236
236
 ledige stillinger på Socialraadgiverjob
236
236
 ledige stillinger i profiljob netværket
Gem annonce

Kalundborg Kommune

|
Vestsjælland
|
Indrykket 28-06-2022

Faglige velfunderede socialpædagoger, søges pr 1. august eller snarest muligt til botilbuddet Præstehaven, Raklev Kalundborg.

Om jobbet

Det Sociale voksenområde Center 1, Afdeling Præstehaven Hus A og Hus B, Herredsåsen 21-23, 4400 Kalundborg - søger 4 socialpædagoger på mellem 30 -35 timer pr uge.

Præstehaven

Præstehaven er et bosted hvor der pt. bor 37 borgere med fysiske og psykiske funktionsnedsættelser i større eller mindre grad. Aldersfordelingen er mellem 25-60 år. Størstedelen af borgerne i Præstehaven har et synshandicap.

Vi har åbent alle dage, hele året og døgnet rundt.

Der arbejdes individuelt ud fra borgers mål og ønsker og via observationer, tolkning og kendskab til den enkelte borger, for at borgeren får et godt hverdagsliv.

Præstehaven er et sted med meget medarbejdererfaring. Der er indgående kendskab til den enkelte borger, der arbejdes tværfagligt og personalegrupperne består af socialpædagoger, omsorgsmedhjælpere, SSH og SSA

Præstehaven består at 7 individuelle teams fordelt på to huse. Det er er tilknyttet et § 104 Aktivitets og samværstilbud på samme matrikel, som de fleste borger benytter mandag til torsdag.

I Præstehaven

 • Arbejder vi med fælles sprog og fundament - en værktøjskasse til at borgeren oplever sig inddraget i eget liv og værende med til at træffe beslutninger.
 • Har vi fagligheden i fokus
 • Bor alle borgere i egen lejlighed, og har behov for støtte eller guidning i alle gøremål i livet.
 • Inddrager vi borgerne i deres liv, ud fra borgernes ressourcer og drømme
 • Respekterer vi borgernes ret til selv- og medbestemmelse
 • Får du en grundig introduktion til arbejdet, så tøv ikke selvom du måske er ny uddannet eller uerfaren indenfor området.
 • Arbejder vi målrettet og ensrettet via individuelle delmål, stressprofiler, aktivitetsbeskrivelser, som du som kontaktperson er med til at udarbejde.
 • Dokumenterer vi det pædagogiske arbejde og computer er en del af vores arbejdsredskaber
 • Forventer vi at du holder dig opdateret omkring hvad der rør sig i vores organisation.
 • Deltager man i den årlige borgerferie, diverse fester og arrangementer ud af huset, sammen med borgerne.
 • Der forventes at hvis du har kørekort, kører du gerne Præstehavens busser.
 • Arbejder vi dag, aften og hver anden weekend.

De ledige stillinger fordeler sig i forskellige teams, så angiv i din ansøgning, hvor mange timer pr uge du er interesseret i, samt dine faglige fokusområder og hvad du brænder for.

Så er det måske dig vi står og mangler.

De ledige stillinger fordeler sig i forskellige teams, så angiv i din ansøgning, hvor mange timer pr uge du er interesseret i, samt dine faglige fokusområder og hvad du brænder for.

Så er det måske dig vi står og mangler.Din profil

Vi forventer at du;

 • Er i stand til at samarbejde på tværs af faggrupper, dag og døgn og kan fastholde at det er borgerens hverdagsliv det er i fokus.
 • Er respektfuld over for borger og kollegaer.
 • Gerne vil og kan bringe din faglighed og etik i spil, til gavn for borgerne.
 • Har godt humør, empati - og humor siger vi ikke nej til.
 • Er villig til at deltage i forandringsprocesser med udgangspunkt i den enkelte borger.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn i henhold til overenskomst og kvalifikationer

Hvis du vil vide mere

Yderligere oplysninger om stillingerne fås hos afdelingsleder Hanne Bruhn-Jensen på tlf.nr. 51779982, eller fagkoordinatorer Line Fiske tlf. 51647787 og Maria Rosenquist tlf. 30107682

Ansøgning

Ansøgningsfrist 16. august 2022

Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

Om os

Kalundborg er en kommune i vækst.

Kommunen huser en af Sjællands største industrikoncentrationer uden for København med nogle af Danmarks største energi- og procesvirksomheder. Novo Nordisk har for nylig offentliggjort, at de frem mod 2027 vil investere 17 mia. i deres produktionsanlæg i Kalundborg. Senest har Chr. Hansen og AP Terminals etableret sig i Kalundborg og flere virksomheder er på vej. Vi opbygger et banebrydende center for udvikling af avanceret biotek produktion, uddannelse og startups, ligesom den verdenskendte Kalundborg Symbiose ikke bare er et eksempel på fremsynet energieffektiv og bæredygtig produktion, men også et udtryk for en helt særlig måde at tænke cirkulær økonomi på.

Erhvervslivet efterspørger både akademikere og faglært arbejdskraft, ligesom der er behov for velkvalificerede medarbejdere i den offentlige sektor. Her kan du ikke bare finde et godt job - du kan også skabe dig en karriere. Kommunen har knap 49.000 borgere og arbejder på at flere, vil vælge at bo tæt på den smukke vestsjællandske natur.

Vi er 3.300 kommunalt ansatte, og vi arbejder alle strategisk med at skabe mere samarbejde med hinanden og eksterne partnere - borgere, virksomheder og andre myndigheder. Det gør vi for at opnå bedre resultater og understøtte, at kommunen når sin vision om at være et godt sted at bo og leve, uddanne sig, arbejde og drive virksomhed.

Kalundborg Kommune har lanceret en podcastserien "Karriere på Kalundborgsk". I serien fortæller en række medarbejdere om, hvordan deres karriere har formet sig med et job i Kalundborg Kommune. Serien er et led i kommunens bestræbelser på at rekruttere dygtige medarbejdere.

Hør dem her: https://karrierepaakalundborgsk.podbean.com/

Vi opfordrer alle uanset baggrund, køn, religion mv. til at søge.

I Kalundborg Kommune har vi en generel politik om indhentning af straffeattest.

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Kalundborg Kommune

Lerchenfeldvej 34
4400
Kalundborg
Tlf: 59534471
Praktisk information
Oprettet:
28-06-2022
Udløber:
16-08-2022
Kviknummer:
LJA-83768139
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Gem annonce
Lignende job
Holbæk Kommune
Holbæk, Vestsjælland
Frist:
11-08-2022
Crossroad Fonden
Kalundborg, Vestsjælland
Frist:
06-09-2022
Bostedet Oasen ApS
Odsherred, Vestsjælland
Frist:
06-09-2022