdelingsleder Hanne Bruhn-Jensen på tlf.nr. 51779982 indtil d. 5. august 2022. Fra d. 5. august 2022 kan der ringes til fagkoordinator Kamilla Gundersen på tlf.nr: 29132573

Ansøgning

Ansøgning sendes elektronisk via link.

Der er ansøgningsfrist d. 10. august 2022

Samtaler forventes afholdt den 17. august 2022.

Om os

Kalundborg er en kommune i vækst.

Kommunen huser en af Sjællands største industrikoncentrationer uden for København med nogle af Danmarks største energi- og procesvirksomheder. Novo Nordisk har for nylig offentliggjort, at de frem mod 2027 vil investere 17 mia. i deres produktionsanlæg i Kalundborg. Senest har Chr. Hansen og AP Terminals etableret sig i Kalundborg og flere virksomheder er på vej. Vi opbygger et banebrydende center for udvikling af avanceret biotek produktion, uddannelse og startups, ligesom den verdenskendte Kalundborg Symbiose ikke bare er et eksempel på fremsynet energieffektiv og bæredygtig produktion, men også et udtryk for en helt særlig måde at tænke cirkulær økonomi på.

Erhvervslivet efterspørger både akademikere og faglært arbejdskraft, ligesom der er behov for velkvalificerede medarbejdere i den offentlige sektor. Her kan du ikke bare finde et godt job - du kan også skabe dig en karriere. Kommunen har knap 49.000 borgere og arbejder på at flere, vil vælge at bo tæt på den smukke vestsjællandske natur.

Vi er 3.300 kommunalt ansatte, og vi arbejder alle strategisk med at skabe mere samarbejde med hinanden og eksterne partnere - borgere, virksomheder og andre myndigheder. Det gør vi for at opnå bedre resultater og understøtte, at kommunen når sin vision om at være et godt sted at bo og leve, uddanne sig, arbejde og drive virksomhed.

Kalundborg Kommune har lanceret en podcastserien "Karriere på Kalundborgsk". I serien fortæller en række medarbejdere om, hvordan deres karriere har formet sig med et job i Kalundborg Kommune. Serien er et led i kommunens bestræbelser på at rekruttere dygtige medarbejdere.

Hør dem her: https://karrierepaakalundborgsk.podbean.com/

Vi opfordrer alle uanset baggrund, køn, religion mv. til at søge.

I Kalundborg Kommune har vi en generel politik om indhentning af straffeattest.

Kontakt

Kalundborg Kommune

Lerchenfeldvej 34
4400
Kalundborg
Tlf: 59534471
Praktisk information
Oprettet:
12-07-2022
Udløber:
10-08-2022
Kviknummer:
LJA-83819234
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed